Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8671
23.8.15 10:49

@Sofieee To snad ne. :) Tak nějak, dej hlavně vědět. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
23.8.15 10:58

@Sofieee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
23.8.15 11:00

@Sofieee já bych jela, sem v tomhle hrozný plasan..řekni, že si třeba trošku zaspinila..já už byla 2×, ale já teda fakt krvacela :cert: ale při vyšetřování už nikdy ně a nikdo mí nevynadal..a třeba si trošku víc pila, neboj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
23.8.15 11:18

Holky za chvilku vyrazím.. nemocnici mam od sebe 20 minut.. tak hned jak přijedu napíšu jak jsem dopadla.. tak mi holky prosím držte palce.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
23.8.15 11:18

@Sofieee Ať to dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
23.8.15 11:23

Jak prožíváte neděli? :kytka:
U mě celkem děs… jak jsem nachlazená, tak mi je blbě a mám zároveň strašnej strach o mimi :roll:. V noci jsem skoro nespala. Ráno mi bylo ouvej… byla jsem ráda, že jsem si uvařila čaj…pak se konečně muž probudil a šel se psem (asi si myslel, že s ní půjdu já :think: )… udělal si jídlo, tak jsem mu řekla, jestli by mi taky něco neudělal… :zed: a on na mě, to je ti jako tak blbě? (řekl to, ale hlasem jako že jsem neschopná), tak jsem se naštvala a udělala si jídlo teda sama… :roll: asi blbost a cvičí se mnou hormony…ale po OPU či ET jsem se pomalu nemohla ani hnout z postele a teď když mi je fakt blbě tak nezájem :zed: Chjo :/ a vůbec nevím co si můžu vzít..údajně jitrocelovej sirup, ale na netu jsem pak našla, že taky není vhodnej :roll:

A ještě by mě fakt zajímalo co je s Ginuš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
23.8.15 11:30

@Sofieee držím palce :kytka: @kiwa jitrocelovy sirup opravdu můžeš, taky sem ho měla v prvním tehu..ještě paralen a něco na pálení v krku, teď si nevzpomenu na název..ginus mí taky vrtá hlavou :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
23.8.15 11:32

@gargamelinka můžu? :think: prej by se neměl podávat bez předchozí domluvě s lékařem :nevim: no každopádně, pokud…tak si pro něj zajdu až zítra…toho mojeho už nebudu dnes s ničím obtěžovat…
Mě taky… furt musela ležet a byla tady :think: a o žádný dovče nic neříkala ne? Jediný co mě napadá, tak jestli si ji nenechali v nemocnici :nevim: a nebo se na nás vyprdla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
23.8.15 11:39

@kiwa Jelikož mám dnes svátek, tak pro příbuzenstvo a do práce peču hned dva krtkovy dorty. A pak chci ještě upéct pusinky a naplnit je máslovým krémem a obalit v kokosu ;-) Ale teda jak to peču, tak si úplně říkám, jak může někdo jíst to sladké. Nemám na to vůbec chuť. Zato včera jsem večer spořádala celou skleničku naložených baby kukuřiček :D
A co je s Ginuš by mě taky zajímalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
23.8.15 11:42

@Sandra 1988 Teda ty jsi aktivní :potlesk: jo to taky nechápu… mám ráda rafaelo kuličky…pak jsem je začala dělat doma a od tý doby je nejím…stačí jak je dělám a cítím to sladký tak už toho mám dost :pankac:
Snad se brzy ozve :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
23.8.15 11:42

@Sandra 1988 A samozřejmě všechno nejlepčejší k svátku :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
23.8.15 11:44
@Sofieee píše:
@Anonym05 Byla jsem v pondělí.,. podle mest.jsem byla 6+2.. ale nemelě jasem ani embryo ani srdíčko.. jen vajíčko se žloitkem.. takže mi řekl že bud neprospíva nebo je brzo.. jelikoý mi vajíčko odpovída na mín..tak jsem se ještě uklidnovala.. a radší testovala.. a ted tohle.. na další kontrolu jdu ve čtvrtek..

Podlemě to vůbec nic neznamená, prostě je ještě brzo a mysli pozitivně :hug: Čtvrtek je tu co by dup!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
23.8.15 12:01

@kiwa já si myslím, že jó..hele skoč do lékárny a oni ti poradi..snad je s ginus vše ok, byla online naposledy 19.8. V půl 12..ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bobina12
23.8.15 12:06

@Sofieee držím palce určitě to noc nebude ;)
@Sandra 1988 taky přeji vše nejlepší :D
Jinak já mám dnes odpočinkový den, chlapa mám odjetého od včera na festivalu, aspoň nemusím vařit :oops: obídek mám od mamky takže super. Jinak pořád musim čůrat to je děs a pořád mám hlad, stačí mi si něčeho zobnout a je na chvíli klid :mrgreen: jak se tady psalo s tím bolením břicha, taky chvilkama pociťuju pocit jako že to mám dostat, ale jsem citlivej jedinec měla jsem i bolestivé ovulace a MS taktéž, beru to že mi to tam dole akorát všechno pracuje aby bylo vše ok, snažím se nestresovat a zítra se objednám k doktoroj :)

• Citovat
  • Upravit
bobina12
23.8.15 12:09

@kiwa jitrocelový sirup myslím že se může, chvíli jsem pracovala v lékarně tak jsem něco málo odposlouchala :D když si tam zajdeš tak ti určitě něco poradí, hlavně jim to říct

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex