Poradna duly
Jana Čurdová
Od jakýho začátku ms se to počítá? Od té doby co jsem začla spinit nebo od krve?
@Ailen píše:
Od jakýho začátku ms se to počítá? Od té doby co jsem začla spinit nebo od krve?
Zacatek MS se pocita od krve ![]()
@Ailen Nevím jak moc špiníš, ale já to brala vždy až když to byla jasná krev. ![]()
@Miranda1 Nne nešpiním..;) a bříško bolí jen malinko občas jako při mencez ale to je normalní..;) jinak nic.. ani mi není nijak moc špatně.. občas mě bolí hlava ale také nic zavratneho.. až tedy na nadymaní.. to je děs.. pořad vypadam jako v 6měsíci..:D
Aha, já to celou dobu počítala špatně, takže bych už měla být 6+4 hustý. ![]()
@Leni112 Já vždy dva dny špinila, třetí den krev, čtvrtý křeče, a pak už zase jen krev.. no ale aspoň od něčeho mám klid:D
@Ailen Já dnes začínám 7+0, taky si říkám, že to jde hrozně rychle… ![]()
O víkendu jsem koukala na benzině na časopisy a u jednoho byly tampony a přítel na mě jen, no jo, to potřebuješ…
![]()
@Anet94 píše:
Já bych to v práci potřebovala utajit až tak do 20ttna což můžu asi zapomenout
proč? u mě by to klidně šlo..u prvního mají většinou bříško holky pozdě
kdo neviděl, přikládám foto z konce 18. týdne
(pokud nebudeš jíst za dva,…v tomhle období má mimčo myslím nějakých 300g a není důvod vypadat jak koule
)
@ajenecka píše:
Já jdu na kontrolu příští středu, tak doufám. ze bude vše ok. Všem držím pěsti. Dnes ráno mi poprvé bylo špatně, nemohla jsem snídat, tak trochu Coly a žaludek lepší. Mám to teď náročnějšív práci, tak hůř spím a díky tomu, že hodně běhám v noci čurat toho moc nenaspim..
taky půjdu příští středu poprvé..kolik budeš?
Ach jo včera jsem byla na pohotovosti. Začala jsem krvácet, přidala se i bolest břicha. Ale miminko je stále tam kde má a vyvíjí se. Nenašli zatím hematom ani tekutinu, ale proč krvácím mi také neřekli. Prý se mám šetřit a nic netahat. V pátek jdu na kontrolu, tak se do té doby budu modlit, aby bylo vše v pořádku a miminko tam bylo. ![]()
@Eliza2 Ať je všechno v pořádku a miminko se drží!! Určitě to bude dobrý. Drž se. ![]()
@verulicek Tak takový břicho mám snad teď koncem 7tt
Jsem normální postavy a hodně jsem sportovala, ale mám už malé břiško, ne tedy ještě takové jako máš na fotce, to byla sranda, ale podle mě budu mít takové za chvilku… A když se najím vypadám jak v 5 měsíci ![]()