Poradna duly
Jana Čurdová
@bobina12 Mě právě taky…a k příjmení to krásně sedí. Vašíka jsem chtěla taky… ale jemu se ty starý jména nelíbí
to stejný Maruška… Takže mě se tvoje volba jmen líbí ![]()
@kiwa píše:
@verulicekJako chápu, že toho má dost, ale vybíjet si to na tobě nemusí. A vůbec, co se s tebou srovnává? To nejde!!!
Ať si něco přečte o prvních 3 měsících
ať si uvědomí co se všechno s tebou děje…
on to ví..pamatuje si to z prvního těhotenství..nakonec pro ten chleba šel, pak se mi omluvil a vzal i hovězí maso prý abych měla vitamíny ![]()
@verulicek No ne
tak hurá
tak si budeš dělat vývar?
Jsem si dělala česnečku na to nachlazení, ale že by nějak extra pomohla… ![]()
@verulicek
jak to? Teď to prosím neber zle, jsem vegetarián, nikdy jsem vývar nedělala, ale jak jsem nachlazená, tak bych si ho chtěla zítra uvařit… a co jsem četla recepty, tak jen hodíš do hrnce maso, zeleninu a vaříš…občas odebereš pěnu, doliješ vodu
jináč se to vaří samo, ne?
Jakože mě to až tak náročný nepřijde
ale fakt netuším jak je to v reálu ![]()
@kiwa píše:
@novomamina Příspěvky vidět nejsou…jen ty členové…a když třeba vyhledáváš nějakou skupinku, tak i když je uzavřená, tak přátele jako členy vidíš…což je blbý
Prááávě, to je jak kdybych to rovnou oznámila celýmu Facebooku
Ale když se přenastaví na tajnou, nemělo by už být vidět nic, pak se moc ráda přidám ![]()
@Atomovka3 píše:
Prááávě, to je jak kdybych to rovnou oznámila celýmu FacebookuAle když se přenastaví na tajnou, nemělo by už být vidět nic, pak se moc ráda přidám
Tak tak
![]()
@Atomovka3 píše:
Prááávě, to je jak kdybych to rovnou oznámila celýmu FacebookuAle když se přenastaví na tajnou, nemělo by už být vidět nic, pak se moc ráda přidám
Já to mám stejně, na mě je brzo křičet to do světa takže když bude tajná přidám se taky ![]()
Ahoj holky. Můžu se přidat? Podle ms bych měla být 5+6 a o podle ovu, by to mělo sedět max o 1 den míň. K dr jdu ve čtvrtek, to budu 6+4 nebo 6+3,myslíte že už bude
? Jsem po ZT, tak mám strach, ale verim, ze to vyjde. A gratuluji vsem a preji hezke tehotenstvi
podle intrnetu TP je 17.4 nebo 18.4 ![]()
@Anita.D ahoj vitej,
by už být mělo, já ho teda měla, ale záleží na skutecnem stáří tehu. Já měla ovu už 10 DC, takže jsem časná ![]()
K těm jménům, kluk by byl po tatinkovi bez debat a holčičku vybírám s jeho souhlasem já. Líbí se nám Marie, Viktorka a Julie.. ![]()
@Ginuš, Gargamelinka: Holky, tak jaká? Doufám, že mimi se drží!
@verulicek no to je zprominutím vůl ten tvůj chlap!! Ach bože tohle jsem měla připrvnim těhotenství taky naštěstí teď to bere chlap jinak, líp! takže zatím pohoda. mám taky dcerku 2,5letou a pohoda. Přesně jak říkáš je samostatná a vyhraje si sama… Tak hlavně buď v klidu a odpočívej at si chlap říká co chce!!
Jinak ahoj holky, pěkný víkend přeju
my už to museli říct tchýni a dědovi, protože hrozilo, že budu makat na stavbq… A jsou rádi a já mám pohodu. ikdyž pár trámů jsem natřela
zatím mi je dobře, jen se cítím nafoukle a dnes mě poprvé natáhla tatarka
tak doufám se je to dobrý znamení a bude to v poho a prcek už má srdIčko…
@Bjoucik.15 my už to taky museli říct tím, že musím ležet
tak snad se nic nepotento..