Poradna duly
Jana Čurdová
@Leni112 píše:
@Sandra 1988 A jak máš v popisku ten pruh, u něj 12 mm CRL, tak to je velikost miminka?
Já to tak vyčetla z fotky, poprvé jsme měli 0.3 cm a o týden později 0.93 cm, tak jestli je to možný…??
Mělo by to tak přibližně být. Já tam zadala datum poslední MS (přidala jsem teda ty tři dny dle pozdější ovu) a ono to velikost doplňuje samo asi podle nějakých tabulek dle tt. Já bohužel žádnou fotku z UTZ nedostala, ani tam Dr. nedával to měřítko podle kterého zjistí velikost. Asi to opravdu teď v začátku není směrodatné, tak to nedělá.
Příspěvek upraven 24.08.15 v 10:56
@Sandra 1988 Ok, tak jo, já si jen obrazně říkala. Protože sem tam čtu čísla a jen zírám
, ale myslím, že některé holky neznají rozdíl mezi mm a cm a to bude asi ono. ![]()
@gargamelinka @kiwa Ahoj holky, tak jsem byla od čt do dneška v nemocnici. Krvácela jsem, ale miminko je v pořádku
![]()
@Ginuš To jsem fakt moc ráda, že je miminko v pořádku
myslely jsme tady na tebe ![]()
@Ginuš Ahoj, to je dobře, že ses ozvala a že je miminko v pořádku ![]()
@kiwa děkuji
jste zlaté… No dneska mi dělali kontrolní UTZ a klepala jsem se
ale ok
![]()
@Ginuš To věřím… ten stres
… ale vidíš, všechno je v pořádku
je to bojovníček, nepustí se ![]()
@Ginuš No konečně, už jsme měly strach. Jsem moc ráda, že jste v pořádku!! ![]()
@Leni112 To máš pravdu, některé mají ty měrné jednotky popletené ![]()
@Sandra 1988 No právě, já si u pár přečetla, jak maj 7 nebo 8 cm…a říkám si, no to neni možný, vždyť na začátku 8tt má mít kolem 1 cm…Tak jsem si pak říkala, jestli neni něco blbě u nás…Ale ne, asi bude blbost někde jinde. ![]()
@Anet94 píše:
@Atomovka3 Děkuju, tak to budeme opravdu podobně. Já měla MS 6.7. a ovulaci až 22 DC.
Tak to vychází hodně podobně ![]()