Poradna duly
Jana Čurdová
Hoooolky, tak jsem v neděli začala strašně krvácet, ale jako že tak, že jsem ani nemohla odejít ze záchoda, tak jsem to obrečela a v šoku jela do fakultky, no a tam prý plod v pořádku i se srdíčkem odpovídá 6+2. No prý mi tam asi něco prasklo
, no já byla šoku, i na mě byl Dr. docela hustej jako že pohřbívám něco předem či co, no fuj děs, takže od neděle ležím, můžu jen na záchod a jsem na rizikovém, dneska jsem šla do Caru a také vše v pořádku, plodík se udržel, ale já jsem s nervama v koncích holky, to už je na mě moc tohleto. Já potratila už třikrát, ale vždy jsem o tom ani nevěděla, prostě přestalo tlouct srdíčko, ale tohleto byla průtrž krve, na kontrolu jdu až 2.9., jak já to asi přežiju
No a v práci to ví nadřízená, protože já prostě v tom šoku ani neuměla nic zalhat, jen jsem jí pobrekáala do telefonu, jak hysterka.
Já už jsem vážně s tou psychikou v hajzlu milé dámy.
@kiwa no sem tam si dám hru, ale je to prostě na hlavu a hlavně se bojím ![]()
@ALEAS ahoj zlato moje… Jak já Tě chápu… Úplně se mi chce brečet. No já jdu zítra a špiním už 8 den… Bojim se, jsem doma hnusná, no znáš to
.
Držím Ti palce
![]()
@ALEAS jinak zažila jsem 1SP a řvala jsem jak kráva a bylo mi to jedno, lidi nelidi
ale na druhou stranu to bylo vše hodně rychlé… ZT jsem měla blbé s tím, že se čekalo až přestane tlouct srdíčko
. Mám pocit, že tohle nám nikdy nikdo z hlavy nevymaže. Byla jsi u Mulačů?
@ALEAS aha, no já jsem zvyklá na Mulače
.. Teda ani nevím jak Tě uklidnit
. Sama jsem na pokraji sil.. Čípek mám tak 3cm od vchodu do pipky a špinim a špinim
. No jestli já se zítra cestou k dr nezhroutím, tak to bude zázrak. Jinak už jsem u svojí dr a naštěstí mě chce vidět po týdnu - aby koukla, jestli mimčo roste a nebo je to špatné
@Anonym82 děkuji moc… No zítra budu vědět víc. Jdu teda k dr odpolko, tak se na net dostanu až večer. Taky na Tebe myslím
Aleas mi teda dala, ale hlavně, že je vše ok ![]()
@Ginuš Je to na prd, člověk dá tolik peněz za IVF, je šťastný že najde konečně //, ale stejně se furt třesem, jestli to dobře dopadne až do úplného konce!?
Já mám kontrolu v pátek, sice těch 14 dní uteklo, ale jsem jak na trní. Včera jsem si pro jistotu dělala test, jestli jsem ještě těhu ![]()
@Anonym82 Také jdu v pátek hned ráno. A jsem zvědavá jak to tam vypadá po tom krvácením, dnes zas trochu špiním. Tak mám také nervičky na jehlách. Ale začalo mě být špatně tak snad to bude ok. ![]()
@Anonym82 no.. Říkám si sakra 5té těhotenství, to přece musí vyjít, ale bojím se. Dokonce jsme se doma chytli s přítelem, takže je mi do breku - no spíš bulím. Tak Ty jsi neměla problém s potraty ale otěhotněním ne? Určitě to bude dobré ![]()
@Eliza2 Tobě též držím palce! Já jdu až odpoledne. Navíc se ukáže zda tam teda je aspoň jedno nebo se tentokrát zahnízdily hned obě… no a teda doufám, že se ještě nerozdělily a nebude jich víc!!! ![]()