Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5299
19.8.15 14:53

@Sofieee Taky záleží na kvalitě ultrazvuku… uvidíš, moc držím palce. A kdybys byla jó nejistá, můžeš si dojít na odběr krve pro zjištění HCG, nebo prostě dělat testy, ale na těch to nemusí být úplně vypovídající. :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
19.8.15 14:56

@AngeliikaGina Tak nějak. ;) Já jsem právě nebyla zase schopná sníst oběd, i přítel na mě koukal, že mi je asi fakt špatně…tak fakt je. :) :)
A k tomu dneska děsná bolest v kříži, každej den něco. 8) Ale pokud je mimi v pořádku, ať je mi zle klidně rok. :lol: Kvůli němu všechno. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
19.8.15 14:59

@JituleF V to pevně doufám!! :pankac: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
19.8.15 16:05

Holky koukám že většina máte velké nevolnosti a nechut k jídlu…to já mám až moc velkou chut k jídlu furt mi kručí v břichu :D a nevolnost jen že je mi sem tam na omdlení nebo se mi nadáví z nějakého pachu :/…Vy kdo čekáte druhé a další mimi kolik jste přibraly v 1 těhu? já 22kg :( a 5(plus minus :D) mi zůstalo…prostě se chci ted vlíst do 10kg je to reálné?, ale já bych se musela opravdu hlídat jsem tip co přibere z rohlíka :/ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
19.8.15 16:15

@Ladeka Nedivím se ti.. Já dneska byla u mámi a bylo docela těžké o tom nemluvit.. Taky nevím jak to vydržím ještě takovou dobu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
19.8.15 16:30

@novomamina já u prvního 6-7 kg, ale bylo to pravidelnou stravou kvůli cukrovce a nemocničním jídlem :mrgreen: myslím si, že teď to bude horší..začínám na vyšší váze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
19.8.15 16:30

Holky a taky jste tak hrozně unavené? Já když mám volný den, tak vstanu v 9 a tak ve dvě, ve tři si musím jít zase na hodinu lehnout protože jsem úplně mrtvá :roll:
@novomamina jé to mám taky, všechno bych jedla, plně se najím oběda a za hodinu a půl už koukám co bych snědla dalšího :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
19.8.15 16:53

@Anet94 Jj. Ta únava je hrozná. Taky si vždycky jdu odpoledne lehnout a v 10 večer spím zas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
19.8.15 18:06

Jo jsem unavená. Ale furt máme v práci 13ky ale jen vždy dva dny a pak mam dva volno. Vždy na chvili nekam zalezu a davam si pauzu. Ale je to naročny. A 1den volna nejsem schopna nic delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
19.8.15 18:42
@novomamina píše:
Holky koukám že většina máte velké nevolnosti a nechut k jídlu…to já mám až moc velkou chut k jídlu furt mi kručí v břichu :D a nevolnost jen že je mi sem tam na omdlení nebo se mi nadáví z nějakého pachu :/…Vy kdo čekáte druhé a další mimi kolik jste přibraly v 1 těhu? já 22kg :( a 5(plus minus :D) mi zůstalo…prostě se chci ted vlíst do 10kg je to reálné?, ale já bych se musela opravdu hlídat jsem tip co přibere z rohlíka :/ :D

přibrala jsem osm, nechala je v porodnici a kojením zhubla dalších sedm..ale ty jsem pak nabrala po odstavení zpět..takže startovní váhu mám stejnou jako při první :think:

• Citovat
  • Upravit
verulicek
19.8.15 18:43

@Anet94 @kiwa @Ailen s druhým dítětem nemáte čas být unavené :-D nejvíc odpočívám, když jsem v práci..což bude příští týden, tak se těším :lol:

• Citovat
  • Upravit
187
19.8.15 19:12

@verulicek na tom něco bude teda. Jen si řikám, jestli ta únava nějak vadí. Mě dneska 2× zatlačilo v bříšku a nával horka. Tak jestli to neni tim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
19.8.15 19:18

Jak furt ležím, tak ani nejsem utahaná :roll:. Spíš se sakra nudím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
19.8.15 19:21

@Ginuš To se ti nedivím… :think: ale co dělat…Koukat na seriály :) Mě baví The Walking Dead, Survivors, Pretty little liars :) třeba tě něco z toho chytne… nebo třeba hra Česko :mrgreen: tam jsou různý odvětví na hádání odpovědí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
19.8.15 19:24

Holky tak místo kousání se nudou můžete trénovat na miminko :lol:
 http://prozeny.blesk.cz/…proveri.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...