Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1078
18.8.15 11:13

@Anthus vítám tě mezi námi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
18.8.15 11:15

@Atomovka3 Já jdu až příští čtvrtek na první prohlídku, už taky nemůžu dospat, ale je to ještě fakt za dlouho :( Navíc jedem v sobotu na 5 dní s partou kámošů na menší dovču a obávám se, že to tam praskne, což nechci dokud to nebudu mít potvrzené.. No nezbývá nám než čekat :(

@Sandra 1988 Držim palce! Já už chci takyyyyy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
18.8.15 11:20

@moncicin Děkuju. Ještě 4 hodiny a už tam pojedu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.8.15 11:21

Děkuji :) No mám radost, byla jsem 5× na IUI a teď poprvé na IVF a vypadá to, že to konečně vyšlo po dvou letech. Hlavně, aby se to nezakřiklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
18.8.15 11:28

@Sandra 1988 :mrgreen: hele uz se vidím pristí ctvrtek, budu na tom stejne :D akorát ze ja tam jdu rano v 7, takze nebudu celou noc spát si myslim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9209
18.8.15 11:29

@Anthus Tak to držím moc pěstičky, aby to vyšlo až dokonce a bez problémů. :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.8.15 11:30

@Eliza2 Děkuji :) Snad jo, na kontrolní ultrazvuk jdu až 31.8., takže se teď těch 14 dnů hrozně povleče určitě. Jsem teprve na začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9209
18.8.15 11:30

@Sandra 1988 @moncicin no já jdu hned ráno tento pátek, a doufám že už tam bude srdíčko a po krvácení, aby nebylo ani památky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
18.8.15 11:32
@moncicin píše:
@Atomovka3 Já jdu až příští čtvrtek na první prohlídku, už taky nemůžu dospat, ale je to ještě fakt za dlouho :( Navíc jedem v sobotu na 5 dní s partou kámošů na menší dovču a obávám se, že to tam praskne, což nechci dokud to nebudu mít potvrzené.. No nezbývá nám než čekat :(@Sandra 1988 Držim palce! Já už chci takyyyyy :)

Tak to chápu, já byla teď týden u rodiny a vydržet to neříct byl teda fakt výkon, ani jsem ho od sebe nečekala :)) Ale o to víc se těším na pořádné oznámení až když to bude potvrzené a bude vše snad ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
18.8.15 11:49

@Anthus Já jsem taky po IVF, v pátek jdu na první kontrolu, tak mám hrůzu, jestli jsem ještě vůbec těhotná a jestli bude vše OK!? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
18.8.15 11:51

Holky já jsem to poprvé tajila před kamarády dlouho…stačilo říct na akci že dobírám antibiotika :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7
18.8.15 11:52

@Anonym82 A proč bys neměla být? Mělas nějaký potíže? Já teda beru Utrogestan a zatím žádný potíže nesleduju, i když mě teda dnes ráno probudily hrozný křeče v podbříšku, ale krev žádná, tak jsem zatím v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
18.8.15 11:57
@Kytičkaaa píše:
@Miranda1 to je mi líto :( A co pohotovost?

Teď nějak nevim na co reagujes? Na tu moji hnusnou nevolnost? Po minulých zkušenostech nehrozí.. Pripadam si tam jak simulant. To radši nějak vydrzim. Hold jim jen odpolko a večer.. Zatím mám v sobě banán a suchou housku, tak to jde ne.. :mavam:

Příspěvek upraven 18.08.15 v 12:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
18.8.15 12:04

@verulicek přesně, když se řekne, že dobírám ATB po zánětu močáku, tak to nikdo neřeší. Rozhodně bych tona začátku moc nerozhlašovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
18.8.15 12:15

@Atomovka3 My už s tou samou partou byli před 14 dny na vodě, mě den před tím vyšel pozitivní test takže už jsem samozřejmě nepila tam, což se neobešlo bez poznámek. Teď mám v plánu říct že beru ATB, ale pokud bude hezky a půjdem do plavek, tak se obávám, že mě moje nafouklé břicho prozradí, nedej bože aby se do toho přidaly nevolnosti :mrgreen: Ale máme v plánu mlžit do poslední chvíle 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí