Poradna duly
Jana Čurdová
@Leni112 píše:
@Anonym05 To jsem taky měla. Neboť na bolest hlavy netrpim, byl to jeden z příznaků.Víceméně co nový tt, to nový příznak, co jsem nikdy neměla.
Tak to máš za chvilku, bude to první kontrola, jo?
První kontrola a nemůžu se dočkat. Nevím, zda vzít s sebou i chlapa na tu první kontrolu…strasne chce jít ![]()
@Anonym05 píše:
První kontrola a nemůžu se dočkat. Nevím, zda vzít s sebou i chlapa na tu první kontrolu…strasne chce jít
Já tam dnes měla manžela i syna
Ale tak koukli se na šmouhu, synovi to bylo šumák
Ale tak jsem ráda, že u toho byli ![]()
@Atomovka3 píše:
Já tam dnes měla manžela i synaAle tak koukli se na šmouhu, synovi to bylo šumák
Ale tak jsem ráda, že u toho byli
@kiwa já měla minulý týden vyloženě chuť na kuřecí vývar, tak jsem ho uvarila kotel a celkove nemuzu mastný a sladký, tak jsem se ji nakonec ani nedotkla a celou ji musel zbastit můj chlap. Fuj polívka
![]()
Holky vy toho nakecáte..normálně mám pocit že to asi všecko nebudu mít čas číst
jinak já dnes 6+3, jsem trochu víc unavená a musí co 2 hodiny něco jíst. často chodím na záchod. jinak nic zajímavého..
@Miranda1 A co ti chutná? ![]()
@verulicek To víš, valíme…
jako když to nesleduješ každou chvíli tak se v tom ztratíš
…
@bobina12 Lepší v osmém než jít jako já v šestém a nemít srdíčko a být z toho na nervy a za týden stejnak na další kontrolu
Takhle tam bude
100% a ty budeš klidná a šťastná budoucí mamina ![]()
@bobina12 Já jdu 31.8.na první KO a to budu v 7+2. Při prvním těhu jsem tam jako neznalá letěla hned v 5tt a pak na srdíčko v 7tt. Snad to bude OK ![]()
Trochu mě to vyděsilo, přeci jenom s tím nemám žádnou zkušenost a nechci nic podcenit, uklidnily jste mě
ale stejnak to bude dlooouhé čekaní ![]()
@bobina12 ja jdu na prvni kontrolu 7.9. a to budu 7+3, takze taky v 8tt. U nas objednavaj nejdriv po 6+0, ale moje Dr. nemela driv volno.
Jinak u me uz zacninaji „nevolnosti“. Dnes jsem 5+3 a presne jak u dcery kazdy 3 hodiny musim jist. Alespon neco malyho. Dneska jsem nak pozapomnela na obed a jak se to rychle samo ozvalo
nez jsem stihla pripravit jidlo, uz se mi klepali ruce a sli na me mdloby
Presne jak s dcerou.
Holky su nešťastná..koupila sem mojemu k narozkám parfém - už ho jednou měl a voněl mě i jemu..pak měl davidoff který si oblíbil (já teda taky) ale říkala jsem si, že mu pro změnu koupím zase jeho Lacoste a jak to přišlo a on se s tím navoněl, tak mě je to najednou děsně nepříjemné. Přitom je to hezký a kvalitní parfém…ale najednou tu „změnu“ nějak nerozdýchávám..nevíte někdo, kdo by ho chtěl? Nebo nechcete ho některá pro někoho, Je to velký flakon Lacoste Essential (mám od toho ještě i doklad) ![]()
@Finiš
super, že je všechno v pořádku..měla sem o tebe strach
@Junkyska píše:
@bobina12 Já jdu 31.8.na první KO a to budu v 7+2. Při prvním těhu jsem tam jako neznalá letěla hned v 5tt a pak na srdíčko v 7tt. Snad to bude OK
Jdeme stejny den. Taky 31 ![]()