Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4734
22.8.15 15:33

@bobina12 Mě právě taky…a k příjmení to krásně sedí. Vašíka jsem chtěla taky… ale jemu se ty starý jména nelíbí :roll: to stejný Maruška… Takže mě se tvoje volba jmen líbí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
22.8.15 15:44
@kiwa píše:
@verulicek :think: Jako chápu, že toho má dost, ale vybíjet si to na tobě nemusí. A vůbec, co se s tebou srovnává? To nejde!!! :zed: Ať si něco přečte o prvních 3 měsících :roll: ať si uvědomí co se všechno s tebou děje…

on to ví..pamatuje si to z prvního těhotenství..nakonec pro ten chleba šel, pak se mi omluvil a vzal i hovězí maso prý abych měla vitamíny ;)

• Citovat
  • Upravit
4734
22.8.15 15:52

@verulicek No ne :) tak hurá :))) :pankac: tak si budeš dělat vývar?
Jsem si dělala česnečku na to nachlazení, ale že by nějak extra pomohla… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
22.8.15 16:15

@kiwa na vývary nemám čas :roll:

• Citovat
  • Upravit
4734
22.8.15 16:30

@verulicek :think: jak to? Teď to prosím neber zle, jsem vegetarián, nikdy jsem vývar nedělala, ale jak jsem nachlazená, tak bych si ho chtěla zítra uvařit… a co jsem četla recepty, tak jen hodíš do hrnce maso, zeleninu a vaříš…občas odebereš pěnu, doliješ vodu :think: jináč se to vaří samo, ne? :nevim: Jakože mě to až tak náročný nepřijde :nevim: ale fakt netuším jak je to v reálu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
22.8.15 16:37
@kiwa píše:
@novomamina Příspěvky vidět nejsou…jen ty členové…a když třeba vyhledáváš nějakou skupinku, tak i když je uzavřená, tak přátele jako členy vidíš…což je blbý :think:

Prááávě, to je jak kdybych to rovnou oznámila celýmu Facebooku :-) Ale když se přenastaví na tajnou, nemělo by už být vidět nic, pak se moc ráda přidám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
22.8.15 16:38
@Atomovka3 píše:
Prááávě, to je jak kdybych to rovnou oznámila celýmu Facebooku :-) Ale když se přenastaví na tajnou, nemělo by už být vidět nic, pak se moc ráda přidám :-)

Tak tak :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bobina12
22.8.15 17:10
@Atomovka3 píše:
Prááávě, to je jak kdybych to rovnou oznámila celýmu Facebooku :-) Ale když se přenastaví na tajnou, nemělo by už být vidět nic, pak se moc ráda přidám :-)

Já to mám stejně, na mě je brzo křičet to do světa takže když bude tajná přidám se taky ;)

• Citovat
  • Upravit
6
22.8.15 17:35

Ahoj holky. Můžu se přidat? Podle ms bych měla být 5+6 a o podle ovu, by to mělo sedět max o 1 den míň. K dr jdu ve čtvrtek, to budu 6+4 nebo 6+3,myslíte že už bude :srdce:? Jsem po ZT, tak mám strach, ale verim, ze to vyjde. A gratuluji vsem a preji hezke tehotenstvi :) podle intrnetu TP je 17.4 nebo 18.4 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
22.8.15 18:08

@Anita.D ahoj vitej, :srdce: by už být mělo, já ho teda měla, ale záleží na skutecnem stáří tehu. Já měla ovu už 10 DC, takže jsem časná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
22.8.15 18:12

K těm jménům, kluk by byl po tatinkovi bez debat a holčičku vybírám s jeho souhlasem já. Líbí se nám Marie, Viktorka a Julie.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
22.8.15 18:30

@Ginuš, Gargamelinka: Holky, tak jaká? Doufám, že mimi se drží!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
22.8.15 18:40

@verulicek no to je zprominutím vůl ten tvůj chlap!! Ach bože tohle jsem měla připrvnim těhotenství taky naštěstí teď to bere chlap jinak, líp! takže zatím pohoda. mám taky dcerku 2,5letou a pohoda. Přesně jak říkáš je samostatná a vyhraje si sama… Tak hlavně buď v klidu a odpočívej at si chlap říká co chce!!

Jinak ahoj holky, pěkný víkend přeju :) my už to museli říct tchýni a dědovi, protože hrozilo, že budu makat na stavbq… A jsou rádi a já mám pohodu. ikdyž pár trámů jsem natřela :) zatím mi je dobře, jen se cítím nafoukle a dnes mě poprvé natáhla tatarka :) tak doufám se je to dobrý znamení a bude to v poho a prcek už má srdIčko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
22.8.15 19:12

@Anonym82 drží drží.. :D doufám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
22.8.15 19:13

@Bjoucik.15 my už to taky museli říct tím, že musím ležet :D tak snad se nic nepotento..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí