Poradna duly
Jana Čurdová
@verulicek, @Kytičkaaa
RENNIE 48 žvýkací tablety
Pomůže Vám při pálení žáhy, pocitu plnosti, nadýmání i pocitu na zvracení. Funguje na principu neutralizace, rychle mění přebytečné žaludeční kyseliny na vodu a další pro tělo neutrální látky. Je vhodný i pro těhotné a kojící ženy.
K dispozici v příchuti peppermint a spearmint bez cukru. Nově jsou na trhu ovocné pastilky Rennie Fruit (doplněk stravy).
Konečně to někdo napsal co pomáhá
![]()
Ahoj holky. Můžu se přidat? Objevila jsem minulý týden //, tak to vypadá na duben
To je krásný měsíc, co říkáte? ![]()
V neděli měla přijít MS, v sobotu jsem trochu krvácela. Snad to bude dobré.
@Renca5500 Vítej a moc Ti držím palce, je to krásný měsíc, určitě to bude ok a tentokrát to vyjde!!!
Dobré ráno, holky ![]()
Jak se dnes máte?
Mě o víkendu začalo být víc na zvracení a hrozně mě pálí žáha. Asi se podívám po těch žvýkacích tabletách. Celkově mám pocit, že je mi hůř. A to má tento týden kolegyně dovolenou, takže práce za dva a dnes dlouhá 7-17h ![]()
@Sandra 1988 ja tedy nezvracim ale je mi soufl uz asi tyden
s prvnim jsem nevedela ze mi neco je, teď me taky dost pali zaha.
Jinak holky ráno test uplne stejny jako vcera. Spineni prestalo. Takze tehotna byt nemuzu, kdyz mi delaji tyden duchy dva ruzne testy, uz vás tu s tim nebudu otravovat, stejne z toho nic nebude, mimi urcite odeslo v zacatku. Vam vsem preju at vse dopadne dobre a mate pohodove tehu
![]()
@Iva7788 To je mi líto, držím palce, ať Ti to brzy vyjde znovu a v pořádku!
@Iva7788 píše:
@Sandra 1988 ja tedy nezvracim ale je mi soufl uz asi tydens prvnim jsem nevedela ze mi neco je, teď me taky dost pali zaha.
Jinak holky ráno test uplne stejny jako vcera. Spineni prestalo. Takze tehotna byt nemuzu, kdyz mi delaji tyden duchy dva ruzne testy, uz vás tu s tim nebudu otravovat, stejne z toho nic nebude, mimi urcite odeslo v zacatku. Vam vsem preju at vse dopadne dobre a mate pohodove tehu![]()
Budu držet palečky at se to nakonec srovna a třreba z toho ještě něco bude..
a kdyby opravdu ne..a tfuj, tfuj aby to příště dopadlo dobře..
Ja jdu dnes na první prohlídku a jsem take dost nervozní jestli je všechno v pořadku..tak doufam..
![]()
@Miranda1 píše:
@verulicek, @Kytičkaaa
RENNIE 48 žvýkací tablety
Pomůže Vám při pálení žáhy, pocitu plnosti, nadýmání i pocitu na zvracení. Funguje na principu neutralizace, rychle mění přebytečné žaludeční kyseliny na vodu a další pro tělo neutrální látky. Je vhodný i pro těhotné a kojící ženy.
K dispozici v příchuti peppermint a spearmint bez cukru. Nově jsou na trhu ovocné pastilky Rennie Fruit (doplněk stravy).Konečně to někdo napsal co pomáhá![]()
![]()
nevím, jak dlouho se na této diskusi pohybuješ, ale rennie jsem zmínila už dávno
takže za mě žádný velký objev..přežívala jsem díky němu celé první těhotensvtí ![]()
@Ailen píše:
Ahoj, kdy to budete řikat všem rodičům? Až ve třetím nebo už teď?
u nás už to všichni ví…jako u toho druhého je to nuda. Při prvním měla mamka slzy v očích a tak, všichni nadšení…teď u druhého mi to naštěstí vynahradil manžel, který byl snad šťastnější než poprvé…mamka mi na to oznámení řekla jen suše: Jo ja jsem si to myslela. A babička nahodila jakýsi soucitný výraz a dodala, že teď se budu mít co otáčet. Takže to oznamování je pak o ničem. Možná jsem to říkat neměla a počkat, až mi vyskočí břicho, aby se třeba zeptali sami
Jediný kdo měl prý radost byla ségra (ale té se to bohužel doneslo, tak jsem to neviděla…ale se beztak stěhuje přes celou republiku zas..)
@chs.jasmin píše:
Ach holky, vetřu se Vám do diskuze a jen Vám všem přeji aby jste měly krásné těhotenství a všechny se v dubnu mohly radovatDnes je to přesně rok, co jsem zjistila, že jsem těhotná a dnes mám svou dubnovou holčičku vedle sebe
![]()
já mám vedle sebe svou loňskou březnovou
ale patřím sem do diskuse ![]()
Krásné ráno, holky. ![]()
Tak se po víkendu vracím a nestačím se divit, kolik jste toho nakecaly!!
Neskutečný! ![]()
Já jsem štastná, že se dneska konečně ochladilo a doufám, že mi bude líp. Nemám ranní nevolnosti, ale odpoledno-večerní. To se fakt necítím fajn. ![]()
Večer co večer mě fakt hodně bolí břicho, myslíte, že to je tím roztahováním dělohy? Nemam k tomu jiný vysvětlení. ![]()
@Leni112 píše:
Krásné ráno, holky.
Tak se po víkendu vracím a nestačím se divit, kolik jste toho nakecaly!!Neskutečný!
Já jsem štastná, že se dneska konečně ochladilo a doufám, že mi bude líp. Nemám ranní nevolnosti, ale odpoledno-večerní. To se fakt necítím fajn.
Večer co večer mě fakt hodně bolí břicho, myslíte, že to je tím roztahováním dělohy? Nemam k tomu jiný vysvětlení.
Ahoj..:) také mě každy večer bolí břicho a hlavně mě štve jak jsem pořad nafoukla..:( ale v noci nemužu ani moc spat jak se otočím a pobolíva.. myslím ale že je to bězne..:) ale kdyby se ti to nezdalo určitě zajdi k dr..
![]()
@Sofieee No já jsem měla hlavně strach, protože po každém sexu špiním, sice fakt malilinko, krev to není, ale přeci jen se teď víc sleduju a řeším to…Takže jsem měla strach, aby se to nějak nerozjelo. ![]()
Já se naučila spát, hlavně usínat teda na zádech…k ránu už mi je to zase fuk. ![]()
@Leni112 píše:
@Sofieee No já jsem měla hlavně strach, protože po každém sexu špiním, sice fakt malilinko, krev to není, ale přeci jen se teď víc sleduju a řeším to…Takže jsem měla strach, aby se to nějak nerozjelo.
Já se naučila spát, hlavně usínat teda na zádech…k ránu už mi je to zase fuk.
Pokud po sexu špiniš raději bych sex vynechala.. a poradila se nejdřív z doktorem..;) mi ho ted taky vynechali ale to jen pro pocit jistoty a dnes na kontrole se s doktorem poradim jestli je vše jak ma a jestli bez problemu mužeme.. ![]()