Poradna duly
Jana Čurdová
@ajenecka Mě bylo včera blbě celý den, najedla jsem nějak normálně až k večeru. Jak mám prázný žaludek je mi špatně, když se najím tak pomalu taky. A dneska to asi bude dost podobné. Začínám se bát, jak to bude pokračovat ![]()
Holky dnes jsem si dělala ráno opět test tedy třetí den po sobě a čárka na testu je o něco světlejší než předešlé dny…co to znamená mám se něčeho bát?…a na kdy bych se tak měla objednat ke gynekologovi. Poslední ms 21.7…tudíž testuji jakoby ještě před ms ale ta doufám už nepřijde…Těh. příznaků mám až až
…no snad nám to všem dobře dopadne at už si jen posíláme fotky bříšek apod. ![]()
@Ladeka Kdyby ti bylo nějak hodně špatně tak si zajeď na pohotovost, pro tvůj klid
Chápu tě, to čekání co čekáš ty je šílený, já jsem hotová s toho jak čekám já a to je nic proti tobě.
@novomamina Většinou gynda objednává až tak na cca 7-8 tt pokud nejsou nějaké problémy (krvácení, tlak…). Já jsem měla poslední MS 11.7. a jsem objednaná na 31.8. a to budu cca 7+2. Při prvním těhu jsem tam šla hned druhý den po zjištění těhu a pak mě objednala na srdíčku v 7tt. Držím palce
Anonym J. z 8:55
@Ladeka taky to mám tak, že mi je špatně když se najím i když se nenajím ![]()
@Anonymní píše:
@novomamina Většinou gynda objednává až tak na cca 7-8 tt pokud nejsou nějaké problémy (krvácení, tlak…). Já jsem měla poslední MS 11.7. a jsem objednaná na 31.8. a to budu cca 7+2. Při prvním těhu jsem tam šla hned druhý den po zjištění těhu a pak mě objednala na srdíčku v 7tt. Držím palceAnonym J. z 8:55
Moc děkuji
v prvním těhu jsem tam taky letěla hned na druhý den
…Tak s takovou tam půjdu tak kolem 10 září…achjo to je doba :/ ![]()
Doba to je…já u prvního nevěděla kdy se tam má jakože jít, tak jsem tam naběhla hned co to jako na testu je
no a teď se mě jen zeptala jestli je to dobře, tak jsem jí řekla, že kvůli potratu nevolám
no a ona tak fajn a dala mi termín když jsem jí řekla, že teď jsem cca na začátku 6 tt
Anonym J.
@Kytičkaaa Mě čeká návštěva rodiny a kamarádky, tak nevím jak to dám. Ještě to říkat nechci, ale nevím, jestli to zvládnu. Je mi hrozně. A to ještě o víkendu jdu do práce, tak snad se to zlepší, nebo fakt nevim.
Tak hlásím že nevolnosti už také už mám. Pachy, chvilku prázdný žaludek hned mi je zle. Když se napiji je to horší musím sníst aspoň kousek rohlíku a počkat a pak se mohu najíst. No potěš úplně jsem zapomněla jaké to je. A to jsem si libovala že mi nic není grrrr. 7tt je 7tt.. takže přečkat do 12tt a bude zas dobře. Ale ta doba? Doufám že se mi to podaří stále tutlat. ![]()
@Eliza2 Mě už včera opustil optimismus… možná je to i počasím, nevím. ![]()
@Eliza2 já jsem 5+5 a blbě mi je taky, tak to se mám teda na co těšit ![]()
@Eliza2 ty jo, tak to me nevolnosti u prvniho tehu trvaly snad do 18tt? Babicka mi rikala, ze to odezni kolem prvnich pohybu a mela pravdu
Ja jsem teprve 4+5, takze zatim nic nepocituju. Krom nafouklyho bricha, ale to mam uz od vynechani ms.
Ahoj holky! Tak jsem včera taky začala špinit a spolu s nejistotou z poslední kontroly, kdy doktorka neviděla srdíčko, jsem se trochu vyděsila a raději zajela k doktorce dnes ráno. A vše je v pořádku!!! Miminko povyrostlo a už mu tluče srdíčko!!! Našla tam i nějakou „modřinku“, kvůli které jsem zřejmě špinila, tak mi na to napsala Ascorutin a Utrogestan, prý pro jistotu, ale že je to prý normální a během pár dní by to přestalo i samo. Jupíííí
Hned je mi líp
Další kontrola za 14 dní a prý už dostanu i průkazku. Vzali mi rovnou 3 ampule krve a výsledky rovnou zapíšou do průkazky. ![]()
Mně bylo u prvního těhu blbě cca od 7-8 tt do toho jsem dostala chřipku, takže to bylo zajímavé
a přešlo to na konci 1.trimestru a u nynějšího cítím návaly a je mi špatně v průběhu dne, ze začátku jsem měla migrénu, která po dvou dnech odezněla…zkusila jsem po douškách Coca Colu vychlazenou, ale nijak extra mi nepomohla
Anonym J.