Poradna duly
Jana Čurdová
Holky jak to tu tak čtu, tak je mi smutno…od toho jak někdo se o mimčo snaží roky a nic, když už tak to skoční v začátcích a další otěhotní a ani pomalu neví jak…ach jo…snad to vše a všem dopadne dobře a budeme se radovat z prcků…držím palce
![]()
Příspěvek upraven 20.08.15 v 08:28
@Junkyska Přesně, někdo se snaží dlouho, zažije si při tom svý a někdo si jednou vrzne a má to tam.
Jako v jistým smyslu je to nespravedlivý.
@Leni112 Práááávě…je to hrozný, já nevěděla ani u jednoho jak se to stalo a pak čučím jak puk…asi je to i vážně o té psychice, když člověk neřeší, nehrotí, na druhou stranu roky jdou dál a ta touha je větší a když stále nic tak řekni psychice dost nooo ![]()
@Junkyska No tohle mi říkala bývalá gyndařka, že na to nemám myslet, že je to jen v hlavě.
Fakt jsem tam odsud chodila naštvaná.
A nakonec se to povedlo, když jsme si s mužem zařídili byt, já se stěhovala, vybírala nábytek a kdesi cosi, fakt nebyl čas řešit něco jinýho. No a od začátku července spolu žijeme sami, všechno hotový a na konci července přišly //.
Takže bohužel, je to tak, hlava dělá moc. ![]()
@Leni112 Paráda…jj hlava dělá hodně
já teda ani nějak o dětech nepřemýšlela a najednou jsem byla těhu, teď opět a ani nevím pomalu jak se to stalo…ale lepší než přemýšlet, hledat příznaky a stresovat se…asi to tak mělo být ![]()
@Nairol Ahojky a vítám tě tu, podle toho co píšeš, tak je vás asi doma také dost, jako u nás už se těším až se to v září také vylidní. ![]()
Já mám asi nějaký noční nevolnosti. Chtělo se mi až blinkat. A vůbec jsem se nevyspala. Dohonim to zitra mam konečně volno.
Ja řešila těhu před 3měs a pak mě to přestalo bavit sledovat a bylo to ![]()
@Ailen
Tak tak…mně je tak nějak špatně/divně celý den…prodýchávám to a zatím jsem nezvracela, ale příjemné to není…u prvního těhu jsem zvracela a to teda už zažít nechci ![]()
@Ailen U prvního jsem to dělala tak, že jsem se vyzvracela vždycky ráno a pak to šlo, když mě to chytlo v práci tak jsem letěla na wc tam
pracovala jsem ještě týden před TP. Teď chodím taky do práce a nějak to zatím rozdýchávám a když mi něco nevoní jdu ven na vzduch ![]()
@Junkyska píše:
Holky jak to tu tak čtu, tak je mi smutno…od toho jak někdo se o mimčo snaží roky a nic, když už tak to skoční v začátcích a další otěhotní a ani pomalu neví jak…ach jo…snad to vše a všem dopadne dobře a budeme se radovat z prcků…držím palce![]()
Příspěvek upraven 20.08.15 v 08:28
Jo presne tak, za tech 7 mesicu co jsme se o miminko snazili otehotnely v okolo minimalne 2 holciny a ani to neplanovaly nebo ani nechtely… Ale verim ze vsem nam to tu dopadne dobre ![]()
@Junkyska Ono když jsi jsi zdravá, tak to možná je o psychice, ale když víš, jaké máš zdravotní problémy a že přes ně otěhotníš těžko, i když zázraky se dějí, tak rady typu: nemyslete na to, tě dokáží dosti rozsekat
Kdo nezažil, nepochopí, tak to prostě je! ![]()
@Anonym82 To máš pravdu o tom žádná, ale i tak si myslím, že psychika dělá hodně…o to víc když to vidím kolem sebe…je jasné, že když má člověk takové zdravotní problémy tak těžko tu psychiku ukočíruje…já jsem taky strašný nervák, ale nemůžu říct, že vím jak se holky co tohle prožívají cítí ![]()
Ahoj holky tak zítra jsem objednaná na gyndu nemůžu se dočkat..paní sestřička říkala že kdyby to nebylo znatelné z ultrazvuku že by mi vzaly krev…poslední ms byla 21.7. takže před 4 týdny…to už by mohlo na ultrazvuku něco být ne? je to individuální nebo jak to bývá? no jsem zvědavá…jinak dnešní noc hrůza vůbec jsem nemohla spát a od rána jsem jak mrtvola tak to ted půjdu dospat..:)… a jinak jak tu řešíte že někdo se snaží bůhví jak dlouho a nic tak přesný příklad je moje kamarádka sousedka…snaží se přes tři roky a nic…je mi jich líto takoví hodní lidi to jsou… a vůbec nevím jak jí mám za nějaký čas oznámit že já jsem po druhé těhu
vyšlo nám to hned první měsíc snažení…