Poradna duly
Jana Čurdová
@Anet94 jinak koukám, že sem přichází další nové holky, možná by bylo dobré udělat uzavřenou až třebas na konci měsíce - aby se k nám přidaly ještě ty, co teprve najdou //
@moncicin ví to, dokonce toho ducha objevil on
na testu hned nic nebylo, tak jsem šla vařit a po dvou hodinách jsem si vzpomněla, že ten test je v koupelně a mohla bych ho vyhodit jsem koukala na slabou čárku. Manžel zrovna čistil pračku, tak jsem mu říkala, proč jsi mi to neřekl? A on, že neví co to znamená
viděl test vlastně poprvé a já podruhé ![]()
@Ginuš dobrý nápad! ![]()
jenže jak na to tam koukám, hledám tak nemůžu najít to, jak z toho udělat veřejnou skupinu ![]()
@ajenecka ví to, dokonce toho ducha objevil onna testu hned nic nebylo, tak jsem šla vařit a po dvou hodinách jsem si vzpomněla, že ten test je v koupelně a mohla bych ho vyhodit jsem koukala na slabou čárku. Manžel zrovna čistil pračku, tak jsem mu říkala, proč jsi mi to neřekl? A on, že neví co to znamená
viděl test vlastně poprvé a já podruhé
Já teda měla slabou čárku hned, ale kdybych ho nechala na pračce tak jsem si téměř jistá, že by tam bez povšimnutí přítele ležel klidně 14 dní
Testovala jsem vlastně poprvé a naposled před týdnem, tak to zkusim radši znovu, abych se zase ujistila ![]()
@moncicin já pak zkoušela ten digitální. A dneska ještě normální test, už jsou ty čárky pěkně silné. Pokud to vyjde opravdu, bylo by to napoprvé. Mohli jsme zkoušet az teď, manžel měl rakovinu varlete a chemoterapii 2roky zpět
Snad všechna naše těhotenství dopadnou dobře
. Kdyby se chtěl ještě někdo přidat na FB k těhulkám 2016 (je nás momentálně 7), tak hážu zase odkaz https://www.facebook.com/…81736461541/
Ahoj holky, já se přidávám tak na půl. Na testu jsem měla jen malinkou šmouhu ale už mám přes 14 dní zpoždění. V po jdu k doktorovi, jsme s přítelem napnutý jak struny. Myslíte, že už to pozná?
A z tý krve to je ještě ten den? A nebo to bude ještě třeba týden trvat??
Většinou Ti to řeknou za pár hodin. Můžeš i přímo do laboratoře jako samoplátce (stojí to cca 200Kč).
@Pevca tak já se taky pridam na fb, sice zatim pořádně nestiham prispivat ani tady, jen když je chvilka v práci, ale snad bude brzo více casu:-)
Pokud jsi měla na testu „ducha“, tak myslím, že by i mohli být už něco vidět na ultrazvuku ![]()
@Anet94 Zkoušela jsem zadat údaje do té kalkulačky a já tam měla srdeční akci napsanou až 26.8:…Ale předpokládám, že to hold počítá s nejpozdnějším termínem…