Poradna duly
Jana Čurdová
@Leni112 já má teda teď pár dni navečer voleni bříška jak při zácpě, pak se chvíli snažím a je to spíš průjem, tak nevim.. Ale myslela jsem že to mám po těch praskach na nevolností. Dnes jsem přes den stejně nemohla moc nic jíst až večer. Už mám dole 3 kila ![]()
@kiwa to chápu, ja to jeste neříkám nikomu. Ale je to fakt tezke
ví to tři holky, ale jedna ne až tak ze bych ji to chtěla říct, ale v tu chvíli bylo potřeba… Hlavně ať jsi OK ![]()
Holky ja chodila před tehu skoro denně a teď jdu jednou za x dni a spis vytlacim fakt miniaturne a nic
pak se nedivím, ze mam velké bříško ![]()
Já zas od té doby chodim 2× denně. A to mi to dřív stačilo ob den. Asi jsem šťastnej člověk. ![]()
@zatimAnonym Asi bych si být Tebou zašla k doktorce, čárka by sílit měla, ale u každého to může být trochu jinak. Jak vypadá test dneska?
Ahojky holky hlásím se po víkendu…včera jsem celý den skoro nevylezla z postele, furt jsem měla návaly na zvracení děs…njn přelom 6-7tt
u nás to taky nikdo neví, ale asi tuší tchýně…nedávám si s ní kafčo, věčně polehávám, je mi špatně…nooo a k tomu naše malá cácorka přišla a řekla „babičko my budeme mít miminko“ ![]()
@Miranda1 No jsem trošku ráda, že v tom nejsem sama, že je nás tady s tímto problémem víc…I já už určitě zhubla, cítim se tak, ač břicho jak balon. Včera večer mi muž říká, ty máš ale držku, teď ti to můžu říkat a smál se. ![]()
@Miranda1 @Leni112 Holky průjmy vám fakt závidím.. Raději bych měla průjem než zácpu
Já si váhu držím pořád stejnou, ale podle mě bych taky měla míň kdybych nebyla nafouklá jak balon.. Jsem šíleně nafouknutá a i tak mám každý den kolem půl kila jinak.. Já kdybych si došla pořádně na záchod (už sem nebyla tak měsíc) tak si myslím, že by se mi tak hrozně ulevilo…
@Kytičkaaa Já mám zácpu zácpu zácpu a najednou je z toho průjem. V životě jsem netrpěla ani na jedno a chodila pravidelně každý den.
Já nemám váhu, naštěstí…
Ale ráno jsem ok, večer je balon. ![]()
Tak zkus taky něco z toho, co tady holky radily. Určitě se ti uleví, já za chvíli vylezu a jdu na vločky, jogurt a jablko. Snídaně je jediný jídlo dne, které sním trošku s chutí, tak toho musim využít. ![]()
@Bjoucik.15 píše:
z toho si nic nedělej, teď nevím v kolikátým tt jsi ale to ještě může přijít…já jsem v začátku nějakého 6tt a celý víkend jsem natírala sloupy na chalupě… chodím často na záchod, ale třeba dnes málo a občas mě píchne a azabolí dole a občas mě jako trnou prsa, jinak taky nic jako netěhotně… no tak uvidíme co bude ve středu na kontrole, samo že se bojím
NO hele ja jsem to asi nějak zakřikla..:D včera jsem myslela že mě migrena zabije..
ale stojí mi to za to..
jinak jsem dneska 7+2..;)
@Leni112 Já taky chodila každý den bez problému a tohle je šílený.. Já nečetla všechno, ale zkusím pohledat a něco vyzkouším, protože tohle je děs. Taky vůbec na nic nemám chuť, ale stejně si všechno dávám
A jíš míň? Já nejím večeře, mě stačí jíst tak do 15 hodin a to mě tak nafoukne, že mám břuch jak v 5 měsíci
Hezká snídaně
To já si dávám čokoládové kuličky s mlíkem
A pak tu mám nachystané sušenky ![]()
@Kytičkaaa přesně tak..:) jinak holky ja na zacpu vždycky rano vypila Zaječici a bylo po problemimu.. ale to nevim jestli se muže i v těhu no..:(
ja na zacpy trpím už od dětsktví.. ale musím zatukat že zatím bez problemu.. ale soucítím s vami, vím jak to dokaže potrapit..:(
@Kytičkaaa Já nejím vůbec.
Ráno ten jogurt a ovoce a přes den je to už totální nutička do každého jídla. Večeře ani nezkouším, včera jsem teda měla hroznové víno, ale to víš…pevná pestrá strava to není. I muž už si toho všiml a tvářil se všelijak.
To máš dobrý, fakt lepší, než tu chuť ani nemít. ![]()
Ale zase si myslim, že kdybych jedla i přes tu nechuť, tak zvracím každý den. ![]()