Poradna duly
Jana Čurdová
@Eliza2 @Ladeka @ajenecka holky já vás tak lituju
dneska jsem 5+3 a zatím jakobych těhotná vůbec nebyla, jen hrozně jím
ale nevolnosti (ťuk, ťuk, ťuk) nic… tak hlavně ať je vám brzy líp ![]()
@Anet94 no, mně taky ještě 5+3 nebylo nic
ale třeba se ti to vyhne. nevím co budu dělat v práci, až se mi to zhorší
trpím i ve vlaku
Je mi líto vás všech, kterým je blbě a držím palce, ať na to najdete „recept“ nebo ať to co nejdříve odezní!
@ajenecka Já jí taky nechci nějak extra pít, jen když cítím, že už je to moc, tak si jí loknu
jinak se snažím rozdýchávat na čerstvém vzduchu…no snad to nebude tak hrozné jako u prvního a brzy to přejde…
už bez anonymu, prdím na to ![]()
@Leni112 píše:
@AngeliikaGina Ahojky, to jsme skoro nastejno, já jsem dneska 7+1 a od 6+1 taky máme.
Taky je to první miminko, jen jsem teda objednaná zase až na září, což je hrozně daleko…
Ty jo, tak to je parada
a odkud jsi?
@ajenecka píše:
@AngeliikaGina gratuluji a vítám tě
Děkuji ![]()
@ajenecka píše:
@Anet94 no, mně taky ještě 5+3 nebylo nicale třeba se ti to vyhne. nevím co budu dělat v práci, až se mi to zhorší
trpím i ve vlaku
Já jsem naprosto odhodlaná že se mi to vyhne
a pořád si to opakuju… v práci by to nebylo úplně nejlepší noo ![]()
@Anet94 píše:
Já jsem naprosto odhodlaná že se mi to vyhnea pořád si to opakuju… v práci by to nebylo úplně nejlepší noo
Já jsem teda neustála bliknání jednou a to minuly tyden kdyz jsem prebirala zkazeny brambory
jinak obcas se mi obratí zaludek kdyz kouknu do lednicky
tak se do ní muzu vratit az tak po hodině
jím teda prevázne jen zeleninu a ovoce - maso mi dělá šoufl
bolí mě v kříži a jsem unavenější, ale nic jiného na sobě nepozoruju. ![]()
Vítám všechny nově příchozí těhulky a všem přeji hodně zdraví, štěstí a pohodové těhotenství i porod ![]()
Moc se omlouvám, ale nestíhám to teď všechno pročíst, pokud chcete taky zařadit do tabulky, napište mi prosím termín porodu a já vás tam obratem doplním ![]()
| štěpánka11 | 1.4. |
| Gabča09 | 1.4. |
| simanska | 3.4. |
| LuluZ | 3.4. |
| AngeliikaGina | 3.4. |
| Leni112 | 5.4. |
| Sandra 1988 | 5.4. |
| Llenullka | 6.4. |
| Kytičkaaa | 6.4. |
| Pevca | 6.4. |
| Ginuš | 6.4. |
| JituleF | 8.4. |
| Atomovka3 | 9.4. |
| Anet94 | 11.4.(19.4.) |
| Anonymní – Terez | 11.4. |
| Anonym82 | 12.4. |
| Miranda1 | 12.4. |
| jarca93 | 12.4. |
| Eliza2 | 12.4. |
| moncicin | 14.4. |
| ajenecka | 14.4. |
| verulicek | 15.4. |
| Pájina01 | 16.4. |
| Junkyska | 16.4. |
| Ellienka | 22.4. |
| Renca5500 | 24.4. |
Příspěvek upraven 19.08.15 v 12:27
@Anet94 tak 5+3 mi také nic nebylo začalo to až 6+0 a zatím se to jen zhoršuje, ale někomu není špatně vůbec a někomu je špatně i celé těhu. Mám takové kamarádky. ![]()
@AngeliikaGina Kousek od Třebíče.
A ty? Já jsem byla ještě minulý týden v pohodě a teď nejsem schopná vařit, vařim skoro z dálky, abych k ničemu nemusela, protože mam neskutečný nechutenství k jídlu.
Ale zatím jsem teda nezvracela. ![]()
@Anet94 Já jsem byla do 6+2 úúúúúplně v pohodě, i u dr jsem říkala, že nevím zda jsem těhotná když mi nic není. Z minuty na minutu se to zlomilo a já nenávidím všechno jídlo na světě.
Jediný, to teď zvládám jsou jogurty a džusy, jiný „pevný“ jídlo jím jen z donucení a nekoukam na něj.
![]()
Tak si to zatím užívej… ![]()