Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2559
19.8.15 19:25

Hoooolky, tak jsem v neděli začala strašně krvácet, ale jako že tak, že jsem ani nemohla odejít ze záchoda, tak jsem to obrečela a v šoku jela do fakultky, no a tam prý plod v pořádku i se srdíčkem odpovídá 6+2. No prý mi tam asi něco prasklo :cert: :roll: 8o, no já byla šoku, i na mě byl Dr. docela hustej jako že pohřbívám něco předem či co, no fuj děs, takže od neděle ležím, můžu jen na záchod a jsem na rizikovém, dneska jsem šla do Caru a také vše v pořádku, plodík se udržel, ale já jsem s nervama v koncích holky, to už je na mě moc tohleto. Já potratila už třikrát, ale vždy jsem o tom ani nevěděla, prostě přestalo tlouct srdíčko, ale tohleto byla průtrž krve, na kontrolu jdu až 2.9., jak já to asi přežiju :think: No a v práci to ví nadřízená, protože já prostě v tom šoku ani neuměla nic zalhat, jen jsem jí pobrekáala do telefonu, jak hysterka. :oops: Já už jsem vážně s tou psychikou v hajzlu milé dámy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
19.8.15 19:31

@kiwa no sem tam si dám hru, ale je to prostě na hlavu a hlavně se bojím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
19.8.15 19:35

@ALEAS ahoj zlato moje… Jak já Tě chápu… Úplně se mi chce brečet. No já jdu zítra a špiním už 8 den… Bojim se, jsem doma hnusná, no znáš to :zed: :zed:.
Držím Ti palce :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
19.8.15 19:36

@ALEAS drž se! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
42775
19.8.15 19:37

@ALEAS jinak zažila jsem 1SP a řvala jsem jak kráva a bylo mi to jedno, lidi nelidi :roll: ale na druhou stranu to bylo vše hodně rychlé… ZT jsem měla blbé s tím, že se čekalo až přestane tlouct srdíčko :zed:. Mám pocit, že tohle nám nikdy nikdo z hlavy nevymaže. Byla jsi u Mulačů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
19.8.15 19:41

@Ginuš nene já vždycky jedu rovnou na Lochotín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
19.8.15 19:45

@ALEAS aha, no já jsem zvyklá na Mulače :nevim:.. Teda ani nevím jak Tě uklidnit :hug:. Sama jsem na pokraji sil.. Čípek mám tak 3cm od vchodu do pipky a špinim a špinim :roll:. No jestli já se zítra cestou k dr nezhroutím, tak to bude zázrak. Jinak už jsem u svojí dr a naštěstí mě chce vidět po týdnu - aby koukla, jestli mimčo roste a nebo je to špatné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
19.8.15 20:24

@ALEAS @Ginuš Holky, držím palce, ať je vše v pořádku!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
19.8.15 20:30

@Anonym82 děkuji moc… No zítra budu vědět víc. Jdu teda k dr odpolko, tak se na net dostanu až večer. Taky na Tebe myslím :hug: Aleas mi teda dala, ale hlavně, že je vše ok :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
19.8.15 20:39

@Ginuš Je to na prd, člověk dá tolik peněz za IVF, je šťastný že najde konečně //, ale stejně se furt třesem, jestli to dobře dopadne až do úplného konce!? :zed: Já mám kontrolu v pátek, sice těch 14 dní uteklo, ale jsem jak na trní. Včera jsem si pro jistotu dělala test, jestli jsem ještě těhu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
19.8.15 20:41

@ALEAS @Ginuš holky, drzim pesti a posílám pozitivni energii, věřím, že to bude dobre!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9209
19.8.15 20:42

@Anonym82 Také jdu v pátek hned ráno. A jsem zvědavá jak to tam vypadá po tom krvácením, dnes zas trochu špiním. Tak mám také nervičky na jehlách. Ale začalo mě být špatně tak snad to bude ok. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
19.8.15 20:44

@Anonym82 no.. Říkám si sakra 5té těhotenství, to přece musí vyjít, ale bojím se. Dokonce jsme se doma chytli s přítelem, takže je mi do breku - no spíš bulím. Tak Ty jsi neměla problém s potraty ale otěhotněním ne? Určitě to bude dobré :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
19.8.15 20:45

@Llenullka děkuji moc a moc… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
19.8.15 20:49

@Eliza2 Tobě též držím palce! Já jdu až odpoledne. Navíc se ukáže zda tam teda je aspoň jedno nebo se tentokrát zahnízdily hned obě… no a teda doufám, že se ještě nerozdělily a nebude jich víc!!! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí