Poradna duly
Jana Čurdová
@Sofieee srdíčko jsem taky ještě neměla, ale nevím embryo to už si měla mít??
@Ailen jojo i doma. Bojím se, že něco zakřiknu.. A máma by to všude vykecala ![]()
@Kytičkaaa Děkuju.. uvidime v ten čtvrtek no.. budu doufam a neztracet naději..:)
Já bych to v práci potřebovala utajit až tak do 20tt
na což můžu asi zapomenout
@Anet94 Ségra našim první vnouče oznámila tak, že jim ukázala fotku z ultrazvuku a taťka (velkej chovatel psů) se zeptal: Budete mít štěňata??? ![]()
@Kytičkaaa Děkuju jsi moc zlatááá
Však ve čtvrtek dam určitě vědět jak to dopadlo..:) tak jště jednou děkuji..:)
A děkuji i vám holky..
![]()
@Sofieee A jinak nešpiníš ani bříško nebolí?
Jste mě tak nahlodali, že si asi pujdu jako samoplatce na krev ja, jen tak pro jistotu. Na kontrole jsem jeste nebyla a jsem 5+6 ![]()
@Anonym82 píše:https://www.emimino.cz/profil/anet94/ Ségra našim první vnouče oznámila tak, že jim ukázala fotku z ultrazvuku a taťka (velkej chovatel psů) se zeptal: Budete mít štěňata???
Taky jsem přemýšlela že to takhle nejak oznámíme, až to bude hmatatelné na obrazku a uvidim busit silne
![]()
@Sofieee Taky jsem v 6+0 ještě neměla srdíčko, ale jinak vše vypadalo ok. Jdu v pátek zase, tak se tiše modlím. Myslím, že jsme tu 4, které to mají hodně podobně, těhotenství je prostě o pár dní mladší, než si myslíme a začátek 7.týdne je prostě na hraně, aby bylo srdíčko vidět. Držme si palce ![]()
Pro naše to bude už 11.vnouče (13. společně s nevlastními), takže to berou jak housky na krámu ![]()
Já jdu na kontrolu příští středu, tak doufám. ze bude vše ok. Všem držím pěsti. Dnes ráno mi poprvé bylo špatně, nemohla jsem snídat, tak trochu Coly a žaludek lepší. Mám to teď náročnějšív práci, tak hůř spím a díky tomu, že hodně běhám v noci čurat toho moc nenaspim..