Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14075
24.8.15 17:31

@AngeliikaGina To víš, že to bolí.. Já taky nemám nejlepší vztah v rodině a taky to mrzí, ale víc mě právě nervuje to když se dohadujeme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
24.8.15 17:35

@AngeliikaGina no my jsme právě chtěli jet spíš na takovou expedici, a skrz náročnost to moc pro děcka není…ale to nevadí, aspoň máme do budoucna taky nějaký další společný plán 8)

• Citovat
  • Upravit
verulicek
@Kytičkaaa píše:
@verulicek Tak to jsi dobrá :kytka: Já uklízím klidně i 4 hodiny :roll: A pak přijde přítel a udělá tam bordel během 5 minut :roll:

ono není kuchyň jako kuchyň (co do rozlohy) že.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
6431
@Kytičkaaa píše:
@AngeliikaGina To víš, že to bolí.. Já taky nemám nejlepší vztah v rodině a taky to mrzí, ale víc mě právě nervuje to když se dohadujeme..

Mě taky, proto je možná lepší, že se momentálně nebavíme… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6431
24.8.15 17:38
@verulicek píše:
@AngeliikaGina no my jsme právě chtěli jet spíš na takovou expedici, a skrz náročnost to moc pro děcka není…ale to nevadí, aspoň máme do budoucna taky nějaký další společný plán 8)

Jo takhlee, tak je fakt ze my jsme spis vorvani než cestovatelé-ale rodina na tech slonech byla a babicka s dedou jeli i na cajový plantáže. :) tak zas tak desny lemry nejsme :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
24.8.15 17:40

U nás vše teď uklízí přítel a teda nadává, že se tu hrozně rychle udělá bordel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
24.8.15 17:41

Holky deníčeku jsem si všimla až dnes. A tedy pan Božský mě hned vytočil a nějak nemám chuť číst další :cert: :mrgreen: Jinak, začla jsem si ujíždět na solených rajčatech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
24.8.15 17:44

@Kytičkaaa No naprosto, hlavně jsme ráda, že jsem zvládla uklidit, protože já jsem zase uklízecí maniak a jak nemam den uklizeno, jsem nervozní. :mrgreen:
Ale jak píšeš, ten přijede dom a je to jako kdyby nic.. :mrgreen: Ale dnes přijede až pozdě, takže mi to tu do zítra vydrží. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698

@Ginuš s tím uklízením Ti docela závidím, doufám, že se to zmení i u nás :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek

@Anonym05 joo to mi připomnělo moje minulé „rajčatové“ těhotenství…a počkej ten orgáč, když si uděláš těstoviny se sušenýma rajčatama :cert:

• Citovat
  • Upravit
verulicek
24.8.15 17:46
@Leni112 píše:
@Kytičkaaa No naprosto, hlavně jsme ráda, že jsem zvládla uklidit, protože já jsem zase uklízecí maniak a jak nemam den uklizeno, jsem nervozní. :mrgreen:
Ale jak píšeš, ten přijede dom a je to jako kdyby nic.. :mrgreen: Ale dnes přijede až pozdě, takže mi to tu do zítra vydrží. :D

heh..s tím úklidem…to bys u nás umřela :-D @Ginuš to je fajn že máš takového pracanta doma. můj uklízí taky hodně (někdy víc než já) ale momentálně ocením, když se motá v kuchyni a nachystá mi třeba večeři (jelikož mě ty všelijaké pachy a věci kolem jídla nedělají moc dobře)..a zrovna i fajn že tento týden chodím dopo na praxe a on malé vaří obědy..nevim co bych té chuděře udělala já :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
verulicek
24.8.15 17:47

@Anonym05 hlavně ho začni „zacvičovat“ zavčasu..protože pak se to už nedá :lol:

• Citovat
  • Upravit
8671
24.8.15 17:48

@verulicek Předpokládám, že hlavně kvůli malé.. :mrgreen: Ale na dětskej bordel jsem zvyklá taky, ten nekončí! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
24.8.15 17:48

Panevože proč mi to děláš??? Mám teď nehoráznou chuť na těstoviny a sušená rajčata :cert: :cert: :cert: :lol: ríká se, že podle chuti-pohlaví…? Máš doma holčičku nebo chlapečka? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
24.8.15 17:51

No teď po něm řvu pořád. Hlavně mě teda vytáčí, když jsem zaschlé kapky na baterii u umyvadla :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí