Poradna duly
Jana Čurdová
@Sandra 1988 Tak v té práci co děláš je to určitě na prd na ty chřipky no. Hodně lidí je nejhorší
@Kytičkaaa No fakt, já to tak viděla.
Jsem zvědavá, co uvidíš ve středu ty.. ![]()
No už si říkám, ještě měsíc…už vymýšlím, jak to oznámíme. ![]()
@Anonym82 v měsíci nebo v patek tydnu? Mozna jsem se nekde prepsala, ale já jsem dnes 4+7 ![]()
Jo a k té stravě. Já jím tak nějak všechno, ale jsem mnohem rychleji sytá než dřív, takže jim menší porce a večer nemám potřebu jíst už vůbec. Takže taky kilco šlo dolů. A ani teď už nejsem až tak nafouklá jako ten 5-7tt. Jsem teď podle MS 7+6 reálně 7+3tt. Přijde mi, že to hrozně letí, přehoupává se jeden týden za druhým ![]()
@Sandra 1988 Taky jsem dnes 7+6tt a dle utz malinko míň. To máme úplně stejný. ![]()
@Leni112 Já to budu oznamovat asi až ve 14tt takže to je ještě za dlouho
Nějak po půlce října.. Taky jsem zvědavá co uvidím, ale ten strach je děsnej.. Asi sama víš ![]()
@Kytičkaaa Já mám 5.9. narozeniny a ten utz 8.9…takže budu muset udělat nějakou oslavičku, takže pokud to bude ok, tak to možná už řeknem. ![]()
@Sandra 1988 A jak máš v popisku ten pruh, u něj 12 mm CRL, tak to je velikost miminka?
Já to tak vyčetla z fotky, poprvé jsme měli 0.3 cm a o týden později 0.93 cm, tak jestli je to možný…??
Ahojte holky. No s tím nafukováním bříška. Je to děs. Vstala jsem, sla se vyčurat, mimochodem chodim tak petkrat za noc
, najedla se a už mám břicho, jako v pátém. Je to strašny. Chtela bych se zeptat na Vas nazor. Dělám v zakouřeném prostředí. Myslíte, že když tam budu ještě dva týdny, uškodí to plodu? jako není tam nijak moc překouřeno, je tam dobré odsávání, ale i přes to, že jsem kouřívala, přestala jsem až ted, jakmile jsem videla //, dělá mi to dost zle. Jaký máte názor?
@Leni112 Máme tu i jednoho pravidelného zákazníka, už jsme mu začaly říkat „pan žumpa“ a okna otevíráme ještě než vejde.
Tak já to tedy budu brát taky podle poslední MS, když teď reálné staří ještě není úplně směrodatný ![]()
Ahoj holky, taky se hlásím po víkendu. v pátek šílený, přes den to ještě šlo, ale večer hrozný. v sobotu jsme vyjeli kolem poledne na výlet, ať nesedím pořád doma, včera to ušlo a dneska od rána šoufl, nezvracím, ale motám se, hlava bolí, je mi na zvracení, mám hlad a přitom nemůžu jíst a do toho ráno i průjem. prostě paráda ![]()
@Ladeka No já už si to z prvního těhu moc nevybavuji, ale myslím cca 7-8tt
všechno mi teď smrdí, jsem unavená, úplně jsem zapomněla jaké to je…ať už to přejde, jinak ze mě chlapa asi klepne ![]()
@ajenecka Ahojky, už nám to začíná
. V kolikátým jsi? A nesníš ani polívky? já na nich ted žiju ![]()