Poradna duly
Jana Čurdová
@moncicin Páni, tak to mezi sebou máte 40cm
Dáš mu vůbec pusu bez výskoku?
Můj bývalý má 182 cm a už těch 30 cm mezi námi mi přišlo dost. A podpatky jsou u mě skoro nesehnatelné, protože mám nohu vel. 34
Prcek a Popelka v jednom ![]()
Já dnes opět raní nevolnosti neskutečne, opět se cítím na umření. Ještě jsem teda nezvracela, ale nemám k tomu daleko. Nepomáhá mi vůbec nic a dr má asi patky volne, PAC mi to nikdo nezveda… ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat? Zatím jsem vás jen trochu okukovala před pár dny, ale netroufla se přidat si, protože je ještě brzy, ale teď už jsem podle ms 5+6, tak doufám, že to bude dobré. První návštěvu gyndy s ultrazvukem mám 24.8., tak doufám, že bude vše v pořádku. Jinak podle ms mám termín 9.4.2015 ![]()
| štěpánka11 | 1.4. |
| Gabča09 | 1.4. |
| simanska | 3.4. |
| LuluZ | 3.4. |
| Leni112 | 5.4. |
| Sandra 1988 | 5.4. |
| Llenullka | 6.4. |
| Kytičkaaa | 6.4. |
| Pevca | 6.4. |
| Ginuš | 6.4. |
| JituleF | 8.4. |
| Atomovka3 | 9.4. |
| Anet94 | 11.4.(19.4.) |
| Anonymní – Terez | 11.4. |
| Anonym82 | 12.4. |
| Miranda1 | 12.4. |
| jarca93 | 12.4. |
| Eliza2 | 12.4. |
| moncicin | 14.4. |
| ajenecka | 14.4. |
| verulicek | 15.4. |
Další holky, pokud chcete do tabulky, napište mi předpokládaný termín porodu ![]()
Příspěvek upraven 14.08.15 v 11:03
@JituleF píše:
@Atomovka3 Tak už jsi přidaná, vítej a gratuluji
Super děkují! Jdu si vás trochu dočíst, ať jsem v obraze ![]()
@JituleF 14.4.2016, ale uvidím, co mi pak řekne doktorka, ještě jsem tam nebyla..
@Sandra 1988 já mám 172 cm, tak takový úplný prcek nejsem už asi ![]()
@Sandra 1988 Můj taťka i brácha mají 195 cm, manžel 185, takže tu výšku beru jinak
ale máš pravdu. Jak ti dneska je?
@Sandra 1988 je to občas bojovka
ale já jsem měla vždycky vyšší partnery (180 a výš) takže už mi to nějak nepřijde
ale když jsme zařizovali teď byt tak jsme přicházeli na spoustu „problémů“, jako třeba výška kuchyňské linky, umyvadla, zrcadla apod.. budeš si třeba nějak přizpůsobovat výšku přebalováku?
vim že je na to ještě hodně brzy, ale já když jsem byla u ségry a šla jsem přebalit synovce tak jsem si tak řikala, že by to chtělo stoličku, a to má standart výšku… ![]()
@ajenecka Tak pokud jste všichni vysocí, tak je to jiné. V práci mám kolegu, který má 202 cm a při jedné firemní akci jsme spolu tancovali. Byli jsme docela středem pozornosti, přeci jen půl metru je docela znát a já mu téměř koukala do pupíku
![]()
Jo a je mi dobře, nemám nevolnosti, tak je to ok. Sice občas opět slabo a motání hlavy, ale to ke určitě i tím vedrem.
@Sandra 1988 taky jsem měla v práci kolegu, který měl přes dva metry a jmenoval se Malý
Tak je to dobrý, že ti není špatně.
@moncicin Tak nad přebalovákem jsem tedy zatím nepřemýšlela. Ale určitě až budeme pořizovat novou linku, tak alespoň část pracovní plochy bych chtěla o 10 cm nižší proti standardu.