Poradna duly
Jana Čurdová
Hezký a už jsi byla u doktora? Já jsem se objednala až na září aby už bylo vidět srdíčko ![]()
Cítím se celkem normálně. Teda až na tu šílenou únavu a občasný tlaky v podbříšku
a jak jste na tom vy??
@Fimfárum ja byla včera u Dr a dle ms včera 6+0 a dle utz 5+2 a byl žloutkový vacek a základ embrya… Na srdíčko prý bylo brzy… A na kontrolu jdu za 14 dni… A kolik jsi tt?
@Kytičkaaa no tak nějak tak dle ms
Myslim že snad i stejně, ale uvidíme co řeknou dle utz. Ovulace byla až 20dc takže to asi nebude přesné dle ms. Je to tvé první těhotenství? Moje ano.
@Fimfárum
vítám tě… já také nemám těhu potvrzené od doktora ale jen z testů, ještě jsem k němu ani nevolala
A ovulaci jsem měla až 22DC ale co jsem se dočetla tak k tomu připočítáš 2 týdny dozadu a pak od ovulace po dnešek a vyjde ti kolikátý týden TT jsi jakoby podle MS, já jsem teda nejspíš 5+4… ![]()
@Anet94 Tak to gratuluju
Já to takhle uplně přesně nevim. Ovulaci pouze odhaduju, ale určitě nebyla dřív než 20dc. Jen se modlím ať je vše v pořádku a mrňous hezky roste ![]()
@Kytičkaaa jé to je ti fakt tak zle?
já pevně doufám že se mi to vyhne, zatím mi neni moc dobře jen když nejsem najedená (ťuk, ťuk, ťuk)… Ale zítra si pro jistotu koupím lízátka nebo kdyby měli nějaký bombony spíš, jako první pomoc do práce kdyby náhodou… ![]()
Jinak zítra jdu do práce na noční tak doufám, že to zvládnu
Ještě že se dá na noční usnout…
@Kytičkaaa Tučná je, ale určitě mi pomohla. Denně teď vypiju 3 litry čisté vody, někdy s citrónem, tak myslim, že jedna malá plechovka mi sem tam moc nepřidá a jen teda pomůže.
Tak já se po nich zítra zkusím podívat. ![]()
@Fimfárum Ahoj, vítám tě
Já byla na prohlídce včera. Podle MS jsem včera byla 6+1, ale podle ovulace 5+4 nebo 5+5tt. Srdeční akce zatím nebyla, jinak vše v pořádku. Mimoděložní to není, byl žloutkový váček a embryo. Na další prohlídku jdu v úterý, tak snad už by mohlo být ![]()
@Sandra 1988 Jeee gratuluju
Já už se nemůžu dočkat ultrazvuku. Nicméně pořád nějak nemůžu uvěřit že se to povedlo tak rychle
Strašně se těším na porod ![]()