Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3155
23.8.15 21:19

@Leni112 já má teda teď pár dni navečer voleni bříška jak při zácpě, pak se chvíli snažím a je to spíš průjem, tak nevim.. Ale myslela jsem že to mám po těch praskach na nevolností. Dnes jsem přes den stejně nemohla moc nic jíst až večer. Už mám dole 3 kila :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
23.8.15 21:37

@kiwa to chápu, ja to jeste neříkám nikomu. Ale je to fakt tezke :) ví to tři holky, ale jedna ne až tak ze bych ji to chtěla říct, ale v tu chvíli bylo potřeba… Hlavně ať jsi OK :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
23.8.15 21:38

Holky ja chodila před tehu skoro denně a teď jdu jednou za x dni a spis vytlacim fakt miniaturne a nic :pankac: pak se nedivím, ze mam velké bříško :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
24.8.15 06:54

Já zas od té doby chodim 2× denně. A to mi to dřív stačilo ob den. Asi jsem šťastnej člověk. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5299
24.8.15 08:03

@zatimAnonym Asi bych si být Tebou zašla k doktorce, čárka by sílit měla, ale u každého to může být trochu jinak. Jak vypadá test dneska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
24.8.15 08:22

Ahojky holky hlásím se po víkendu…včera jsem celý den skoro nevylezla z postele, furt jsem měla návaly na zvracení děs…njn přelom 6-7tt :roll: u nás to taky nikdo neví, ale asi tuší tchýně…nedávám si s ní kafčo, věčně polehávám, je mi špatně…nooo a k tomu naše malá cácorka přišla a řekla „babičko my budeme mít miminko“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
24.8.15 08:31

@Miranda1 No jsem trošku ráda, že v tom nejsem sama, že je nás tady s tímto problémem víc…I já už určitě zhubla, cítim se tak, ač břicho jak balon. Včera večer mi muž říká, ty máš ale držku, teď ti to můžu říkat a smál se. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
24.8.15 08:50

@Ailen to teda jsi šťastnej človek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
24.8.15 08:53

@Miranda1 @Leni112 Holky průjmy vám fakt závidím.. Raději bych měla průjem než zácpu :roll: Já si váhu držím pořád stejnou, ale podle mě bych taky měla míň kdybych nebyla nafouklá jak balon.. Jsem šíleně nafouknutá a i tak mám každý den kolem půl kila jinak.. Já kdybych si došla pořádně na záchod (už sem nebyla tak měsíc) tak si myslím, že by se mi tak hrozně ulevilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
24.8.15 09:03

@Kytičkaaa Já mám zácpu zácpu zácpu a najednou je z toho průjem. V životě jsem netrpěla ani na jedno a chodila pravidelně každý den. :roll: Já nemám váhu, naštěstí… :mrgreen: Ale ráno jsem ok, večer je balon. :roll:
Tak zkus taky něco z toho, co tady holky radily. Určitě se ti uleví, já za chvíli vylezu a jdu na vločky, jogurt a jablko. Snídaně je jediný jídlo dne, které sním trošku s chutí, tak toho musim využít. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
24.8.15 09:05
@Bjoucik.15 píše:
z toho si nic nedělej, teď nevím v kolikátým tt jsi ale to ještě může přijít… ;) já jsem v začátku nějakého 6tt a celý víkend jsem natírala sloupy na chalupě… chodím často na záchod, ale třeba dnes málo a občas mě píchne a azabolí dole a občas mě jako trnou prsa, jinak taky nic jako netěhotně… no tak uvidíme co bude ve středu na kontrole, samo že se bojím :,(

NO hele ja jsem to asi nějak zakřikla..:D včera jsem myslela že mě migrena zabije.. :D ale stojí mi to za to.. :dance: jinak jsem dneska 7+2..;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
24.8.15 09:07

@Leni112 Já taky chodila každý den bez problému a tohle je šílený.. Já nečetla všechno, ale zkusím pohledat a něco vyzkouším, protože tohle je děs. Taky vůbec na nic nemám chuť, ale stejně si všechno dávám :mrgreen: A jíš míň? Já nejím večeře, mě stačí jíst tak do 15 hodin a to mě tak nafoukne, že mám břuch jak v 5 měsíci :) Hezká snídaně :) To já si dávám čokoládové kuličky s mlíkem :oops: :mrgreen: A pak tu mám nachystané sušenky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
24.8.15 09:08

@Sofieee Hlavně, že je vše v pořádku :kytka: To je radost největší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
24.8.15 09:13

@Kytičkaaa přesně tak..:) jinak holky ja na zacpu vždycky rano vypila Zaječici a bylo po problemimu.. ale to nevim jestli se muže i v těhu no..:( :think: ja na zacpy trpím už od dětsktví.. ale musím zatukat že zatím bez problemu.. ale soucítím s vami, vím jak to dokaže potrapit..:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
24.8.15 09:14

@Kytičkaaa Já nejím vůbec. 8o Ráno ten jogurt a ovoce a přes den je to už totální nutička do každého jídla. Večeře ani nezkouším, včera jsem teda měla hroznové víno, ale to víš…pevná pestrá strava to není. I muž už si toho všiml a tvářil se všelijak.
To máš dobrý, fakt lepší, než tu chuť ani nemít. :zed:
Ale zase si myslim, že kdybych jedla i přes tu nechuť, tak zvracím každý den. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí