Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1698
24.8.15 12:39
@Leni112 píše:
@Anonym05 To jsem taky měla. Neboť na bolest hlavy netrpim, byl to jeden z příznaků. :) Víceméně co nový tt, to nový příznak, co jsem nikdy neměla. :mrgreen:
Tak to máš za chvilku, bude to první kontrola, jo? :)

První kontrola a nemůžu se dočkat. Nevím, zda vzít s sebou i chlapa na tu první kontrolu…strasne chce jít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
24.8.15 12:43
@Anonym05 píše:
První kontrola a nemůžu se dočkat. Nevím, zda vzít s sebou i chlapa na tu první kontrolu…strasne chce jít :lol:

Já tam dnes měla manžela i syna :-) Ale tak koukli se na šmouhu, synovi to bylo šumák :)) Ale tak jsem ráda, že u toho byli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
24.8.15 12:47
@Atomovka3 píše:
Já tam dnes měla manžela i syna :-) Ale tak koukli se na šmouhu, synovi to bylo šumák :)) Ale tak jsem ráda, že u toho byli :)
:oops: A to byl jaký ultrazvuk? Vaginální nebo přes břicho? :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
24.8.15 12:50

@kiwa já měla minulý týden vyloženě chuť na kuřecí vývar, tak jsem ho uvarila kotel a celkove nemuzu mastný a sladký, tak jsem se ji nakonec ani nedotkla a celou ji musel zbastit můj chlap. Fuj polívka :poblion: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
24.8.15 13:01

Holky vy toho nakecáte..normálně mám pocit že to asi všecko nebudu mít čas číst :-D jinak já dnes 6+3, jsem trochu víc unavená a musí co 2 hodiny něco jíst. často chodím na záchod. jinak nic zajímavého..

• Citovat
  • Upravit
4734
24.8.15 13:02

@Miranda1 A co ti chutná? :)
@verulicek To víš, valíme… :D jako když to nesleduješ každou chvíli tak se v tom ztratíš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bobina12
24.8.15 13:06

@kiwa no budu přesně v 8 týdnu tak nevím jestli je to normální :think:

• Citovat
  • Upravit
4734
24.8.15 13:07

@bobina12 Je…plno doktorů objednává až na ten 8. týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
24.8.15 13:12

@bobina12 Lepší v osmém než jít jako já v šestém a nemít srdíčko a být z toho na nervy a za týden stejnak na další kontrolu ;) Takhle tam bude :srdce: 100% a ty budeš klidná a šťastná budoucí mamina :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
24.8.15 13:13

@bobina12 Já jdu 31.8.na první KO a to budu v 7+2. Při prvním těhu jsem tam jako neznalá letěla hned v 5tt a pak na srdíčko v 7tt. Snad to bude OK ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bobina12
24.8.15 13:20

Trochu mě to vyděsilo, přeci jenom s tím nemám žádnou zkušenost a nechci nic podcenit, uklidnily jste mě :* ale stejnak to bude dlooouhé čekaní :D

• Citovat
  • Upravit
2316
24.8.15 13:23

@bobina12 ja jdu na prvni kontrolu 7.9. a to budu 7+3, takze taky v 8tt. U nas objednavaj nejdriv po 6+0, ale moje Dr. nemela driv volno.

Jinak u me uz zacninaji „nevolnosti“. Dnes jsem 5+3 a presne jak u dcery kazdy 3 hodiny musim jist. Alespon neco malyho. Dneska jsem nak pozapomnela na obed a jak se to rychle samo ozvalo 8o nez jsem stihla pripravit jidlo, uz se mi klepali ruce a sli na me mdloby :? Presne jak s dcerou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
24.8.15 13:23

Holky su nešťastná..koupila sem mojemu k narozkám parfém - už ho jednou měl a voněl mě i jemu..pak měl davidoff který si oblíbil (já teda taky) ale říkala jsem si, že mu pro změnu koupím zase jeho Lacoste a jak to přišlo a on se s tím navoněl, tak mě je to najednou děsně nepříjemné. Přitom je to hezký a kvalitní parfém…ale najednou tu „změnu“ nějak nerozdýchávám..nevíte někdo, kdo by ho chtěl? Nebo nechcete ho některá pro někoho, Je to velký flakon Lacoste Essential (mám od toho ještě i doklad) :zed:

• Citovat
  • Upravit
9805
24.8.15 14:19

@Finiš :dance: :dance: super, že je všechno v pořádku..měla sem o tebe strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
24.8.15 14:24
@Junkyska píše:
@bobina12 Já jdu 31.8.na první KO a to budu v 7+2. Při prvním těhu jsem tam jako neznalá letěla hned v 5tt a pak na srdíčko v 7tt. Snad to bude OK ;)

Jdeme stejny den. Taky 31 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital