Poradna duly
Jana Čurdová
@Atomovka3 Já jdu až příští čtvrtek na první prohlídku, už taky nemůžu dospat, ale je to ještě fakt za dlouho
Navíc jedem v sobotu na 5 dní s partou kámošů na menší dovču a obávám se, že to tam praskne, což nechci dokud to nebudu mít potvrzené.. No nezbývá nám než čekat ![]()
@Sandra 1988 Držim palce! Já už chci takyyyyy ![]()
Děkuji
No mám radost, byla jsem 5× na IUI a teď poprvé na IVF a vypadá to, že to konečně vyšlo po dvou letech. Hlavně, aby se to nezakřiklo.
@Sandra 1988
hele uz se vidím pristí ctvrtek, budu na tom stejne
akorát ze ja tam jdu rano v 7, takze nebudu celou noc spát si myslim ![]()
@Anthus Tak to držím moc pěstičky, aby to vyšlo až dokonce a bez problémů.
![]()
@Eliza2 Děkuji
Snad jo, na kontrolní ultrazvuk jdu až 31.8., takže se teď těch 14 dnů hrozně povleče určitě. Jsem teprve na začátku.
@Sandra 1988 @moncicin no já jdu hned ráno tento pátek, a doufám že už tam bude srdíčko a po krvácení, aby nebylo ani památky.
@moncicin píše:
@Atomovka3 Já jdu až příští čtvrtek na první prohlídku, už taky nemůžu dospat, ale je to ještě fakt za dlouhoNavíc jedem v sobotu na 5 dní s partou kámošů na menší dovču a obávám se, že to tam praskne, což nechci dokud to nebudu mít potvrzené.. No nezbývá nám než čekat
@Sandra 1988 Držim palce! Já už chci takyyyyy
Tak to chápu, já byla teď týden u rodiny a vydržet to neříct byl teda fakt výkon, ani jsem ho od sebe nečekala
Ale o to víc se těším na pořádné oznámení až když to bude potvrzené a bude vše snad ok ![]()
@Anthus Já jsem taky po IVF, v pátek jdu na první kontrolu, tak mám hrůzu, jestli jsem ještě vůbec těhotná a jestli bude vše OK!? ![]()
Holky já jsem to poprvé tajila před kamarády dlouho…stačilo říct na akci že dobírám antibiotika ![]()
@Anonym82 A proč bys neměla být? Mělas nějaký potíže? Já teda beru Utrogestan a zatím žádný potíže nesleduju, i když mě teda dnes ráno probudily hrozný křeče v podbříšku, ale krev žádná, tak jsem zatím v klidu.
@Kytičkaaa píše:
@Miranda1 to je mi lítoA co pohotovost?
Teď nějak nevim na co reagujes? Na tu moji hnusnou nevolnost? Po minulých zkušenostech nehrozí.. Pripadam si tam jak simulant. To radši nějak vydrzim. Hold jim jen odpolko a večer.. Zatím mám v sobě banán a suchou housku, tak to jde ne.. ![]()
Příspěvek upraven 18.08.15 v 12:40
@verulicek přesně, když se řekne, že dobírám ATB po zánětu močáku, tak to nikdo neřeší. Rozhodně bych tona začátku moc nerozhlašovala
@Atomovka3 My už s tou samou partou byli před 14 dny na vodě, mě den před tím vyšel pozitivní test takže už jsem samozřejmě nepila tam, což se neobešlo bez poznámek. Teď mám v plánu říct že beru ATB, ale pokud bude hezky a půjdem do plavek, tak se obávám, že mě moje nafouklé břicho prozradí, nedej bože aby se do toho přidaly nevolnosti
Ale máme v plánu mlžit do poslední chvíle ![]()