Poradna duly
Jana Čurdová
@ALEAS Tak to je děsný fakt, vůbec se ti nedivím
Drž se
a držím ti palce.. Hlavně, že je vše ok
@Ginuš Držím palce ať je zítra vše ok a dej vědět.. Budu na tebe myslet
Všechno bude ok uvidíš..
@Ginuš JJ, nedařilo se vůbec otěhotnět, tohle jsou mé první //. Mamka ani nikdo z ženských z rodiny nikdy nepotratil, tak snad to bude dobré!? Ono pro Vás oba musí být hodně náročné, že se vlastně nemůžeš hnout z postele, co? To by mě asi trefilo, nemoct se jít ani projít. Já jsem teda taky na neschopence, ale obden děláme se psiskama procházky okolo 3 km. Trochu i denně pouklízím a uvařím a takhle to aspoň trocha uteče.
Příspěvek upraven 19.08.15 v 20:54
@Anonym82 tak nemáš předpoklad na problémy… U Tebe byl problém otěhotnět, bude to v pohodě… Moc Ti to přeji a i bych Ti přála dvojčátka
a hlavně pohodové těhu ![]()
Holky nechtěla jsem vás strašit, ale ještě teď se klepu, Když mi Dr. řekl, že mám myslet pozitivně, tak na to fakt nemám slov. Je to také mé páté těhu, ale z druhého těhu máme holčičku naprosto v pohodě, až na ten porod, všechna vyšetření na jedničku, tak já nevím tedy.
Holky moc vám na kontrolách držím palce, budu se těšit na dobré zprávy, já to asi stejně do 2.9. nevydržím a pojedu na kontrolní UTZ na Lochotín, já se znám. Takže moc vám všem přeju blikající srdíčka na monitorech
![]()
@ALEAS to my řekni - jak je možné, že máš bezproblémové těhu a pak takovéhle patálie
. Ale vyšlo to jednou, vyjde to podruhé ![]()
@Ginuš nevím, ale můj porod byl hnus, dost jsem to fyzicky (i malá), ale i psychicky odnesla, ta možná v tom je zakopaný pes, ona psychika dělá hodně. A nebo mám nějaký problém, na který dosud medicína nepřišla.
A jinak v mém širokém rodinném okolí nikdo s těhotenstvím problémy nemá a neměl, naopak se všichni děsili aby neotěhotněli, takže asi tak, prostě je to ve mě.
Ahoj holky!
Muzu se k vam jeste pridat?
Uz nejakou dobu vam sem nakukuju, ale zatim moc nestiham. Az skonci prazdniny a trochu se mi to doma vylidni, tak to snad bude lepsi. ![]()
Termin mam 02.04.
Srdicko tukalo az ted v pondeli, myslim, ze to bylo 7+2.
Vsem preji pohodove tehotenstvi. ![]()
A tem, co maji hned od zacatku potize, drzim palce, at je vsechno v poradku. ![]()
@ALEAS chjooo tak porod je risk, ale další může být v pořádku…A nebo CS ze zdravotních důvodů
. Fakt nevím.. Jinak u mě se přišlo na problém až díky PGS - jinak se taky nevědělo
. Ale já děti nemám. U nás mají příbuzný taky děti, ale moje mamina 2×potratila
ale děti donosila 2
@novomamina Já u prvního cca 11,5kg do týdne jsem měla ještě asi 5 kg pod původní váhu. Neměla jsem vůbec chuť k jídlu ![]()