Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1078
13.8.15 11:17

@Leni112 Jsme s přítelem oba trošku náruživější :lol: takže ano, sex provozujeme. Abstinence by pro nás byla peklo… Ale užíváme si trochu méně často a opravdu jemněji, dáváme si pozor ;) Taky si myslím, že to plodu nemůže nijak uškodit (ten je stejně mimo dosah, leda by byl mužský nějak extrémně vyvinutý). Jediné co může být citlivější je čípek, v některých polohách to pro mě nebylo příjemné, tak jsme je vypustili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
13.8.15 11:38

@Sandra 1988 Jj, já jsem včera byla zezačátku pořád připravená ho ze sebe klidně skopnout. :lol: :lol: Až jsem si řekla, že je to přirozená věc a že to dělaj všichni, přesto trošku opatrnosti neuškodí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
13.8.15 11:55

Tak to my jsme už cca měsíc bez sexu. Je to celkem zatěžkávací zkouška, ale co bychom pro mimi neudělali, že? :) těsně před odběrem vajíček, byly vaječníky už dost zvětšené, tak to bolelo a po transferu sex není ddoporučován a teď se oba i manžel bojíme, aby se něco nepokazilo, tak si počkáme do příštího pátku na kontrolu a tam se zeptáme co a jak! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
13.8.15 12:04

@Anonym82 u nás se sexovalo před ketem a ještě dlouho se sexovat nebude :nevim: pro mimčo vše :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
13.8.15 12:11

@Leni112 Tak já jsem většinou nahoře a koriguju si to podle sebe, co je mi příjemné a co ne ;) Ale jak říkám, jsme teď opatrnější. A přítele těší, že mě neopustil apetit, jak některé těhotné říkají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
13.8.15 12:13

@Ginuš @Anonym82 Chápu, po transferu je to asi jiné, takže je jasné, že sex je určitou dobu tabu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
13.8.15 12:15

@Sandra 1988 u mě bude tabu asi celé těhotenství :nevim:, ale i to se dá pro miminko přežít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
13.8.15 12:22

@Sandra 1988 Jj, i já, mám ráda kontrolu, že to jde podle mě a ten je rád, že po něm nechci kdo ví co, ale zrovna včera mě nějak přemohl, prostě oslavoval. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
13.8.15 12:24

Ale ostatní holky chápu, když jste měly tu cestu o kus složitější, že radši dodržíte pravidla dle doktorů…Mně kdyby to dr zakázal, tak to taky okamžitě utnu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
13.8.15 12:29

@Leni112 tak sex nevadí, pokud je vše ok… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
13.8.15 12:32

@Ginuš Jestli to tak máte dáno, tak to chápu a příteli/manželi nezbyde nic jiného než to akceptovat. Vždyť je to pro miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
13.8.15 12:35

@Sandra 1988 tak přítel vše špatné prožil se mnou. Sám ví jak to je a věděl do čeho jde a co nás čeká. Každý den mi vaří oběd, připravuje jídla, uklízí, pere atd. Mluvíme o miminku (víme jakého je pohlaví a tak si představujeme co a jak bude) a o sexu nemluvíme vůbec. Popravdě jsem teď sobec, ale on ví jak to je a vím, že mě přes to všechno podpoří :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
13.8.15 12:43

@Ginuš Tak to máš superpartnera, kdyby ten můj měl vařit a starat se o mě, tak asi umřu hlady a taky ve špíně… :lol: jak zvládáš to celodenní ležení, já bych to asi nedala… no možná s megazásobou knížek. Neležela jsem moc ani po ET, jen jsem se snažila omezit domácí práce a teď jak jsem doma, tak už se mnou šijou všichni čerti a aspoň každý večer chodím se psiskama na procházku se trošku odreagovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
13.8.15 12:48

@Anonym82 jojo je zlatej :lol: chudák furt nestíhá. Celodenní ležení je nuda, zvlášť když je venku takové vedro. Jinak koukám na tv a do notesu. Knížky plánuji na dýl. Teď bych se na ně stejně nesoustředila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
13.8.15 12:58

@Ginuš No já doufám. :hug:
Máš neskutečného partnera! 8o To si od svého ani nedokážu představit. :mrgreen:
Natož když musíš, chudáčku, celý den ležet…To já neumim, ale pro miminko člověk udělá všechno. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí