Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37
18.8.15 12:17
@Eliza2 píše:
@Sandra 1988 @moncicin no já jdu hned ráno tento pátek, a doufám že už tam bude srdíčko a po krvácení, aby nebylo ani památky.

Tak budu držet pěsti! Pak dej vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
18.8.15 12:30

@Eliza2 a dali ti nějaké léky proti tomu krvácení? Snad bude vše OK. :kytka:

Jo ty jsi už odpovídala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
18.8.15 12:44

Také čekám na první kontrolu, ještě nejsem ani objednána a to jsem 6+0. Dr má asi dovolenou, musím se jet podívat na dveře co tam má vylepeného :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
18.8.15 13:00

@Ginuš no dívám se ti do podpisu, počítám, že to budete tajit minimálně do prvního screeningu což? :hug:

• Citovat
  • Upravit
4147
18.8.15 13:02

@Anthus Ty křeče v podbříšku jsem taky měla asi 14 dní po IVF. No právě žádné potíže nemám, tak si ani nepřipadám těhotně :) Pupík už mi trocha splaskl, křeče v břiše povolily, jen furt nemám chuť na sladké, to je jedinné takové nestandartní. No ale taky si říkám, že když nekrvácím, tak snad je vše v pořádku. Dávali jsme 2 embryjka, tak snad tam aspoň jedno bojuje! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
18.8.15 13:06

@verulicek no neví to ani rodina - poprvé jsem to neřekla ani mámě, tak doufám, že vše klapne… Už teda týden špiním, ale to nemusí nic znamenat. Budu to tajit co to půjde :mrgreen:
@Anonym82 moc Ti držím palce, ať na kontrole vidíš krásné srdíčko a klidně ať jsou 2 :hug: :hug:. Mě je posledních pár dní blbě, ale předtím jsem se taky necítila těhotně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.8.15 13:06

@Anonym82 No to tak zhruba teď jsem 14 dní po, takže je to normální..? Určitě je vše ok, počkej, ještě budou dvojčata.. :) Já mám jenom jedno, už abych měla po tom ultrazvuku, nemůžu se dočkat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9209
18.8.15 14:22

Holky máte v plánu zkusit pak test jedlou sodou? nevím jestli sem mohu dát odkaz na článek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5299
18.8.15 14:45

@Eliza2 A Tobě to někdy vyšlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9209
18.8.15 14:52

@JituleF Já jsem to ještě nezkoušela právě. Já se to dozvěděla až letos. Ale kamarádkám to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5299
18.8.15 14:53

@Eliza2 A jak že to je? Když to šumí, tak je to kluk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
18.8.15 14:56

@JituleF nebudu dělat nic…když jsem byla těhotná poprvé, holky čůraly na kde co a nikomu nic nevyšlo (včetně výpočtů jako čínský kalendář, plzák atd. - jsou to jen takové kratochvíle těhotných :P

• Citovat
  • Upravit
5299
18.8.15 14:57

@verulicek Já tomu taky nevěřím, pravděpodobnost stále zůstává 50:50 :-) Ale zkusit to můžu a pak uvidíme, my si to říct nenecháme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9209
18.8.15 15:00

@JituleF jj tak jak píšeš, v tom článku je to i nahrané na videu, jak to má reagovat.Ale také jsem skeptik, tak tomu stejně nevěřím, má se to dělat až po 13tt a to už pomalu jde poznat i na ultrazvuku co to bude. Já se jen ptala jestli to někdo už zkoušel a jestli bude zkoušet. Mě to nedalo a dnes jen ze zvědavosti zkusila.Ale vůbec se k tomu nepřikláním. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.15 15:05

Holky vím, že už jste to tu určitě rozebíraly, ale co myslíte tim, když píšete, že teď i když jste těhu trochu špiníte? Myslíte tím jen narůžovělý nebo i trocha známek krve… mě se teď objevilo špinění s trochou krve a trošku mě bolí na levé straně a bedra… :roll: přitom celý den jen ležím… tak se trochu bojím 8o kontrolu mám až příští pátek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí