Poradna duly
Jana Čurdová
@Pájina01 Já taky cítím tlak/bolesti bříška jen vlevo. Dokonce i dřív během menstruace jsem vždycky měla křeče jen vlevo. A z prohlídky mám potvrzené, že to mimoděložní není ![]()
@Sandra 1988 Jéé děkuji
, právě mě zajímalo, jestli je to normální a má to tak více těhulek. Každopádně musím si počkat na prohlídku v září.
Ahoj holky
rada bych se k vam pridala ![]()
// jsem nasla ted ve ctvrtek, termin mi vychazi na 22.4. a uz mam triletou holcicku.
Koukam, ze diskuze uz je hodne rozjeta, tak snad se brzy zorientuji ![]()
@Sofieee Já už jen kyselinu listovou, zpočátku jsem dobírala Nosifol. A jak jsi dopadla na první kontrole?
Já též zatím jen Inofolic a v pátek pokud bude vše Ok, tak mi prý už nějaké těhuvitamíny doporučí.
Myslíte že bez vitamínu to nejde?.. Chci říct, třeba jen s brokolicí a se špenátem::)
@Sofieee zatím jen listovku, mám nakoupeny femibion, ale tak velké prášky momentálně nepozru… Zašla jsem si teď na vývar a takovy hnus jsem neviděla… Ani kousek masa a mastný oka snad z rostlinyho oleje… ![]()
Příspěvek upraven 17.08.15 v 12:31
@JituleF píše:
@Sofieee Já už jen kyselinu listovou, zpočátku jsem dobírala Nosifol. A jak jsi dopadla na první kontrole?
První kontrola proběhne až o pul 4.. jsem hrozně natěšena..:D pak určitě napíšu, jak to dopadlo..:)
Holky děkuji za odpovědi..:) raději se dneska taky poradim s Dr.. ![]()
@Miranda1 píše:
@Sofieee zatím jen listovku, mám nakoupeny femibion, ale tak velké prášky momentálně nepozru… Zašla jsem si teď na vývar a takovy hnus jsem neviděla… Ani kousek masa a mastný oka snad z rostlinyho oleje…Příspěvek upraven 17.08.15 v 12:31
Tak to už jsem také zažila.. hnus..! ![]()
@Ailen píše:
Myslíte že bez vitamínu to nejde?.. Chci říct, třeba jen s brokolicí a se špenátem::)
Určitě to jde.. ale myslím že by jste musela každy den jíst to same.. a hlavně ja nesnašim brokolici i špenat tak je to u mě snadší si vzít vitamín kde jsou všechny latky.. a navíc jsem četla že brokolice vařením ztratí dost těch duležitych vitamínu a latek.. ![]()
@Ailen Určitě to jde, první těhotenství jsem taky zvládla bez vitamínů
Jen už mi je teď pár let navíc a kyselina listová snižuje riziko vývojových vad, tak pro jistotu… Kdyby mi bylo o pár let méně, tak bych se na to vykašlala ![]()