Poradna duly
Jana Čurdová
@Sofieee tak držím pěstičky ať se ukáže i
máš nějaký příznaky?? já dneska usla sotva jsem si lehla na postel… už to začíná
Já jdu na UZ ve středu a úplně se klepu co bude…
@klara1711 ahoj, taky jsem nováček.. já jsem ospalá jako blázen a dneska mě dost bolí hlava.. na malou chodím co půl hod a musím pořád jíst, málo ale musím… co ty jaké máš příznaky??
@štěpánka11 tak tvoje těhotenství se synem muselo být parádní.. já sem s dcerkou zvracela od 9tt do cca 20tt a pak poslední měsíc ![]()
@Bjoucik.15 a nám se ve skupince nepochlubis? moc ti gratuluji
![]()
Ahoj všem
byla jsem dnes u dr. a špatný..mimo má být 6+4,ale odpovídá 6+1..přitom minulý týden říkala, že je to tak 5+6..takže moc neroste, ale srdíčko tlouklo..mám nad vackem moc veliký hematom, u kterého hrozí, že se odtrhne a vezme i miminko..musím jen ležet, nic nedělat..v pondělí další KO
@Bjoucik.15 píše:
@Sofieee tak držím pěstičky ať se ukáže imáš nějaký příznaky?? já dneska usla sotva jsem si lehla na postel… už to začíná
Já jdu na UZ ve středu a úplně se klepu co bude…
Příznaky.. noo.. sem tam mě pobolí malinko hlava.. to nadymaní a často hodím na zachod.. a nevolnosti skoro nemam.. jenom parkrat za den mam jakoby zavrat ale ta je za par vteřin pryč.. takže si zatím nemužu stěžovat
![]()
@gargamelinka tak se šetři, urcite to bude dobrý, hlavně že je srdicko ![]()
@Bjoucik.15 byla to paráda, sice jsem monstrozne přibrala, ale jinak super těhotenství, teď čekám asi dabla, je mi zle, hrozna pleť, hrozny vlasy, nesmím se ani podivat na maso
![]()
@gargamelinka ahoj
Dr ti tekla, ze špatný? Neztrácej naději třeba to jeste bude dobry… Moc držím palce a drz se
Mě (děkuju světe) zatim jen boli prsa a jsem nafoukla. Ale aspoň mě to naučilo pořádně nosit podprsenku. A doufám, že jen u toho zůstane ![]()
Těhulky vy co jste ještě nebyly na prohlídce nemáte tendenci pořád testovat? Připadám si jako blázen, zase jsem si dneska koupila test…
@Anet94 včera jsem testovala
Ten nejvýraznější je ze včera. Byla jsem v práci a trochu jsem zašpinila, ale bez bolestí. Holt jsem se musela ujistit…
@Kytičkaaa ano dr. řekla, že špatný, protože je moc veliký a zakrývá plodove vejce..je to buď a nebo..
@Atomovka3 píše:
Ahoj, tak jsem se držela dlouho čekat na pondělní kontrolu a dnes už mi ruply nervy, protože na rozdíl od vás co tady skoro všechny píšete, že je vám blbě, tak mě prostě není :-/ Před pár dny to bylo trochu sem tam a teď mi to přijde míň a míň, tak jsem se tak vyschízovala, že jsem naložila malýho do kočáru a letěla do lékárny pro test, jestli čárka neslábne (stalo se mi to totiž minulý měsíc, i když podstatně dřív). A naštěstí krásná dálnice. Tak teď už snad s nervama do pondělí vydržím. Ale ta psychika! Děs! Už chci mít po kontrole
jee nojo, to mi povídej…
jak jsem psala, zase jsem si koupila dneska test a to já +jdu na kontrolu až 1.9. :/ nevím jak to vydřžím… to bych ale měla být cca 7+2 tak už by mělo být vidět
![]()