Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1803
17.8.15 17:08

@Sofieee To je přesně to, čeho se bojím. Chci jít k dr. raději později. Stačí třeba dva dny a už tam může být vidět i mimčo, ale když je to mladší nebo není uplně kvalitní UZ tak se pak zbytečně stresuješ. Hlavně se snaž být v klidu a myslet pozitivně, tím mimču pomůžeš nejvíc. Určitě se tam objeví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
17.8.15 17:12

@Ladeka JSi zlata děkuju..:) maš pravdu musím myslet pozitivně.. ach booože.. prosím at tam přiští čtvtek je…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
17.8.15 17:13

@Sofieee snaž se byt v klidu ;) víš přesne kdy byla ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316

@Sofieee ja byla u prvniho tehu na prvni kontrole taky v 6+2 a srdicko jeste nebylo. Pozvala si me pak v 8+2 a to uz bylo vse ok. Hlavne myslet pozitivne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187

@Sandra 1988 ne neměla. A taky mě pozval až za 14 dní. Srdce asi taky nebylo. Tak možná pro to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
17.8.15 17:16

No holky a ja jsem mu řekla že jsem četla že hodně maminkam začalo miminku tlouct srdíčko až v 8.. a on že to určitě ne.. že maximalně do 7.. jo..?? takže jestli mě ve čvtrtek řekne že není tak mu řeknu že chci jestě tyden počkat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
17.8.15 17:19

@Sofieee Kamarádka měla to samé, 6+1 kontrola a nic nebylo, takže šla až 8+3 a bylo vše v pořádku. Snad ti to do příštího týdne rychle uteče a bude všechno ok!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
17.8.15 17:22

@Leni112 Děkuji..:) moc jsi mě uklidnila..:) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
17.8.15 17:23
@Sofieee píše:
No holky a ja jsem mu řekla že jsem četla že hodně maminkam začalo miminku tlouct srdíčko až v 8.. a on že to určitě ne.. že maximalně do 7.. jo..?? takže jestli mě ve čvtrtek řekne že není tak mu řeknu že chci jestě tyden počkat..

No já myslím, že srdíčko tam do 7. tt být musí, jde spíš o to, jestli jde vidět. Hůř to může jít třeba vidět, pokud je někdo silnější. V 7. tt jsem neměla srdeční akci a to bylo asi to nejhorší, co se mi za celé to 6leté snažení stalo. Byla jsem z toho úplně v háji. Vysadila jsem všechny léky a odjela na dovču. V 8. týdnu srdíčko naskočilo. V 10. jsem ale šla na revizi a pak pro jistotu ještě na re-revizi :-( To je něco tak strašného, že je lepší najít na TT jen jednu / :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
17.8.15 17:26

@Sofieee nevím, při prvním jsem tam byla 6+4 a srdíčko i embryo už našel. Teď půjdu poprvé 6+5 příští středu tak uvidím…

• Citovat
  • Upravit
133

@Sofieee A neboj. Revizi musí vždy schválit dva doktoři. Pokud se jednomu z nich bude zdát, že vidí srdíčko, tak tu revizi nepovolí. A ultrazvuk dělají ještě těsně před revizí. Musí se to navíc doložit i klesajícím hCG. Chápu, jak Ti je… i když Ti to moc nepomůže :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
@Sofieee píše:
@Leni112 Děkuji..:) moc jsi mě uklidnila..:) :*

ale embryo by najít teda měl (i kdyby nebyla akce) tak buď má špatný utz nebo.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8671
17.8.15 17:30

@Sofieee Na tvém místě bych si možná zašla na krev jako samoplátce, abych věděla hodnotu hcg a pak za pár dní znovu, zda roste a tím pádem bych měla třeba už tento týden klid než čekat do dalšího čtvrtka…asi tak.. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
17.8.15 17:32

@Leni112 To není špatny napad no..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
17.8.15 17:41

@Sofieee Vím, že je to těžké, ale zkus myslet pozitivně. Dokud není definitivní výsledek, ať už tak, nebo onak, tak jsi prostě těhotná a tečka. Každé miminko je individuální. A mně přijde, že doktoři mají na všechno přesný metr, tabulky. A jak jim do tabulek nepasuješ, tak máš smůlu a chyba je na tvojí straně. Já jsem tak málem teď nebyla těhotná. 11. DC jsem byla na folikulometrii a doktor řekl, že z toho nic nebude. Tak jsem mu řekla, že ovuluju až 18.- 19. den. Ale on ať přijdu za měsíc. Já jsem přišla o týden později, měla jsem štěstí na jinou doktorku a měla jsem sliznici 9,6 mm a folikul 20 mm. Takže tak. Všechny nepasujeme do jejich tabulek a každá jsme jiná. Moc ti držím palce, ať ti to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí