Poradna duly
Jana Čurdová
@AngeliikaGina To víš, že to bolí.. Já taky nemám nejlepší vztah v rodině a taky to mrzí, ale víc mě právě nervuje to když se dohadujeme..
@AngeliikaGina no my jsme právě chtěli jet spíš na takovou expedici, a skrz náročnost to moc pro děcka není…ale to nevadí, aspoň máme do budoucna taky nějaký další společný plán ![]()
@Kytičkaaa píše:
@verulicek Tak to jsi dobráJá uklízím klidně i 4 hodiny
A pak přijde přítel a udělá tam bordel během 5 minut
ono není kuchyň jako kuchyň (co do rozlohy) že.. ![]()
@Kytičkaaa píše:
@AngeliikaGina To víš, že to bolí.. Já taky nemám nejlepší vztah v rodině a taky to mrzí, ale víc mě právě nervuje to když se dohadujeme..
Mě taky, proto je možná lepší, že se momentálně nebavíme… ![]()
@verulicek píše:
@AngeliikaGina no my jsme právě chtěli jet spíš na takovou expedici, a skrz náročnost to moc pro děcka není…ale to nevadí, aspoň máme do budoucna taky nějaký další společný plán
Jo takhlee, tak je fakt ze my jsme spis vorvani než cestovatelé-ale rodina na tech slonech byla a babicka s dedou jeli i na cajový plantáže.
tak zas tak desny lemry nejsme
![]()
U nás vše teď uklízí přítel a teda nadává, že se tu hrozně rychle udělá bordel ![]()
Holky deníčeku jsem si všimla až dnes. A tedy pan Božský mě hned vytočil a nějak nemám chuť číst další
Jinak, začla jsem si ujíždět na solených rajčatech ![]()
@Kytičkaaa No naprosto, hlavně jsme ráda, že jsem zvládla uklidit, protože já jsem zase uklízecí maniak a jak nemam den uklizeno, jsem nervozní. ![]()
Ale jak píšeš, ten přijede dom a je to jako kdyby nic..
Ale dnes přijede až pozdě, takže mi to tu do zítra vydrží. ![]()
@Ginuš s tím uklízením Ti docela závidím, doufám, že se to zmení i u nás
![]()
@Anonym05 joo to mi připomnělo moje minulé „rajčatové“ těhotenství…a počkej ten orgáč, když si uděláš těstoviny se sušenýma rajčatama ![]()
@Leni112 píše:
@Kytičkaaa No naprosto, hlavně jsme ráda, že jsem zvládla uklidit, protože já jsem zase uklízecí maniak a jak nemam den uklizeno, jsem nervozní.
Ale jak píšeš, ten přijede dom a je to jako kdyby nic..Ale dnes přijede až pozdě, takže mi to tu do zítra vydrží.
heh..s tím úklidem…to bys u nás umřela
@Ginuš to je fajn že máš takového pracanta doma. můj uklízí taky hodně (někdy víc než já) ale momentálně ocením, když se motá v kuchyni a nachystá mi třeba večeři (jelikož mě ty všelijaké pachy a věci kolem jídla nedělají moc dobře)..a zrovna i fajn že tento týden chodím dopo na praxe a on malé vaří obědy..nevim co bych té chuděře udělala já ![]()
@Anonym05 hlavně ho začni „zacvičovat“ zavčasu..protože pak se to už nedá ![]()
@verulicek Předpokládám, že hlavně kvůli malé..
Ale na dětskej bordel jsem zvyklá taky, ten nekončí! ![]()
Panevože proč mi to děláš??? Mám teď nehoráznou chuť na těstoviny a sušená rajčata
ríká se, že podle chuti-pohlaví…? Máš doma holčičku nebo chlapečka? ![]()
No teď po něm řvu pořád. Hlavně mě teda vytáčí, když jsem zaschlé kapky na baterii u umyvadla
![]()