Poradna duly
Jana Čurdová
@Ginuš píše:
@kiwa mám 2-0-2 pak estrofen 1-1-1. No já od dneška cítím dělohuas roste a čípek
Cítíš dělohu a čípek? Jak se to prosím pozná? Já když dneska šla, tak mě tak jakoby něco tlačilo a říkala jsem si, že by to byl čípek..? Ale nevím zda je to dobře nebo špatně..
Ahoj děvčata tak se k vám nejspíš přidám
teda doufám včerejší a dnešní test pozitivní a termín vychází na duben
u dr. jsem ještě nebyla ještě chvíli počkám
nemáte i nějakou soukromou skupinku? ![]()
@Sandra 1988 píše:Úžasné! Gratuluju
Hurá máme![]()
Jsem tedy 6+4. A další kontrola až 21.9.
@Leni112 noo děloha jakoby pne v podbříšku a čípek - jakoby mi něco vadilo v pipce - překáželo, je prostě nějak moc velký - nevim zda to přirovnat k blbě zavedenému tamponu
a jakoby to drhlo na sucho i když díky zavádění léků tak sucho nemám ![]()
@Ladeka je tak to máš ještě horší než já.. A jak se držíš? Už aby to bylo viď…
@Ginuš No úplně přesně jak píšeš, trošku mě to právě vyděsilo, co to je…Takže je to myslíš ok? ![]()
@Leni112 já vůbec nevím
jako špiním od uterý, v pátek utz ok a tak snad ok… Čípek jsem cítila už dřív, ale né tolik ![]()
@Ladeka píše:
@Kytičkaaa Já mám až za 14 dní první kontrolu
@Sandra 1988 Super, gratuluju a užívej si![]()
Já mám první kontrolu taky až za 14 dní
za nekonečných 14 dní ![]()
@Ginuš Já právě odpoledne taky zašpinila, už jsem skoro volala k dr, že bych přišla, ale bylo to jen jednou hnědý a víc už zas ne. Ale předpokládám vůči té „bolesti“, že to bylo z čípku, ne žádnej jinej problém a tudíž se nic neděje…Doufám!
@Kytičkaaa No, chtěla jsem jít o něco málo dřív.
Ted se budu bát jestli to je jak má být, ale tak musím vydržet. I když to čekání je děs. Navíc mi poslední dobou není uplně dobře, tak to mi na náladě taky nepřidá,
@Leni112
chjooo kdyby mimiko dalo nějak vědět, že to je ok
. Jinak taky špinim hnědě