Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5299
17.8.15 14:31

@Iva7788 Splněno. Je mi to líto :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
17.8.15 14:35

@Ailen :mrgreen: :mrgreen: I já doufám, že naroste až když bude venku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
17.8.15 15:46

@Sofieee Já mám z DMka A-Z mama, a přemýšlím že si koupím Gravimilk, teď jsem ho právě v DMku zahlídla za 99kč.. tak asi zkusím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
17.8.15 15:48

Holky s tím oznamováním, jak to budete oznamovat? Přeci jen to bude pro oboje naše rodiče první vnouče tak se mi nechce jen tak přijít a říct,,čekáme mimčo". Nenapadlo vás jak to hezky říct? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
17.8.15 15:52
@Sandra 1988
@Sandra 1988 píše:
@Ailen Zatim jsme nikomu nic neřekli. Ví to jen přítel. Dokonce jsem to neřekla ani nejlepší kamarádce/kolegyni z práce. V pátek jsem u ní byla na grilovačce a vymyslela jsem si pohádku, že beru prášky, na které nesmím alkohol. Chceme to všem říct až po tom 12. týdnu. Ale té kamarádce stejně budu muset dřív, protože v půlce září jsem s ní měla na prac. teambuildingu jet vodu jako kormidelník… Což teď tedy nepojedu…

Tohle budu řešit za 14 dní, kdy má kamarádka svatbu. Musím taky vymyslet nějaké prášky na které nemůžu pít :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
17.8.15 15:55

Když jste šly k doktorovi poprvé, řekl vám k tomu něco? Mě jen ať se chovám jako těhule a to bylo vše. Já nevim čekala jsem k tomu víc info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
17.8.15 16:01

@Ailen Nene, ale taky ani nevím co by měl říkat…?? Prostě mi pogratulovali k miminku po shlédnutí utz, řekli, že si mě pozvou za 4 týdny na průkazku, že je vše v pořádku a bylo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
17.8.15 16:44

No všude treba pisou, ze se bude ptat na ruzny nemoci, potraty nebo tak. Me se neptal na nic. Ani mi nerekl v kterym jsem tydnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
17.8.15 16:46
@Sofieee píše:
HOLKY.. Jake těhu vitamíny zobete..? :) v prvním těhu jsem měla Chytré miminko a ted mam od Gravital.. :) ale ty jsem dostala od maminy a tam přemyšlím jestli mam v nich pokračovat až je doberu a nekoupit nějaky třeba lepší.. tyhle pry staly 200,–.. jaké berete..? :)Příspěvek upraven 17.08.15 v 11:22

já nic nezobu. Ale beru gravital (mám ho ještě z minulého těhotenství) - ale budu stejně jako u prvního brát jen tři měsíce.

• Citovat
  • Upravit
1078
17.8.15 16:47

@Ailen A měla už jsi :srdce:? Pokud ne, tak možná řekne víc potom. Musím tedy říct, že jsem z první prohlídky byla taky zklamaná. Asi to bylo tím, že ještě nebyla srdeční akce. Ale aspoň mi potvrdil, že to neni mimoděložní a pozval si mě za týden, což je zítra. Tak jsem zvědavá… Podle data početí (vím ho) bych měla být 6+4, podle MS 7+0.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
17.8.15 16:48

@Ailen Jo aha…Tak u mě to bylo asi jiný vůči tomu, že já jsem k tomuhle novému začala chodit v květnu, takže celkovou anamnézu jsme sepisovali hned při první návštěvě a to, že se snažíme u mimi jsem měla v hlavičce, takže se ani nemusel ptát zda bylo něco dřív…
A podle utz mi teda řekla, kolik tt přesně jsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
17.8.15 16:49

@Iva7788 To je mi líto. Snad to vyjde příště. Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
17.8.15 16:53

@Anet94 Ještě jsem si přímo před tou kamarádkou zobla listovku, aby to bylo věrohodné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
17.8.15 16:54
@Anet94 píše:
Holky s tím oznamováním, jak to budete oznamovat? Přeci jen to bude pro oboje naše rodiče první vnouče tak se mi nechce jen tak přijít a říct,,čekáme mimčo". Nenapadlo vás jak to hezky říct? :think:

vytvořila jsem na A4 zalaminovaný POUKAZ na titul Babička (když mi napíšeš do sz mail, pošlu ti to :-)

• Citovat
  • Upravit
377
17.8.15 17:03

HOOOOLKY.. :( :( ted jsem přišla od DR.. a jsem z toho špatna.. podle menstruace jsem 6+2 a mam tam jenom vajíčko a ten žloutek ale bez embria.. :( jsem 6+2.. ale pry vajíčko vypada na mín takže muže bejt ještě brzo.. ale pry at vezmu v potaz i možnost že těhotenství neprospíva..:/ :( jsem objednana na příští čtvrtek a modlím se aby tam srdíčko bylo.. holky.. prosím mate to taky nějaka..?? jsem zoufala.. :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí