Poradna duly
Jana Čurdová
@Anet94 je to normální, používej spíše intimky… vím že se dělají i tampony do vody pro těhotné, ale nikdy jsem je neměla…
@Bjoucik.15 teda, to jsou zážitky
držím pěsti, ať jsi teď jenom spokojená a vše je v pořádku
@ajenecka děkuji snad ano.. říkal, že mě povede až k porodu a může mě i odrodit ![]()
@Bjoucik.15 No teda, to byl prvotřídní de*il
Tak to mohu být za toho svého ještě ráda ![]()
Holky, pokud chcete taky zařadit do tabulky, napište mi prosím termín porodu a já vás tam obratem doplním ![]()
| štěpánka11 | 1.4. |
| Gabča09 | 1.4. |
| simanska | 3.4. |
| LuluZ | 3.4. |
| AngeliikaGina | 3.4. |
| Leni112 | 5.4. |
| Sandra 1988 | 5.4. |
| Llenullka | 6.4. |
| Kytičkaaa | 6.4. |
| Pevca | 6.4. |
| Ginuš | 6.4. |
| JituleF | 8.4. |
| Atomovka3 | 9.4. |
| Anet94 | 11.4.(19.4.) |
| Anonymní – Terez | 11.4. |
| Anonym82 | 12.4. |
| Miranda1 | 12.4. |
| jarca93 | 12.4. |
| Eliza2 | 12.4. |
| moncicin | 14.4. |
| ajenecka | 14.4. |
| verulicek | 15.4. |
| Pájina01 | 16.4. |
| Junkyska | 16.4. |
| Bjoucik.15 | 18.4. |
| Ellienka | 22.4. |
| Renca5500 | 24.4. |
Příspěvek upraven 21.08.15 v 11:04
@Sandra 1988 to asi jo, pak jsem na něho našla že udělal školu a šel z maloměsta do soukromě ordinace jako začátečník a ještě jsem si psala s jeho „spolužačkou“ kterou jsem našla na znamylekar.cz a pry mu to moc nešlo… nechápu co tady vůbec dělá!! I můj nynější dr. ho zná a říkal, že pro takovýhle ucha je nejlepší jít do nemocnice a učit se pod dozorem… ![]()
@JituleF já ještě nevím termín porodu… dle netu mi to vychází na 18.4 ale zda to mám brát jako směrodatný, netuším…
Vždyť ještě ani nevím zda ten můj prcek žije
![]()
Holky myslíte že Angelsound už by nějaký zvuky pochytil?? zkoušela jsem ho a na jednom místě mám takový zvuk jako když hučí, dlouho a pak se to znovu ozve jako v frekvencích…mé srdce to není, to slyším jinak… a srdíčko co si pamatuju prcka to taky jako takové není, ale má to chytnout až od 12tt tak nevím zda by to chytl aspoň takto… co myslíte??
@Sandra 1988 No já budu 10+0, takže mi to přijde na screening brzo, ale už minule mi na to dala papír a souhlas, víceméně jsem z ní pochopila, že už bude, což mi přijde brzo…nevím.
Nebo jestli ho ode mě bude chtít a hned nějak objednat.. Ale u tebe už to možný je. ![]()
@Bjoucik.15 Už teda nešpiním, krvácet jsem nekrvácela, ale na příbalovém letáku jsem četla, že se v těhotenství nesmí, t
@Bjoucik.15 Už teda nešpiním, krvácet jsem nekrvácela, ale na příbalovém letáku jsem četla, že se v těhotenství nesmí, t
@Bjoucik.15 Už teda nešpiním, krvácet jsem nekrvácela, ale na příbalovém letáku jsem četla, že se v těhotenství nesmí, tak tomu nerozumim. ![]()