Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1698
25.8.15 09:55
@Kytičkaaa píše:
@Anonym05 Já jo, chodím do fitka na trenažer a chodím hodně na procházky. Ale ten trenažer jak kdy.. Minulý týden nebyl čas, takže sem tam byla jednou a předminulý snad 3×, prostě jak kdy.. Chtěla bych pak začít chodit na cvičení pro těhotné… A ty?

Taky chodím do fitka. Ale na stepper. Včera jsem si na něm dala 15minut, potom jsem posilovala chvili ruce a dvacet minut plavani. Cítím se tak líp, ale zas u toho cviceni porad premyslim, jestli se nemuze nic stat. Jdu 31.na prvni kontrolu, tak se poradim s lekarem. A jak rikas, taky chci chodit na cviceni pro tehotné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
25.8.15 09:58

@zatimAnonym tak já bych takovou dr. mít teda nemohla..bych byla ještě víc vě stresu, ona má v podstatě pravdu, teď se nedá nic dělat..jen čekat, ale být tebou, tak bych šla na odběr zítra a fakt to neodkladala na další týden..věřím, že to bude v pořádku, ale je tu i možnost mimodelozniho a proto si mé dr. zvala od 4.týdne každý 3-4 dny, aby se ubezpečila, že to je v deloze a roste, jak má..je pravda, že sem spinila, ale byla sem klidnější, že jsem byla pod kontrolou..jako do 8.týdne čekat, to se mí zda echt dlouho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
25.8.15 10:00
@Sofieee mám stejný názor :hug: :hug:
@Sofieee píše:
@zatimAnonym No tak to je pěkna krava,.. okamžitě bych změnila doktora..!! jako v kolikatym jsi..?? ja jsem byla poprvé v 6tt.. a dělal mi UZ.. a všechno.. takže bych opravdu zašla třeba i na pohotovost.. at víš presně jak na tom jsi.. a třeba ti tam i něco oni daji.. :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
25.8.15 10:01

Ahoj holky, našla jsem vaší diskuzi a ráda bych se k vám přidala i když koukám, že už vás je tady docela hodně. To bude jarních miminek :lol: TP mi vychází podle kalkulačky na netu kolem 3.4.,ještě jsem nebyla u doktora, nejdřív měl dovolenou on a potom já. Tenhle týden už mu musím zavolat. Měla bych být asi 8+2 a je to moje třetí těhotenství, mám doma už dva rarachy 7 a 4 roky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
25.8.15 10:04

@Anonym05 Pokud si sportovala před těhu a těhu je zdravé a bez komplikací tak proč ne. Já tedy musela přestat s během, to se nedoporučovalo.. Ale určitě se ještě zeptej dr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
25.8.15 10:05

@karafiát Ahoj :mavam: Ty jo tak to jsi dobrá, že s tou kontrolou vydržíš tak dlouho :) Držím palce ať je vše OK :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
25.8.15 10:05

Holky, sexujete..? :oops: ja si sem trochu nejista, abych tím něco nepokazila.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
25.8.15 10:09

Holky směju se, objednávala jsem si Femibion a přišel mi k tomu jako dárek tt Clearblue. Tak jsem si ho udělala a prej…čekejte na kontrolní okénko, do 2 minut se vám ukáže výsledek. :mrgreen: Ještě ani nestačil dojet do kontrolního okýnka a čárka ve vteřině silnější než cokoliv. :mrgreen: Jo, je to lepší než hledat duchy. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.15 10:10

@Sofieee no, jelikož mám nepravidelnou MS, tak to nemůžu říct s přesností. ale teoreticky podle té poslední bych měla být 4+ něco od poslední MS. na pohotovosti jsem byla v neděli a tam mi dělal doktor utz a nic neviděl ( cože je fakt asi ještě brzo) a do zprávy mi napsal tu nezvětšující se dělohu, což mě trochu rozhodilo, ale doktorka mi na to teda dneska řekla, že je moc brzo. a ve špitálech se vždy odvolávají na gynekology, ke kterým chodíme. když jsem se ptala, jestli mi tam může vzít aspoň krev, tak řekl, že ne. více méně mě poslal ke svému gynekologovi. vzal mě na vyšetření spíš jen aby mi zavřel hubu. mně tak připadá, že do určitého týdne to fakt asi neřeší nikde.. nebo já nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.15 10:13

@gargamelinka na odběr asi zítra zajdu. už si připadám jak hysterická pipka, ale čekala jsem, že mě zítra na odběr pošle doktorka..a když to neudělá ona, tak to musím udělat já sama, no. koukala jsem se na ostatní diskuze a tam se tak nějak píše, že na mimoděložní jsou ty hodnoty nižší, ne? že bych teda měla mít míň, než 314…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.15 10:16

@Sofieee mně dnes doktorka řekla, ať moc nesexujem. ať si najdeme jinou zábavu nebo využijeme jiné alternativy.. :lol: ale v pokročilejším nevidím důvod, proč ne, když to nebudou žádné akrobacie.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
25.8.15 10:19

@zatimAnonym řeší,jak říkám..já byla poprvé na pohotovostí 4+0..den očekávané MS..byla vidět vysoká sliznice akorát, ale vzali mí krev a nasadil utrogestan a ascorutin..k dr.sem měla jít zá 2 dny, opět jen vysoká sliznice, tak si mé pozvala zase zá 3 dny a to už bylo vidět, že to je v deloze..říkala radši přijít 100×, ale ubezpečit se, že to je tam, kde má..i když bylo brzo, tak sem byla ráda, že sem šla a byla pod kontrolou..kup ještě jiný test, tam fakt budou třeba už dálnice..a nebo jdi k dr. zá 3 dny to už by to mělo být vidět v deloze podle hcg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
25.8.15 10:20

@Sofieee my máme zákaz, ale mám ten hematom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
25.8.15 10:28

@Kytičkaaa u prvního jsem byla u doktora snad hned jak jsem měla pozitivní testy u druhého asi v 7 tt.Od šestého týdne je mi pěkně šoufl, tak si říkám, že je všechno v pořádku a kdyby nebylo, tak s tím stejně nikdo nic dělat nebude. Teď je to všechno nebo nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.15 10:30

@gargamelinka ptala jsem se jí, jestli mi ho dá. řekla, že ne, že má i vedlejší následky atd. prostě že ne. v jakých případech se teda dává? k doktorce nemůžu jít za 3 dny. jsem objednaná až na toho 15. a dřív mě nevezmou, když nejsem objednaná. sestry, které tohle řeší, jsou úplné pi*ndy a říkají, že když nejde o život, nejde o nic. má neskutečně moc ženských v čekárně, proto i kdybych tam,,na hulváta" přišla za 3 dny, tak mi oznámí, že mě nemají kam procpat a že jsem objednaná na 15. a zdarec. přítel už je z ní taky hotovej a říká, ať si najdu jinou gyndařku… zítra určitě zajdu znovu na krev a koupím si další test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí