Poradna duly
Jana Čurdová
@Atomovka3 Já jsem byla v klidu, ale nějak se to najednou nakupilo a já musela.
Ale bojim trošku…
Jinak poslední tt jsem měla doma, ovu test taky, tak jsem je použila oba a čárka hned, ale za ten neklid mi to čekání nestojí. ![]()
Holky já jsem tááák nafouklá…u prvního těhu nic…břicho vylezlo snad až na porod a teď jsem jak v pátém měsíci ![]()
@Leni112 píše:Źejo? Já byla klidná jakžtakž a dnes se to nakupilo, temno před očima a koukám najednou stojím v lékárně
@Atomovka3 Já jsem byla v klidu, ale nějak se to najednou nakupilo a já musela.Ale bojim trošku…
Jinak poslední tt jsem měla doma, ovu test taky, tak jsem je použila oba a čárka hned, ale za ten neklid mi to čekání nestojí.
@Junkyska však právě na tohle se těším
že se budu chlubit bříškem co nejdřív:D v prvním těhu mi naskočilo bříško až tak v 7 měsíci ted už to bude snad fofr
…jinak nafouklá jsem taky ![]()
Ahoj holky, nevím zda patřím k vám, podle výpočtu na netu ano… Jsem cca 6tt ale na UTZ nebyl ještě vidět plod jen váček se žloutkovým váčkem, tak snad to bude v pořádku, mám za sebou ZT tak bych nerada měla další
můžu se k vám tedy přidat?
@novomamina To já zase velké břicho mít nechciii
vyhovovalo mi to malé co jsem měla s dcerou a to měla 3680g když se narodila…Říká se, že při druhém vyleze rychleji a více, tak to potěš ![]()
@verulicek píše:
Jinak holky, kdo jste v 6. nebo 7. týdnu, tady jsem našla vaše-naše miminkaPS: tady je to krásně vidět…škoda že některé holky si myslí, že je to shluk buněk a jdou bez mrknutí oka na potrat http://www.prolifeinfo.ie/…ence-photos/
Jéé, ta miminka jsou krásně vidět. Podobný obrázek (ale ně tak pěkně zřetelný) jsem včera ukazovala příteli, tak koukal jak puk, že se miminko dokáže takhle vyvinout ze spermie až k takové podobě za 5 týdnů
Asi si taky myslel, že je to shluk buněk ![]()
@Atomovka3 představ si, že me u syna nebylo špatně ani jednou, dokud me nazacala pálit zaha, do ty doby nic, dneska to dokážu nalezite ocenit ![]()
@verulicek ty obrázky miminek jsou nádherný, uplne to zahřálo ![]()
@Junkyska píše:
Holky já jsem tááák nafouklá…u prvního těhu nic…břicho vylezlo snad až na porod a teď jsem jak v pátém měsíci
přesně..:D ja to samé.. až přítel na mě kouka zděšeně.. že to není možny..:D ale sem tam si vezmu espumizan a je to o dost lepší..;)
@Bjoucik.15 píše:
Ahoj holky, nevím zda patřím k vám, podle výpočtu na netu ano… Jsem cca 6tt ale na UTZ nebyl ještě vidět plod jen váček se žloutkovým váčkem, tak snad to bude v pořádku, mám za sebou ZT tak bych nerada měla dalšímůžu se k vám tedy přidat?
Vííítej..:) A určitě to bude v pořadku.,.;) Ja měla v pondělí to samé..:) příští čtvrtek mam další UZ tak myslím že už se konečně ukaze i se
![]()
@Sofieee ja mam pupek už na těhotenský kalhoty, je to hrozny ![]()
Ahoj holky,
Tak pokud mohu pridam se k Vam
termin porodu podle MS mam 03.04.2015 takze ted jsem 7tt+5.
Mate jiz nejake tehotenske priznaky?
já jsem jinak taky děsně nedočkavá v životě
blbá vlastnost