Poradna duly
Jana Čurdová
No to jsem taky myslela tady, ale kdo by sem lezl
to snad jen my neee
no ptala se už předtím, jelikož jí to vyslepičila naše malá, ale to jsme uhráli, no ale dnes ráno jsme se potkaly a ona na mě jak mi je
no čekáme až na první KO, pak jim to řekneme…ale tohle je drsný ![]()
No to právě stačí, když ti vleze na profil, jen tak ze známosti. A hned vidí, že píšeš do dubňátek.
@gargamelinka teoreticky 16 dní po ovulaci. jenže mám nepravidelné cykly, takže proto píšu teoreticky.. ![]()
@gargamelinka uklidňuji se tak akorát tím, že u předchozího těhotenství, jsem neměla čárku ani jako u prvního papírkového testu na fotce. těhotenství ale v 5/6 týdnu nedopadlo dobře… ![]()
@Ailen Když já tu právě nikoho v přátelích nemám kdo bydlí v té lokalitě…no to je jedno, snad to ututláme alespoň do toho pondělí ![]()
Ach jo, asi mě nějak dohonili hormony, začíná mě štvát vše co ten můj řekne :/
Dobre rano holky
tak ja jsem na tom dneska jako vetsina
od pul ctvrty do sesti jsem nemohla spat a ted jsem jak prastena
A do toho rano prujem
Se mi to tak nak strida se zacpou. Nejdriv vic jak tyden zacpa, ted uz druhe rano prujem.
Holky ja vás nestíhám ani číst, kde na to berete čas?
jinak dnes jsem podle ms 8+4, je mi zle, ale co jsem přestala jist maso tak alespoň nezvracim
jinak mám dole kilo a půl, ale pupek teda jak v prvním těhotenství v 6. měsíci ![]()
Ahojky, mohu se pridat? Minuly ctvrtek jsem mela prvni pozitivni test, vcera jsem delala znovu a hezky sili. Dle kalkulacky mi vychazi termin na 27.4. ![]()
@Kytičkaaa děkuji zá optani..včera na JÓ dobrý, hematom menší, ale nám se ještě šetřit, aby zmizel úplně.. @zatimAnonym tak to bude dobrý..to máš hezkou hodnotu Hcg, i když jedna nám nic nepovi..jdi i zítra a uvidíš nebo zkus koupit testy dr.maxe ty mají hodně karviná a tam budeš mít třeba dálnice..
@verulicek no já Ti ho ohodnotila hned… Jinak mě bývá blbě večer a nebo když mám hlad ![]()
@štěpánka11 Tak to jsem na tom stejně..
taky mam břicho jak v 6 měsíci.. přítel jen nevěřícne kroutí hlavou..:D šíleny.. rano to není ještě tak strašny ale večer jsem jak pred porodem..
to nemužu ani mezi lidi..
![]()
@Sofieee no ja už to mám fakt na těhotenský kalhoty
už se vejdu jen do jedněch
uplne se děsim jak to bude vypadat na konci ![]()
@Kytičkaaa píše:
@Miranda1 Já jsem dneska 7+6 dle MS, dle utz to bylo o pár dní mladší, ale počítám dle utz.. A ty?
Já jsem dneška 7+0 už aby to bylo víc a odezneli nevolností.. Doufám že nebudu jedna z těch co je budou mít déle nebo stále ![]()