Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky..všem nově prichozim gratuluji
mé už je taky blbě a dneska opět spinim, tak mám nervi v kýblu, alespoň když to tu tak čtu, tak tady spini snad každá druhá..zítra jdu na KO, tak už teď mám nervi, aby bylo srdíčko..budu 6+4..
@JituleF Já předbězně 3.4.
díííky ![]()
@Leni112 Tak to máš dobrý. Ale od té doby docela vv pohodě. Jsem si říkala, že ještě zhubnu, jak se mi nechce jíst hele.
to by bylo fajn, aspon by ty kila nebyly tak sileny
já jogurty uplne bleeeee
já jen nektarinky, broskve, okurka, paprika, a tousty se sunkou a syrem z mekace
a zeleninovy salaty bez masa ![]()
@gargamelinka Tak držim palce, ať je to v pořádku. Já teda od začátku nic…ani žádný špinění. Asi se u mě drží jak klíště
snad to nezakřiknu.
@AngeliikaGina No i mě přijde, že jsem zhubla. Fakt ten hlad neni a i když na něco chuť mám, připravím si to, viz včera to byly topinky, tak sním trochu a konec, takže jím minimálně o polovinu míň než dřív. Tak ne že by mi to zatím vadilo, pokud je mimi ok. ![]()
Já bych řekla, že jím tak nějak stejně…jen mi je po jídle těžko, jako bych se přejedla ![]()
@gargamelinka držím Ti palce, ať dopadne UTZ dobře máte
Taky špiním a dneska v noci i trochu víc ![]()
@Ginuš já taky spinim průběžně od začátku..v den ms jsem i krvacela..mám malý hematom zá cipkem, tak to prý může být tím, ale vždy mé to vydesi..přeci jen těch potratů už zá sebou mám víc..
@gargamelinka kolikrát jsi potratila? Já 4× a koukám, že jedno mimčo se vám povedlo, tak to máš skvělé. Já děti bohužel nemám. Jinak jsem při potratech nějak moc nekrvácela
1× teda SP a 1× jsem špinila
@Ginuš tohle je mé 4.těhotenství, z toho jedno dopadlo dobře a máme chlapečka, ale bylo to mé nejhorší období, od 20.týdne jsem měla kontrakce a byla po nemocnicich..tak z toho mám hrůzu..a ještě sem měla 2× biochemicke..a teď už problémy od začátku, takže nic moc psychika..
@gargamelinka neblázni, na psychiku kašly…Miminko se vám povedlo a povede se i další… Já jsem těhotná po 5té a dítě nemám…Prostě si říkej, že to bude v pohodě a je to ![]()
@Ginuš povedlo povedlo, jsem šťastná, ale vždyť to asi znas ten strach po tom všem..to už v nás, vě mé zůstane..a další už asi nechceme, dvě nám budou stačit ![]()
@gargamelinka koukej na to z té strany, že se jedno mimčo už povedlo - takže víš, že zvládneš donosit. Tím se uklidňuj a né přemýšlet o nezdarech.. To bych musela být na antidepresivech, kdybych to brala jako Ty… Fakt na to koukej pozitivně
![]()