Poradna duly
Jana Čurdová
@Sofieee já bych jela, sem v tomhle hrozný plasan..řekni, že si třeba trošku zaspinila..já už byla 2×, ale já teda fakt krvacela
ale při vyšetřování už nikdy ně a nikdo mí nevynadal..a třeba si trošku víc pila, neboj..
Holky za chvilku vyrazím.. nemocnici mam od sebe 20 minut.. tak hned jak přijedu napíšu jak jsem dopadla.. tak mi holky prosím držte palce.. ![]()
Jak prožíváte neděli? ![]()
U mě celkem děs… jak jsem nachlazená, tak mi je blbě a mám zároveň strašnej strach o mimi
. V noci jsem skoro nespala. Ráno mi bylo ouvej… byla jsem ráda, že jsem si uvařila čaj…pak se konečně muž probudil a šel se psem (asi si myslel, že s ní půjdu já
)… udělal si jídlo, tak jsem mu řekla, jestli by mi taky něco neudělal…
a on na mě, to je ti jako tak blbě? (řekl to, ale hlasem jako že jsem neschopná), tak jsem se naštvala a udělala si jídlo teda sama…
asi blbost a cvičí se mnou hormony…ale po OPU či ET jsem se pomalu nemohla ani hnout z postele a teď když mi je fakt blbě tak nezájem
Chjo :/ a vůbec nevím co si můžu vzít..údajně jitrocelovej sirup, ale na netu jsem pak našla, že taky není vhodnej ![]()
A ještě by mě fakt zajímalo co je s Ginuš ![]()
@Sofieee držím palce
@kiwa jitrocelovy sirup opravdu můžeš, taky sem ho měla v prvním tehu..ještě paralen a něco na pálení v krku, teď si nevzpomenu na název..ginus mí taky vrtá hlavou
![]()
@gargamelinka můžu?
prej by se neměl podávat bez předchozí domluvě s lékařem
no každopádně, pokud…tak si pro něj zajdu až zítra…toho mojeho už nebudu dnes s ničím obtěžovat…
Mě taky… furt musela ležet a byla tady
a o žádný dovče nic neříkala ne? Jediný co mě napadá, tak jestli si ji nenechali v nemocnici
a nebo se na nás vyprdla ![]()
@kiwa Jelikož mám dnes svátek, tak pro příbuzenstvo a do práce peču hned dva krtkovy dorty. A pak chci ještě upéct pusinky a naplnit je máslovým krémem a obalit v kokosu
Ale teda jak to peču, tak si úplně říkám, jak může někdo jíst to sladké. Nemám na to vůbec chuť. Zato včera jsem večer spořádala celou skleničku naložených baby kukuřiček ![]()
A co je s Ginuš by mě taky zajímalo ![]()
@Sandra 1988 Teda ty jsi aktivní
jo to taky nechápu… mám ráda rafaelo kuličky…pak jsem je začala dělat doma a od tý doby je nejím…stačí jak je dělám a cítím to sladký tak už toho mám dost ![]()
Snad se brzy ozve ![]()
@Sofieee píše:
@Anonym05 Byla jsem v pondělí.,. podle mest.jsem byla 6+2.. ale nemelě jasem ani embryo ani srdíčko.. jen vajíčko se žloitkem.. takže mi řekl že bud neprospíva nebo je brzo.. jelikoý mi vajíčko odpovída na mín..tak jsem se ještě uklidnovala.. a radší testovala.. a ted tohle.. na další kontrolu jdu ve čtvrtek..
Podlemě to vůbec nic neznamená, prostě je ještě brzo a mysli pozitivně
Čtvrtek je tu co by dup!!! ![]()
@kiwa já si myslím, že jó..hele skoč do lékárny a oni ti poradi..snad je s ginus vše ok, byla online naposledy 19.8. V půl 12..ach jo
@Sofieee držím palce určitě to noc nebude ![]()
@Sandra 1988 taky přeji vše nejlepší ![]()
Jinak já mám dnes odpočinkový den, chlapa mám odjetého od včera na festivalu, aspoň nemusím vařit
obídek mám od mamky takže super. Jinak pořád musim čůrat to je děs a pořád mám hlad, stačí mi si něčeho zobnout a je na chvíli klid
jak se tady psalo s tím bolením břicha, taky chvilkama pociťuju pocit jako že to mám dostat, ale jsem citlivej jedinec měla jsem i bolestivé ovulace a MS taktéž, beru to že mi to tam dole akorát všechno pracuje aby bylo vše ok, snažím se nestresovat a zítra se objednám k doktoroj ![]()
@kiwa jitrocelový sirup myslím že se může, chvíli jsem pracovala v lékarně tak jsem něco málo odposlouchala
když si tam zajdeš tak ti určitě něco poradí, hlavně jim to říct