Poradna duly
Jana Čurdová
@verulicek Hezky jsi skonstatovala
Nevadilo by mi kdyby to byl kluk
Chtěla bych páreček, první kluk a druhá holka
Ale hlavně ať je miminko zdravé ![]()
@verulicek Tak to je docela vtipné, protože my na podzim také začínáme stavět a musíme to stihnout než přijde na svět mimčo
Naštěstí budeme na něco nastavovat, takže to nebude komplet celá novostavba, ale bude toho hodně. No snad to stihneme…
My taky začneme řešit bydlení, protože do našeho stávajícího bydlení se ani postýlka nevejde, tak jsem zvědavá
a první týden v září jedeme na dovolenou k moři, tak snad to taky bude v pohodě, doufám, že mi nebude špatně. Zatím dobrý totiž. Na bříško úplně nemluvím, ale občas pohladím a řeknu ať s námi zůstane. Zatím jsem totiž ještě nebyla u doktorky, tak aby tam bylo srdíčko. A řešíme jména, aby se miminko cítilo chtěne a já tak myslím pozitivně..
Ahoj holky, už několik dní vás čtu a bojím se přidat, protože je to mé čtvrté těhotenství a z toho mám jen jednoho klucinu, tak se bojím abych něco nezakrikla
navíc mám od začátku problémy s krvácením, spinenim..u dr.jsem byla už 5×..zve si mé každý 3-4.den..kvuli krvácení a vyloučení mimodelozniho..včera sem byla a už bylo vidět 2 mm miminko..jsem 5+5..zatím bez
a čekali jsme 2,ale jedno se přestává vyvíjet..a mám i malý hematom
termín porodu dle MS 10.4.2016..chci se zeptat neuvazujete o založení uzavřené skupinky?
@Kytičkaaa no my budeme stavět celé..a svépomocí. takže to určitě nestihnem, ale do léta snad jo… ![]()
@gargamelinka ahoj
Moc držím palce, aby vše dopadlo dobre a miminko se udrželo
musí to byt hrozne nervy
@Kytičkaaa @ajenecka dekuji
nervi to jsou, ale stojí to zá to..
@Kytičkaaa já bych byla ráda..přeci jen si tam pak později můžeme dávat fotky a třeba říkat i osobnější věci než takhle..
@Kytičkaaa no jinak dobře..krom bolesti prsou mí nic není..akorát včera mé hrozně chytlo břicho, že sem myslela, že je zase po všem, ale už je to lepší..
@Kytičkaaa joo sušenky..tak to bude kluk
@Anet94 ke svému břichu fakticky nemluvím
s malou jsem si začala povídat, až jsem cítila zřetelné pohyby. určitě ža někdy v půlce druhého trimestru…jiank @Ailen hoďte se do klidu…já plánuju s břichem (a po poroduz) vůbec nepřerušovat studium a do toho na podzim začínáme stavět
takže to dítko bude do toho všeho jen tak „mimochodem“