Poradna duly
Jana Čurdová
@Leni112 Oni říkají, že to může být i na každém utz jinak, že to každý může změřit jinak, takže to fakt počítám podle MS a to končím ve st 8 týden.. A uvidím co mi řekne ve st..
Taky sem si říkala, že by mi nevadilo co nejdéle zůstat na své váze, tak uvidíme ![]()
@Leni112 Tak to asi tak bude.. a přesně jak píšeš, ještě před týdnem jsem měla chuť naprosto na všechno a teď nemůžu jídlo ani vidět… navíc pracuju v lidlu a jak tam pečeme pečivo a já ho pak jedu přes kasu tak mi to taak hrozně smrdí že vždycky musim přestat dýchat
hrůza…
@Anet94 píše:
@Atomovka3 Gratulujuukdy jsi měla poslední MS jestli se můžu zeptat?
4.7. ![]()
@Kytičkaaa Já se ho na to i ptala a on mi vysloveně řekl, že u takhle malých plodů se ta velikost zatím neřeší, vezmou nějaký orientační měření a je to. Čeká se, až to bude vysloveně miminko. ![]()
Teď naposled jsem úplně viděla výraznou tu páteř, až ocásek a srdíčko. Nic jinýho bych z toho nerozeznala. ![]()
Ale mně se právě minulý měsíc stalo to, že jsme se začali snažit a hned se podařilo a byly 2 čárky. Ale po asi 5ti dnech se to pustilo a samo vše odešlo. Takže to byl takovy nestandardní měsíc a asi se mi to trochu rozhodilo, Pač ten další měsíc, kdy jsme se snažili hned znovu jsem právě v půlce vůbec ovulaci necítila, musela teda dojít určitě později, což potvrdil i utz.
@Anet94 Ty jo, tak to tě upřímně lituju!!
Ještěže je konec léta, já jsem se i držela v každým obchodě, jak jsem cítila spocený lidi… ![]()
@Atomovka3 Děkuju, tak to budeme opravdu podobně. Já měla MS 6.7. a ovulaci až 22 DC. ![]()
@Atomovka3 No tak to je super, to máš brzy, tak to jsem za tebe ráda ![]()
@Leni112 Aha, děkuji za info, protože tohle nevím a ráda se dozvím něco nového ještě když se mě to týká..
A když se to zatím neřeší tak mohu počítat dle ms že?
Jee tak to muselo bejt hezký ![]()
@Leni112 Já pracuju na zákaznickým centru, takže denně desítky lidí. A to co sem někdy chodí je děs
Kolikrát pak musíme s kolegyní otevřít všechna okna a udělat pořádný průvan. Jsem zvědavá jak to teď budu dávat… A hlavně se docela bojím podzimu/zimy, kdy budou lidi nachcípaný…
@Kytičkaaa Jako já to počítám určitě dle ms. On mi říkal, že většina miminek to potom dožene nebo předežene, takže ať to neřeším, že to prý pak uvidím, až bude větší utz. ![]()
No hezký
…Zatím je to takovej mořskej koník.
![]()
@Leni112 Tak díky za rady, taky to počítám už jen podle té MS ![]()
Prej mořský koník
No ono to hrozně utíká viď, před chvilkou jsme koukaly jestli testy sílí a za chvíli máš konec 1 trimestru..
@Sandra 1988 Já jsem pracovala na poště, takže vím, jaký lidi existujou…A též chodili určitý lidi, po kterých se muselo jít otevřít okno. ![]()
A když jsem i doručovala a chodila tak po lidech doma…nikdy jsem si nemyslela, že v takovejhle době ještě některý lidi žijou jak neandrtálci.
A všechny nemoci jsem dle dr měla taky od lidí.
Takže jsem teď moc ráda, že jsem doma, od všech humusáků a smraďochů…