Poradna duly
Jana Čurdová
@JituleF ja mam zatím dle menstruace 22.4. zatím jsem z vás všech poslední ![]()
| štěpánka11 | 1.4. |
| Gabča09 | 1.4. |
| simanska | 3.4. |
| LuluZ | 3.4. |
| Leni112 | 5.4. |
| Sandra 1988 | 5.4. |
| Llenullka | 6.4. |
| Kytičkaaa | 6.4. |
| Pevca | 6.4. |
| Ginuš | 6.4. |
| JituleF | 8.4. |
| Atomovka3 | 9.4. |
| Anet94 | 11.4.(19.4.) |
| Anonymní – Terez | 11.4. |
| Anonym82 | 12.4. |
| Miranda1 | 12.4. |
| jarca93 | 12.4. |
| Eliza2 | 12.4. |
| moncicin | 14.4. |
| ajenecka | 14.4. |
| verulicek | 15.4. |
| Iva7788 | 22.4. |
Další holky, pokud chcete do tabulky, napište mi předpokládaný termín porodu ![]()
@JituleF už je nás tu fakt dost
a to když sem si poprvé našla dvě čárky a hledala skupinu, ještě neexistovala ![]()
na kontrole vše ok a máme srdíčko
a za odměnu jsem si koupila naušnice
![]()
A je mi malé oblečení
![]()
Holky chtěla jsem se zeptat jaké testy jste používaly? Já měla balení Dr Max, testovala jsem 2 a 3 dny před MS, čárka dva dny před viditelná a v den vynechané MS fialovým Mamatestem a čárka byla skoro slabší než od Dr Max před 3 dny, dnes už sílila. Zařekla jsem se že Mamatest už nikdy a testování taky ne
počkám až na Dr, půjdu na 3 týdny, to bych měla byt 7+0
@Iva7788 S Mamatestem mám stejně špatnou zkušenost. Vykašli se na něj, to bude ok! ![]()
@Ginuš píše:na kontrole vše ok a máme srdíčko
![]()
a za odměnu jsem si koupila naušnice
![]()
A je mi malé oblečení![]()
Gratuluju!! ![]()
@Iva7788 píše:
Holky chtěla jsem se zeptat jaké testy jste používaly? Já měla balení Dr Max, testovala jsem 2 a 3 dny před MS, čárka dva dny před viditelná a v den vynechané MS fialovým Mamatestem a čárka byla skoro slabší než od Dr Max před 3 dny, dnes už sílila. Zařekla jsem se že Mamatest už nikdy a testování taky nepočkám až na Dr, půjdu na 3 týdny, to bych měla byt 7+0
Podle mých zkušeností má mamatest slabší čárky než dr. max. Ve stejný den jsem ji měla o dost slabší než u dr. maxe. Ale zase když jsem hledala duchy, tak jsem díky maxovi plašila jednou zbytečně, protože jsem tam ducha vždycky viděla a až potom jsem si všimla, že tam je vidět i na nepoužitém testu. A zase u mamatestu vidět není a když už se na něm ukázala čárka, tak to fakt vždycky těhotenství bylo ![]()
Ahoj, tak se taky přidávám. 2.8. jsem měla pozitivní test, 3.8. mi těhu bylo potvrzeno u doktorky, udělán utz a podle fotky mi bylo napsáno 5tt+6, podle MS to prý vychází 8tt. Na další kontrolu mám jít až 28.8. Takže pokud dobře počítám, tak by to měl být cca březen/duben?
@Ginuš Špica, doufám, že příští pátek budu mít stejně skvělou zprávu! ![]()
@Iva7788 zkus clearblue pro ujištění - digitální test. Je sice dražší, ale hned ti ukáže, zda jsi těhotná a nebudeš hledat duchy
Mě to teda uklidnilo ![]()