Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14075
18.8.15 10:11

@Eliza2 6 dítě? 8o no tak to jsi dobrá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
18.8.15 10:12

Nějak to blbne…tak tady posílám znova ty fotky :-)
@Kytičkaaa a piješ hodně? s tím chozením na záchod to taky dost souvisí..opravdu ty 3 litry denně a uvidíš jak se tělo začne čistit…a taky vlákninu :-) jinak fotky přidám jestli chceš..nad fotkou je vždy jaký je to týden :-) ono od té půlky to břicho pak roste rychle, takže v začátku je fakt lepší se hlídat, protože pak je to fofr :-D nutno podotknout (ač se to nezdá) že jsem měla vážně malé břicho :mrgreen:

Příspěvek upraven 18.08.15 v 10:15

• Citovat
  • Upravit
14075
18.8.15 10:14

@verulicek ten odkaz mi nejde, ale ty máš fotky na svém profilu? Přidala jsem si tě do přátel tak snad to pak uvidím :))) Jinak máš hezké bříško, co vidím tuhle fotku :))) Tady už se rýsuje :) A máš teď větší bříško než s prvním? Říká se, že u druhého a více je pak bříško povolenější a rychleji roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
18.8.15 10:14

@Eliza2 tyjo ty mášty tři holky od sebe vždy rok? jak se to dá proboha zvládnout??? 8o

• Citovat
  • Upravit
verulicek
18.8.15 10:15

@Kytičkaaa no ještě jsem nefotila.taky vyfotí první až 7+4 abych mohla srovnat :-) ale začínám se stejnou váhou tak uvidíme :lol:

• Citovat
  • Upravit
14075
18.8.15 10:15

@verulicek teď vidím ostatní fotky a moc hezký bříško :kytka: :kytka: :kytka: fakt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
18.8.15 10:16

@verulicek chudák, několik let těhotná viď.. Musí to být mazec s tolika dětma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
18.8.15 10:16

@Kytičkaaa jooo budu ráda když bude teď taky tak „malé“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14075
18.8.15 10:17

@verulicek No tak jsem zvědavá co budeš posílat za fotky :) Můžeme udělat uzavřenou skupinu a můžeme si je tam posílat navzájem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
18.8.15 10:19
@Kytičkaaa píše:
@Sandra 1988 Nejdeš dnes na kontrolu? Držím palce a dej vědět jak si dopadla :hug:

Pamatuješ si to dobře :kytka: Jdu tam dnes po práci a čas se neskutečně vleče. K tomu máme dnes v práci odstávku serveru, takže se nedostanu do systému, ve kterém pracuju. Takže se tu pěkně nudím a čas se táhne :roll: Ani internet nejde, ještěže ho mám aspoň v mobilu :D
No jsem zvědavá, podle MS jsem dnes 7+0, ale podle data, kdy jsme na 99% počali jsem 6+4.

Tak mi prosím všichni držte palečky ať už je :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
18.8.15 10:45
@Sandra 1988 píše:
Pamatuješ si to dobře :kytka: Jdu tam dnes po práci a čas se neskutečně vleče. K tomu máme dnes v práci odstávku serveru, takže se nedostanu do systému, ve kterém pracuju. Takže se tu pěkně nudím a čas se táhne :roll: Ani internet nejde, ještěže ho mám aspoň v mobilu :D
No jsem zvědavá, podle MS jsem dnes 7+0, ale podle data, kdy jsme na 99% počali jsem 6+4.Tak mi prosím všichni držte palečky ať už je :srdce: :andel:

Držím palce! A závidím, že už jdeš dnes. Já mám pocit, že se pondělka nedočkám. Už nedokážu myslet skoro na nic jinýho a odpočítávám dny :-/
Jde taky někdo v pondělí na první prohlídku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
18.8.15 10:53

@Atomovka3 Já už jdu ale podruhé. Byla jsem minulé úterý a byl zatím žloutkový váček a mini embryjko bez srdeční akce (byla jsem 5+4, podle MS 6+0), tak si mě pozval na dnešek a dáme repete ;)
Ale neboj, ono to uteče. Mě taky přišla první prohlídka za neskutečně dlouhou dobu od objevení // a hele už jdu podruhé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
18.8.15 11:00
@Sandra 1988 píše:
@Atomovka3 Já už jdu ale podruhé. Byla jsem minulé úterý a byl zatím žloutkový váček a mini embryjko bez srdeční akce (byla jsem 5+4, podle MS 6+0), tak si mě pozval na dnešek a dáme repete ;)
Ale neboj, ono to uteče. Mě taky přišla první prohlídka za neskutečně dlouhou dobu od objevení // a hele už jdu podruhé :D
:D pravda, je mi to jasné, že pak už to bude frčet, ale teď se to táááááák tááááhne. Tak ať už je i srdíčko dnes! :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
18.8.15 11:02

@Kytičkaaa to by bylo fajn :-)

• Citovat
  • Upravit
7
18.8.15 11:10

Ahoj, taky mi vychází dubnový termín, pokud se teda nic nestane. :) Už mám i potvrzeno z krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí