Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14075
25.8.15 07:46

@gargamelinka ahoj, tak jak se ti daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
25.8.15 07:50

No to jsem taky myslela tady, ale kdo by sem lezl :lol: to snad jen my neee :lol: no ptala se už předtím, jelikož jí to vyslepičila naše malá, ale to jsme uhráli, no ale dnes ráno jsme se potkaly a ona na mě jak mi je :lol: no čekáme až na první KO, pak jim to řekneme…ale tohle je drsný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
25.8.15 07:54

No to právě stačí, když ti vleze na profil, jen tak ze známosti. A hned vidí, že píšeš do dubňátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.15 07:59

@gargamelinka teoreticky 16 dní po ovulaci. jenže mám nepravidelné cykly, takže proto píšu teoreticky.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.15 08:01

@gargamelinka uklidňuji se tak akorát tím, že u předchozího těhotenství, jsem neměla čárku ani jako u prvního papírkového testu na fotce. těhotenství ale v 5/6 týdnu nedopadlo dobře… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
25.8.15 08:03

@Ailen Když já tu právě nikoho v přátelích nemám kdo bydlí v té lokalitě…no to je jedno, snad to ututláme alespoň do toho pondělí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
25.8.15 08:15

Ach jo, asi mě nějak dohonili hormony, začíná mě štvát vše co ten můj řekne :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
25.8.15 08:27

Dobre rano holky :mavam: tak ja jsem na tom dneska jako vetsina :mrgreen: od pul ctvrty do sesti jsem nemohla spat a ted jsem jak prastena :roll: A do toho rano prujem :D Se mi to tak nak strida se zacpou. Nejdriv vic jak tyden zacpa, ted uz druhe rano prujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
25.8.15 08:32

Holky ja vás nestíhám ani číst, kde na to berete čas? :lol: jinak dnes jsem podle ms 8+4, je mi zle, ale co jsem přestala jist maso tak alespoň nezvracim :potlesk: jinak mám dole kilo a půl, ale pupek teda jak v prvním těhotenství v 6. měsíci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
25.8.15 08:35

Ahojky, mohu se pridat? Minuly ctvrtek jsem mela prvni pozitivni test, vcera jsem delala znovu a hezky sili. Dle kalkulacky mi vychazi termin na 27.4. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
25.8.15 08:36

@Kytičkaaa děkuji zá optani..včera na JÓ dobrý, hematom menší, ale nám se ještě šetřit, aby zmizel úplně.. @zatimAnonym tak to bude dobrý..to máš hezkou hodnotu Hcg, i když jedna nám nic nepovi..jdi i zítra a uvidíš nebo zkus koupit testy dr.maxe ty mají hodně karviná a tam budeš mít třeba dálnice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
25.8.15 09:00

@verulicek no já Ti ho ohodnotila hned… Jinak mě bývá blbě večer a nebo když mám hlad :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
25.8.15 09:02

@štěpánka11 Tak to jsem na tom stejně.. :D taky mam břicho jak v 6 měsíci.. přítel jen nevěřícne kroutí hlavou..:D šíleny.. rano to není ještě tak strašny ale večer jsem jak pred porodem.. :D to nemužu ani mezi lidi.. :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
25.8.15 09:05

@Sofieee no ja už to mám fakt na těhotenský kalhoty :lol: už se vejdu jen do jedněch :roll: uplne se děsim jak to bude vypadat na konci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
25.8.15 09:09
@Kytičkaaa píše:
@Miranda1 Já jsem dneska 7+6 dle MS, dle utz to bylo o pár dní mladší, ale počítám dle utz.. A ty?

Já jsem dneška 7+0 už aby to bylo víc a odezneli nevolností.. Doufám že nebudu jedna z těch co je budou mít déle nebo stále :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí