Poradna duly
Jana Čurdová
@Ginuš Já taky
. Už jsem doma od tchánovců…tak si můžu už testit jak chci ![]()
@Kytičkaaa Ahojky, děkuji
![]()
Holky tak jsem dnes vvečer špinila na slipovku, jen doufám že to není samovolný potrat ale jen nějaká cévka, test doma teď nemám ![]()
Ahoj, moc díky za reakce
…Všem moc gratuluju k silicim carkam a uspesnym kontrolam.
U mě MS stále nikde a testy negativni.Dnes jsem měla takový narůžovělý výtok, tak už jsem si řikala, že už je to tady a pak zase jak když utne…ja už fakt nevim
…
@Iva7788 Všude píšou, že menší špinění v počátku není nic neobvyklého. Tak přeji at je vše v pořádku ![]()
@Iva7788 taky jsem špinila jeden den…bylo to asi dva dny po očekávané ms. Potvrzeno nic nemám, ale testy jsou pořád pozitivní (víc už nemůžou) a prsa taky cítím, tak věřím že je to ok. Kdyby to byl potrat tak krvácíme. četla jsem, že bývá časté, že když se vytváří placenta a propojuje se krevní řečiště matky a embryja, tak tam občas vznikne hematom a pak ženská špiní..tak mylsím že je to v cajku. pro jistotu jsem si pak tři dny vzala ascorutin
@Iva7788 a kolik jsi DPO? Ká spinila 13 DPO a prý je to tím jak se mimi zavrtava… Měla sem tedy slabé hnědý flicek a pak už nic… Ja si koupila ascorutin, Dr mi řekl, ze se to na zacatku stává. Pokud budeš mít bolesti a krvácení tak jed na pohotovost… Stačí kdyz by si měla jedno nebo druhy tak bych tam jela… Držím palce ať jsi OK ![]()
Holky děkuju za uklidnění..jsem teprve pár dní po očekávané menstruaci..asi 5.den takže ovulka určitě ne. Snad to bude dobrý, v pondělí otestuji
@Iva7788 neboj
Já spinim od začátku i krvacim..u mé to je asi malý hematom a mizející dvojče..kdyby se to opakovalo nebo zhorsovalo, tak jet pro svůj klid na pohotovost..u předchozích 2 tehu u mé spineni znamenalo potrat, teď je tomu jinak, takže důvody můžou být různý..
@Iva7788 aha.. Neboj to bude dobrý, držím palce
Kdyby to přetrvávalo tak si kup ten ascorutin.
Dobré ráno holky těhulky
Vítám nové a moc gratuluji
Se nám to tu pěkně rozrůstá
.
Jak se cítíte? Já kromě větších a bolavějších prsou si vůbec nepřijdu těhotně… Možná lepší… Včera večer jsem musela strávit v hospodě a pak chvilku na diskotéce
no snad se z toho mimi nějak vzpamatuje a oklepe.. kamarádka se loučila se svobou, jdu jí za svědka tak jsem tam musela být ![]()
A nejradši bych pořád testovala, každej den, když pak vidím že tam čárka je a zase o trochu silnější, malinko mě to uklidí a potěší ![]()
Užívejte neděli ![]()