Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
verulicek
20.8.15 13:19
@Atomovka3 píše:
Což o to já měla taky krásné těhotenství i pohodový rychlý porod, ale jak jde o nějaké čekání na něco, tak to je konec. Musím vědět všechno hned :-))

já jsem jinak taky děsně nedočkavá v životě :mrgreen: blbá vlastnost :lol:

• Citovat
  • Upravit
8671
20.8.15 13:29

@Atomovka3 Já jsem byla v klidu, ale nějak se to najednou nakupilo a já musela. :mrgreen: Ale bojim trošku…
Jinak poslední tt jsem měla doma, ovu test taky, tak jsem je použila oba a čárka hned, ale za ten neklid mi to čekání nestojí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
20.8.15 13:36

Holky já jsem tááák nafouklá…u prvního těhu nic…břicho vylezlo snad až na porod a teď jsem jak v pátém měsíci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
20.8.15 13:37
@Leni112 píše:
@Atomovka3 Já jsem byla v klidu, ale nějak se to najednou nakupilo a já musela. :mrgreen: Ale bojim trošku…
Jinak poslední tt jsem měla doma, ovu test taky, tak jsem je použila oba a čárka hned, ale za ten neklid mi to čekání nestojí. :)
Źejo? Já byla klidná jakžtakž a dnes se to nakupilo, temno před očima a koukám najednou stojím v lékárně :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
20.8.15 13:56

@Junkyska však právě na tohle se těším :D že se budu chlubit bříškem co nejdřív:D v prvním těhu mi naskočilo bříško až tak v 7 měsíci ted už to bude snad fofr :D…jinak nafouklá jsem taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
20.8.15 14:05

Ahoj holky, nevím zda patřím k vám, podle výpočtu na netu ano… Jsem cca 6tt ale na UTZ nebyl ještě vidět plod jen váček se žloutkovým váčkem, tak snad to bude v pořádku, mám za sebou ZT tak bych nerada měla další :( můžu se k vám tedy přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
20.8.15 14:08

@novomamina To já zase velké břicho mít nechciii :lol: vyhovovalo mi to malé co jsem měla s dcerou a to měla 3680g když se narodila…Říká se, že při druhém vyleze rychleji a více, tak to potěš :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
20.8.15 14:09

@Bjoucik.15 Vítám Tě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
20.8.15 14:18
@verulicek píše:
Jinak holky, kdo jste v 6. nebo 7. týdnu, tady jsem našla vaše-naše miminka :-) PS: tady je to krásně vidět…škoda že některé holky si myslí, že je to shluk buněk a jdou bez mrknutí oka na potrat http://www.prolifeinfo.ie/…ence-photos/

Jéé, ta miminka jsou krásně vidět. Podobný obrázek (ale ně tak pěkně zřetelný) jsem včera ukazovala příteli, tak koukal jak puk, že se miminko dokáže takhle vyvinout ze spermie až k takové podobě za 5 týdnů :D Asi si taky myslel, že je to shluk buněk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
20.8.15 14:19

@Junkyska Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
20.8.15 14:30

@Atomovka3 představ si, že me u syna nebylo špatně ani jednou, dokud me nazacala pálit zaha, do ty doby nic, dneska to dokážu nalezite ocenit :)
@verulicek ty obrázky miminek jsou nádherný, uplne to zahřálo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
20.8.15 14:42
@Junkyska píše:
Holky já jsem tááák nafouklá…u prvního těhu nic…břicho vylezlo snad až na porod a teď jsem jak v pátém měsíci :zed:

přesně..:D ja to samé.. až přítel na mě kouka zděšeně.. že to není možny..:D ale sem tam si vezmu espumizan a je to o dost lepší..;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
20.8.15 14:44
@Bjoucik.15 píše:
Ahoj holky, nevím zda patřím k vám, podle výpočtu na netu ano… Jsem cca 6tt ale na UTZ nebyl ještě vidět plod jen váček se žloutkovým váčkem, tak snad to bude v pořádku, mám za sebou ZT tak bych nerada měla další :( můžu se k vám tedy přidat?

Vííítej..:) A určitě to bude v pořadku.,.;) Ja měla v pondělí to samé..:) příští čtvrtek mam další UZ tak myslím že už se konečně ukaze i se :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
20.8.15 14:50

@Sofieee ja mam pupek už na těhotenský kalhoty, je to hrozny :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
20.8.15 16:14

Ahoj holky,

Tak pokud mohu pridam se k Vam ;-) termin porodu podle MS mam 03.04.2015 takze ted jsem 7tt+5.

Mate jiz nejake tehotenske priznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital