Poradna duly
Jana Čurdová
@marťula87 Když špiníš, tak je to spíš hnědkavé, ale jak začne být červená krev tak už je to krvácení sice slabé, ale je. Já včera krvácela měla jsem to i na vložce ne jenom na papíru dnes už jen špiním.
@Ginuš já byla včera na pohotovosti když jsem krvácela a nic tam nenašli ani hematom ani tekutinu nic neví proč jsem krvácela jestli jen čípek, kdoví, dnes jen špiním a to jen na papíru, ale to si myslím že jsou zbytky ze včerejška.
@Eliza2
děkuji, já špiním týden a taky se neví proč
, no doufám, že to je z čípku… Držím Ti palce, ať je to ok
![]()
@verulicek ráno v 6.40 na krev, tak snad i k doktorce
v kolik ty?
Ahojky
dneska jsem byla na krvi a těhotenství mi bylo potvrzeno
![]()
@ajenecka až budu mít čas
dopoledne budu na praxi, pak skočím domů, malá už bude asi spát tak počkám až se probudí a dle počasí se buď s kámoškou potkáme na písku (má taky holčičku) tak by pohlídala, nebo ji odevzdám na hlídání a pak půjdu..takže počítám kolem čtvrté odpolední. Ani nevím, že by mi brali při prvním těhotenství krev
odevzdávala jsem jen moč a ta musí být čerstvá takže ji s sebou tahat nebudu ![]()
@verulicek mne o moci nikdo nic neříkal, tak uvidíme. Snad fakt půjdu i k té doktorce, až teď mi došlo, že hlavně mluvila o krvi. Má dva týdny dovolenou a pak jedeme na dovolenou my - snad poslední ve dvou
jsi dobr., co všechno zvládás! Mně bylo dnes poprvé ráno nedobré a přes den taky nic moc. Ve vlaku bohužel hrozné pachy ![]()
@ajenecka to je jednoduché. já posední ms 10.7. takže jsi o den dopředu - tedy 5+5
termín máš 16.4. ![]()