Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14075
14.8.15 19:00

@Ginuš Jojo, máš pravdu každá to dělá jinak  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
14.8.15 19:02

@verulicek mám na to stejný názor.. Vždyť je těhotných na koupáku.. Ale fakt každý má názor jiný.. Já si tedy nedokážu představit, že bychom dovolenou odvolali a já seděla doma na zadku, chceme si to ještě užít ve dvou no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
14.8.15 19:04

@Kytičkaaa joo dovolená na balatonu byla fajn..naše poslední společná jen ve dvou..moc si to tam užijte, s dětma jsou ty dovolené prostě jiné :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14075
14.8.15 19:06

@verulicek Moc díky a já vím :kytka: Jedeme až v září… co ty jak se cítíš? Dneska mám nějakou depku… Jestli to všechno zvládnu, ten porod atd.. Měla si to taky? Asi to jsou hormony viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
14.8.15 19:09

@Kytičkaaa neměla, nějak jsemse tomu nechtěla poddat a nenechala jsem se tím přemoct. navíc jsem pořád něco dělala a vymýšlela, že na takové myšlenky nebyl čas. pro klid duše moc doporučuju koupit si Epino (chystám se příští týden objednat). stačila mi myšlenka, že ho mám už nachystané v krabičce a věděla jsem, že porod bude ok. a taky že byl :-) a jinak ohledně těch představ - zvládnu/nezvládnu..to jsou zbytečné myšlenky, jelikož prvorodička vůůůbec nemá šajn, co to s ní udělá a pro mě ty první týdny byly opravdu děsné. ale strašit vás nechci. bylo to prostě strašně vyčerpávající…tělo není na takový zápřeh zvyklé (nespát, nejíst..) se mnou to prostě zamávalo a teď jsem ráda, že mi odpadá i tahle starost, jelikož už vím, co a jak. nic si nepředstavuj, ono se to stejně stane všechno tak, jak má a ty to neovlivníš :-) maximálně svým pozitivním myšlením :mrgreen: nic negativního si nepřipouštěj…prostě všecko bude dobré a hotovo 8)

• Citovat
  • Upravit
14075
14.8.15 19:36

@verulicek Jsi moc hodná děkuji :kytka: Já si dítě přeju už několik let, ale najednou mě napadá jestli je to ve správný čas a tak.. Jsem strašně šťastná, že jsem těhu, ale jsou to velké změny.. Mám strach z přibírání, nechci bejt hnusná :( Ale jelikož teď nejsem žádný střízlík tak budu :( Neshodila jsem to jak jsem nabrala po přestání kouření a mám s toho depky už teď a to jsem teprve na začátku. Nejhorší je, že ještě do sebe něco cpu, aspoň sem vynechala tu colu, ale je mi blbě, ale to ještě nějak přežiju, ale i přítel mi dnes řekl, že mě vidí pořád něco jíst.. Jenže já mám pořád hlad a když nejsem chvíli najedená tak se mi chce zvracet a nebo ty nevolnosti jsou ještě horší :( Do toho jsem nafouknutá jak blázen a připadám si jak v pátým měsíci, takže tím si přijdu ještě silnější :( No a celkově se to ve mě mele.. Závidím těm, které nemají chuť a hubnou :( A co je to Epino? úplně ti závidím a samozřejmě moc přeju jak to všechno bereš tak suprově, bereš to fakt s nadhledem a asi i celý život bych řekla, že bereš s nadhledem, ale já jsem hroznej pesimista a všeho se děsně bojím a ze všeho hrozně plaším. Dneska jsem koukala na video jak tam mamince dávali miminko a ukápla mi i slzička a že se těším až nám budou dávat to naše miminko a nemůžu se dočkat a za hodinu si zkusím džíny a mám depku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
14.8.15 19:43

@Kytičkaaa tak to že pořád jíš je vpořádku…já jsem taky pořád něco žvýkala..jak žaludek chvilku nepracoval, začal se mi houpat. ale protože jsem moc přibrat nechtěla, tak jsem si mezi jídli kupovala různé rýžové a kukuřičné chleby, občas klasický termix (jogurty a tvarohy vesměs taky) hodně cotage sýra (ten taky není moc kalorický) a popíjela jsem třba activia nápoje nebo kyšku..chroupala různou zeleninu..zkrátka dojídat se klidně ale vždy s rozumem a něco zdravého ;)

• Citovat
  • Upravit
2240
14.8.15 21:27

@Kytičkaaa ja bych to koupání tak nehrotila, je jasný, že asi by nebylo dobrý v takových vedrech vyhledávat stojaté rybníky, ale bazén není problém. Dovolená u moře už vůbec ne, my byli před prvním mimčem na Sicílii a rozhodne jsem ani nepomyslela na to, že bych se nekoupala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
14.8.15 21:29

Holky, prý jsou nějaké tampóny do vody… napuštěné aloe vera či co… Dá se to prý sehnat v lékárně. Ale já zatím teda taky nic neriskuju, mám koupání zakázané i od manžela. Uvidím, co mi v pátek řeknou v CAR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
14.8.15 22:00

@verulicek Budu muset nakoupit víc zeleniny, ale koupila jsem ovoce tak budu se snažit chroupat to, no víš ale sušenky jsou chutnější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
14.8.15 22:01

@Iva7788 Děkuji :kytka: Jsem ráda, já už sem si říkala jestli neudělám něco špatně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
14.8.15 22:45

@Ginuš Gratuluji k :srdce: :hug:

Holky mám takový asi blbý dotaz… mluvíte už občas ke svýmu (zatím nijak vypadajícímu) bříšku? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
15.8.15 00:17

Ahojky všem :-) Po delší odmlce se zase ozývám. Jsem akorát na noční a uplně neuvěřitelně se mi chce spát. A to noční byly moje oblíbené :( Do toho mi vadí furt sedět v jedné poloze. A to jsem dneska usnula ještě během dne. Pokud to takhle bude pokračovat dál tak se asi uložim k zimnímu spánku…A co vy všechny? Jak vám je?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
15.8.15 06:41

Kytickaaa - mám to uplně jako ty. Celou dobu jsem chtěla mimi a teď když to přišlo, jsem z toho nervni, nevim jestli to zvladnu. A navíc se stěhujem, přítel furt myslí na nějaký zařizování než na moje břicho tak si přijdu nevhodně mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
15.8.15 07:27

Fimfarum - me se teda spát nechce, jen mě sem tam tlačí bříško. A trochu mota hlava, ale to bude spíš tou bouří co se sem řítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí