Poradna duly
Jana Čurdová
@Sandra 1988 brusle se v těhotenství nedoporučují tak pozor. Asi je to kvůli těm pádům..
@Kytičkaaa Já vím, a i kdyby to nebylo nedoporučeno, tak bych se bála a nešla bruslit ![]()
@Ginuš Gratuluju
Jeden dobrý krůček za druhým a snad vám to dobře dopadne.
@Ailen Plavání by se asi taky moc nemělo kvůli infekcím. Myslím… Kdyžtak mě ostatní vyveďte z omylu.
@Sandra 1988 Ono v tomhle stavu to není sranda no.. Sice ne dělat jako když jsme nemohoucí, ale fakt si dávat pozor..
@Sandra 1988 píše:
@Ailen Plavání by se asi taky moc nemělo kvůli infekcím. Myslím… Kdyžtak mě ostatní vyveďte z omylu.
nevim, neřešila jsem to..teď jsme v srpnu (co jsem zjistila těhotenství, byli s malou 5× na bazéně..co taky dělat jiného v takových vedrech
s první jsem chodila na cvičení na balónech kolem druhého trimestru a pak měsíc před porodem na těhotenské plavání. všecko bylo super ![]()
Příspěvek upraven 14.08.15 v 18:17
@Sandra 1988 Já myslím, že bazén nevadí ne? Asi by se neměl rybník kvůli infekcím, ale třeba moře nebo tak bych řekla, že nevadí…
@Kytičkaaa jo a po 1. screeningu jsem ve 14. týdnu byla s chlapem na Balatonu… ![]()
@Sandra 1988 máš pravdu, plavání taky není ok i vzhledem na chlamýdie.
@verulicek @Ginuš Já třeba pojedu k moři a určitě se budu koupat v moři i bazénu a to by měl být problém? Já vím, že se nedoporučují rybníky atd, ale o moři a bazénu jsem neslyšela ![]()
@Kytičkaaa každý o má jinak…Dělej jak to cítíš každá jsme jiná. Moje gyndařka bazény zakazuje
@Kytičkaaa můj gynekolog zakazuje tzv. stojaté vody - rybníky, lomy nebo podobné bezodtokové záležitosti. Když je žena zdravá a těhotenství bezproblémové, není důvod plašit. Nesmí se do sauny a myslím že ani wirpool se nedoporučuje. Také nejsou vhodné masáže (pokud nejsou speciálně těhotenské) a některé druhy sportů (hlavně skákavé, vibrační plošiny a např i některé cviky - třeba klasický ve kterém si v leže pokrčíte kolena a dáváte je na opačnou stranu jak hlavu - taková ta ždímačka co při tom křupne v zádech
)