Poradna duly
Jana Čurdová
@Leni112 Jsme s přítelem oba trošku náruživější
takže ano, sex provozujeme. Abstinence by pro nás byla peklo… Ale užíváme si trochu méně často a opravdu jemněji, dáváme si pozor
Taky si myslím, že to plodu nemůže nijak uškodit (ten je stejně mimo dosah, leda by byl mužský nějak extrémně vyvinutý). Jediné co může být citlivější je čípek, v některých polohách to pro mě nebylo příjemné, tak jsme je vypustili.
@Sandra 1988 Jj, já jsem včera byla zezačátku pořád připravená ho ze sebe klidně skopnout.
Až jsem si řekla, že je to přirozená věc a že to dělaj všichni, přesto trošku opatrnosti neuškodí. ![]()
Tak to my jsme už cca měsíc bez sexu. Je to celkem zatěžkávací zkouška, ale co bychom pro mimi neudělali, že?
těsně před odběrem vajíček, byly vaječníky už dost zvětšené, tak to bolelo a po transferu sex není ddoporučován a teď se oba i manžel bojíme, aby se něco nepokazilo, tak si počkáme do příštího pátku na kontrolu a tam se zeptáme co a jak! ![]()
@Anonym82 u nás se sexovalo před ketem a ještě dlouho se sexovat nebude
pro mimčo vše ![]()
@Leni112 Tak já jsem většinou nahoře a koriguju si to podle sebe, co je mi příjemné a co ne
Ale jak říkám, jsme teď opatrnější. A přítele těší, že mě neopustil apetit, jak některé těhotné říkají ![]()
@Sandra 1988 u mě bude tabu asi celé těhotenství
, ale i to se dá pro miminko přežít ![]()
@Sandra 1988 Jj, i já, mám ráda kontrolu, že to jde podle mě a ten je rád, že po něm nechci kdo ví co, ale zrovna včera mě nějak přemohl, prostě oslavoval. ![]()
Ale ostatní holky chápu, když jste měly tu cestu o kus složitější, že radši dodržíte pravidla dle doktorů…Mně kdyby to dr zakázal, tak to taky okamžitě utnu. ![]()
@Ginuš Jestli to tak máte dáno, tak to chápu a příteli/manželi nezbyde nic jiného než to akceptovat. Vždyť je to pro miminko ![]()
@Sandra 1988 tak přítel vše špatné prožil se mnou. Sám ví jak to je a věděl do čeho jde a co nás čeká. Každý den mi vaří oběd, připravuje jídla, uklízí, pere atd. Mluvíme o miminku (víme jakého je pohlaví a tak si představujeme co a jak bude) a o sexu nemluvíme vůbec. Popravdě jsem teď sobec, ale on ví jak to je a vím, že mě přes to všechno podpoří ![]()
@Ginuš Tak to máš superpartnera, kdyby ten můj měl vařit a starat se o mě, tak asi umřu hlady a taky ve špíně…
jak zvládáš to celodenní ležení, já bych to asi nedala… no možná s megazásobou knížek. Neležela jsem moc ani po ET, jen jsem se snažila omezit domácí práce a teď jak jsem doma, tak už se mnou šijou všichni čerti a aspoň každý večer chodím se psiskama na procházku se trošku odreagovat.
@Anonym82 jojo je zlatej
chudák furt nestíhá. Celodenní ležení je nuda, zvlášť když je venku takové vedro. Jinak koukám na tv a do notesu. Knížky plánuji na dýl. Teď bych se na ně stejně nesoustředila ![]()
@Ginuš No já doufám. ![]()
Máš neskutečného partnera!
To si od svého ani nedokážu představit. ![]()
Natož když musíš, chudáčku, celý den ležet…To já neumim, ale pro miminko člověk udělá všechno. ![]()