Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8671
20.8.15 18:15

Holky tak jsem byla na gyndě skrz to špinění, všechno je prý v naprostém pořádku, prosperující těhotenství, srdíčko bouchalo a špinění je prý v prvním trimestru normální. Takže mám klid.. :dance:
Fotečku máme, ale prý ji nezaostřil, že mu nedošlo, že bych ji chtěla, ale ať mam prej doma chlapovi co ukázat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
20.8.15 18:15

@Bjoucik.15 no ja jsem zatim neustale unavena a take mam kazde 2 hodiny hlad :? Jinak mi nic neni ani nastesti nezvracim. Mate nekdo zkusenosti se spinenim? Me to lehce vylekalo ale doktor me nastesti uklidnil ze je vse v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6431
20.8.15 18:17
@Leni112 píše:
Holky tak jsem byla na gyndě skrz to špinění, všechno je prý v naprostém pořádku, prosperující těhotenství, srdíčko bouchalo a špinění je prý v prvním trimestru normální. Takže mám klid.. :dance:
Fotečku máme, ale prý ji nezaostřil, že mu nedošlo, že bych ji chtěla, ale ať mam prej doma chlapovi co ukázat. :mrgreen:

To mam radost!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
20.8.15 18:17

@Leni112 dekuji uklidnila jsi me ze nejsem jedina kdo spini. Take me to hodne vylekalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
20.8.15 18:21

@Leni112 gratuluji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
20.8.15 18:30

@Fimfárum já dělám ty obyč.. dneska už je i testovací čárka silnější než ta kontrolní :D ale jsem moc ráda že sílí :) To mě malinko uklidňuje i když vím že není vyhráno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
20.8.15 18:31

@Leni112 jéé to je kráása!! závidíím a mooc přeji :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
20.8.15 19:02

@gargamelinka to me hrozne mrzi… Prala bych ti, aby to bylo OK už sis prožila dost… Kdy jdeš zase k Dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
20.8.15 19:29
@Leni112 píše:
Fotečku máme, ale prý ji nezaostřil, že mu nedošlo, že bych ji chtěla, ale ať mam prej doma chlapovi co ukázat. :mrgreen:

Haaa a máš klid! Super! To bych si taky přála slyšet:)

@Anet94 to jsem ráda, že nejsem sama:)) já netestovala týden, už jsem nechtěla, ale bylo to dnes silnější než já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
20.8.15 19:42

@gargamelinka jdu vám to sdělit do skupinky :-)
Ty lež a odpočívej bude to dobrý :*

@Sofieee takže jako já, jsem ráda že v tom nejsem sama.Snad se to nerozjede…

@štěpánka11 to jsem měla u dcerky od 9tt mě všechno natahovalo, jedla jsem jen zeleninu a pila jen obyč vodu. Z masa jen kuřecí a jen prsa… fuj, když si na to vzpomenu orosím se…

@Anet94 @Fimfárum holky já netestuji, mám takový dálnice že snad ani nemusím..ale je fakt že jsem už byla u dr, jen ještě nic neviděl pořádně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
20.8.15 19:46

@Leni112 krásná fotka ikdyž je mázlá :-)

@klara1711 špinění je prý normální… já jsem tedy špinila minulé těhotenství a nevyšlo to, ale bylo to jisté už od začátku…:( určitě bud v klidu, dokud nekrvácíš je to v poho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
20.8.15 20:00

@Bjoucik.15 Já jdu na kontrolu až 1.9. takže jsem chtěla vidět jak to vypadá a můžu říct že mě to uklidnilo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
20.8.15 21:27

@Fimfárum a máš jen ty obyč? zkusila jsi digitální? tam se ti ukáže kolik týdnů jsi od početí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
20.8.15 21:33

@Bjoucik.15 Jo na digitálním bylo 1-2 týdny :-) Což by cca odpovídalo. Mám ovulaci asi 20DC :-) Jinak používám ty plastový Benu. Za mě zatím nejspolehlivější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
20.8.15 21:38

Holky tak moje DR. má až do konce týdne dovolenou a já už včera byla fakt na dně, tak js šla do lekarny se pozeptat jestli něco nemají abych vydržela alespon do druhe dne a oni ze momentalne ne, ze je na predpis jen lek Torecan, ale momentalne nedostupny a maji vypadek po cele CR, to me dostalo do kolen až jsem brečela, protože jsem byla fakt totalne vycerpana. Za celý den jsem nesnědla nic až večer v 7 dva kousky pizzy ale zadny piti i mě bolely ledviny, ale neslo to. Zvracela jsem snad 2× nebo 3× ani nevím. A dnes jsem se doplahočila k zástupné Dr. a jelikož jsem ještě na žádné kontrole nebyla, tak mi dělala utz. a na to že jsem 6+2 tak říkala že fazolka je velká na 6+4 (měla jsem ovu 10DC) a hlavně bylo :srdce:, sice mi pak ukázala jen fotku na obrazovce :pankac: předepsala mi ten Torecan, který naštěstí v krajský lékárně měli v tabletkách 50ks, když by mi to nepomohlo, tak prý jen nemocnice… :roll: Tak doufám že nebudu muset všech 50ks vybrat. Mám před sebou 5-6 týdnů to vychází na tabletku denně a dnes jsem už měla 3 :zed: v příbalové informaci to přímo nedoporučují ale ani nezakazují těhotným, jen tam píšou že vliv na plod není znám, každopádně to pomáhá :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí