Poradna duly
Jana Čurdová
@Ginuš kdybych měla pohotové těhotenství, tak jsem taky optimista, ale takhle to nejde..opravdu to bylo peklo, ale stalo to zá to..já jsem hrozná pesimistka
radši myslím na nejhorší, ať jsem pak mile překvapená.. @Renca5500 beru utrogestan a ascorutin
@Leni112 píše:
@AngeliikaGina No i mě přijde, že jsem zhubla. Fakt ten hlad neni a i když na něco chuť mám, připravím si to, viz včera to byly topinky, tak sním trochu a konec, takže jím minimálně o polovinu míň než dřív. Tak ne že by mi to zatím vadilo, pokud je mimi ok.
Tak tak, vzhledem k tomu,ze nemám 50kg i s postelí,tak mi to zatim taky vubec nevadi
pokud je mrňous v pohodě ![]()
@JituleF píše:
@AngeliikaGina Tak jsi už taky v tabulce
Děkuji ![]()
@gargamelinka co já bych dala za to Tvoje úspěšné těhotenství… Dopadlo to dobře a o to jde.. Negativní myšlení přivolává negativní věci ![]()
@Ginuš já vim
promiň..jsem pitomá
tohle bude úspěšné těhotenství pro obě..
@gargamelinka Tohle bude úspěšné těhotenství pro nás všechny tady!
![]()
@gargamelinka to se neomlouvej, ale z mého pohledu nemáš proč ztrácet naděje… ![]()
@JituleF píše:
@gargamelinka Tohle bude úspěšné těhotenství pro nás všechny tady!![]()
![]()
Yessss!
![]()
@Sandra 1988 píše:
Hurá máme![]()
Jsem tedy 6+4. A další kontrola až 21.9.
Moc, moc gratuluji a zavidím…
Doufám že už příští čtvrtek tam bude embryko se srdíčkem…:) ![]()
@Sofieee Vím, jak se cítíš, ale u mě taky v 6+0 doktorka srdíčko neviděla, je to fakt na hraně a jde o dny… dnes 6+5 už krásně bušilo. To bude ok, určitě! Jen to čekání je hrozné, vím…
@JituleF Já měla 5+6 a už tam tlouklo
i doktorka se divila
držte pěsti v pondělí, holky
![]()
@JituleF Práávě..:) děkuji za podporu..:) kamaradka mi poradila mi poradila abych si dělala každy den test přeba 4 dny po sobě a porovnavala jestli slabne čarka..:) tak jsem si dělala včera a dnes.. a dnes je silnější než včera tak snad je vše jak ma.. a jen bylo opravdu brzo..:)
@Sofieee Ono to může být pár dní jinak, než si myslíme, i když víme datum „početí“. A taky nemusí se vše vyvíjet na den přesně podle tabulek
Krom toho pár dní než začne bít pořádně má rytmus nepravidelný, takže třeba jen UTZ neproběhl ve správnou chvilku ![]()
@JituleF píše:
@Sofieee Ono to může být pár dní jinak, než si myslíme, i když víme datum „početí“. A taky nemusí se vše vyvíjet na den přesně podle tabulekKrom toho pár dní než začne bít pořádně má rytmus nepravidelný, takže třeba jen UTZ neproběhl ve správnou chvilku
To ani nevím
díky za nové info ![]()
@JituleF Jojo.. když ja tam neměla ani to embryo..natož srdíčko no..;) ![]()