Poradna duly
Jana Čurdová
Nějak to blbne…tak tady posílám znova ty fotky ![]()
@Kytičkaaa a piješ hodně? s tím chozením na záchod to taky dost souvisí..opravdu ty 3 litry denně a uvidíš jak se tělo začne čistit…a taky vlákninu
jinak fotky přidám jestli chceš..nad fotkou je vždy jaký je to týden
ono od té půlky to břicho pak roste rychle, takže v začátku je fakt lepší se hlídat, protože pak je to fofr
nutno podotknout (ač se to nezdá) že jsem měla vážně malé břicho ![]()
Příspěvek upraven 18.08.15 v 10:15
@verulicek ten odkaz mi nejde, ale ty máš fotky na svém profilu? Přidala jsem si tě do přátel tak snad to pak uvidím
Jinak máš hezké bříško, co vidím tuhle fotku
Tady už se rýsuje
A máš teď větší bříško než s prvním? Říká se, že u druhého a více je pak bříško povolenější a rychleji roste.
@Eliza2 tyjo ty mášty tři holky od sebe vždy rok? jak se to dá proboha zvládnout??? ![]()
@Kytičkaaa no ještě jsem nefotila.taky vyfotí první až 7+4 abych mohla srovnat
ale začínám se stejnou váhou tak uvidíme ![]()
@verulicek teď vidím ostatní fotky a moc hezký bříško
fakt..
@verulicek chudák, několik let těhotná viď.. Musí to být mazec s tolika dětma
@verulicek No tak jsem zvědavá co budeš posílat za fotky
Můžeme udělat uzavřenou skupinu a můžeme si je tam posílat navzájem ![]()
@Kytičkaaa píše:
@Sandra 1988 Nejdeš dnes na kontrolu? Držím palce a dej vědět jak si dopadla
Pamatuješ si to dobře
Jdu tam dnes po práci a čas se neskutečně vleče. K tomu máme dnes v práci odstávku serveru, takže se nedostanu do systému, ve kterém pracuju. Takže se tu pěkně nudím a čas se táhne
Ani internet nejde, ještěže ho mám aspoň v mobilu ![]()
No jsem zvědavá, podle MS jsem dnes 7+0, ale podle data, kdy jsme na 99% počali jsem 6+4.
Tak mi prosím všichni držte palečky ať už je
![]()
@Sandra 1988 píše:
Pamatuješ si to dobřeJdu tam dnes po práci a čas se neskutečně vleče. K tomu máme dnes v práci odstávku serveru, takže se nedostanu do systému, ve kterém pracuju. Takže se tu pěkně nudím a čas se táhne
Ani internet nejde, ještěže ho mám aspoň v mobilu
No jsem zvědavá, podle MS jsem dnes 7+0, ale podle data, kdy jsme na 99% počali jsem 6+4.Tak mi prosím všichni držte palečky ať už je![]()
Držím palce! A závidím, že už jdeš dnes. Já mám pocit, že se pondělka nedočkám. Už nedokážu myslet skoro na nic jinýho a odpočítávám dny :-/
Jde taky někdo v pondělí na první prohlídku?
@Atomovka3 Já už jdu ale podruhé. Byla jsem minulé úterý a byl zatím žloutkový váček a mini embryjko bez srdeční akce (byla jsem 5+4, podle MS 6+0), tak si mě pozval na dnešek a dáme repete ![]()
Ale neboj, ono to uteče. Mě taky přišla první prohlídka za neskutečně dlouhou dobu od objevení // a hele už jdu podruhé ![]()
@Sandra 1988 píše:
@Atomovka3 Já už jdu ale podruhé. Byla jsem minulé úterý a byl zatím žloutkový váček a mini embryjko bez srdeční akce (byla jsem 5+4, podle MS 6+0), tak si mě pozval na dnešek a dáme repete
Ale neboj, ono to uteče. Mě taky přišla první prohlídka za neskutečně dlouhou dobu od objevení // a hele už jdu podruhé
Ahoj, taky mi vychází dubnový termín, pokud se teda nic nestane.
Už mám i potvrzeno z krve.