Poradna duly
Jana Čurdová
@Eliza2 píše:
@Sandra 1988 @moncicin no já jdu hned ráno tento pátek, a doufám že už tam bude srdíčko a po krvácení, aby nebylo ani památky.
Tak budu držet pěsti! Pak dej vědět ![]()
@Eliza2 a dali ti nějaké léky proti tomu krvácení? Snad bude vše OK. ![]()
Jo ty jsi už odpovídala ![]()
Také čekám na první kontrolu, ještě nejsem ani objednána a to jsem 6+0. Dr má asi dovolenou, musím se jet podívat na dveře co tam má vylepeného ![]()
@Ginuš no dívám se ti do podpisu, počítám, že to budete tajit minimálně do prvního screeningu což? ![]()
@Anthus Ty křeče v podbříšku jsem taky měla asi 14 dní po IVF. No právě žádné potíže nemám, tak si ani nepřipadám těhotně
Pupík už mi trocha splaskl, křeče v břiše povolily, jen furt nemám chuť na sladké, to je jedinné takové nestandartní. No ale taky si říkám, že když nekrvácím, tak snad je vše v pořádku. Dávali jsme 2 embryjka, tak snad tam aspoň jedno bojuje! ![]()
@verulicek no neví to ani rodina - poprvé jsem to neřekla ani mámě, tak doufám, že vše klapne… Už teda týden špiním, ale to nemusí nic znamenat. Budu to tajit co to půjde
…
@Anonym82 moc Ti držím palce, ať na kontrole vidíš krásné srdíčko a klidně ať jsou 2
. Mě je posledních pár dní blbě, ale předtím jsem se taky necítila těhotně ![]()
@Anonym82 No to tak zhruba teď jsem 14 dní po, takže je to normální..? Určitě je vše ok, počkej, ještě budou dvojčata..
Já mám jenom jedno, už abych měla po tom ultrazvuku, nemůžu se dočkat. ![]()
Holky máte v plánu zkusit pak test jedlou sodou? nevím jestli sem mohu dát odkaz na článek.
@JituleF Já jsem to ještě nezkoušela právě. Já se to dozvěděla až letos. Ale kamarádkám to vyšlo.
@JituleF nebudu dělat nic…když jsem byla těhotná poprvé, holky čůraly na kde co a nikomu nic nevyšlo (včetně výpočtů jako čínský kalendář, plzák atd. - jsou to jen takové kratochvíle těhotných ![]()
@verulicek Já tomu taky nevěřím, pravděpodobnost stále zůstává 50:50
Ale zkusit to můžu a pak uvidíme, my si to říct nenecháme.
@JituleF jj tak jak píšeš, v tom článku je to i nahrané na videu, jak to má reagovat.Ale také jsem skeptik, tak tomu stejně nevěřím, má se to dělat až po 13tt a to už pomalu jde poznat i na ultrazvuku co to bude. Já se jen ptala jestli to někdo už zkoušel a jestli bude zkoušet. Mě to nedalo a dnes jen ze zvědavosti zkusila.Ale vůbec se k tomu nepřikláním. ![]()
Holky vím, že už jste to tu určitě rozebíraly, ale co myslíte tim, když píšete, že teď i když jste těhu trochu špiníte? Myslíte tím jen narůžovělý nebo i trocha známek krve… mě se teď objevilo špinění s trochou krve a trošku mě bolí na levé straně a bedra…
přitom celý den jen ležím… tak se trochu bojím
kontrolu mám až příští pátek…