Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2488
25.8.15 12:38

@bobina12 pokud je to píchavá bolest zašla bych… no a pokud už krev, tak bych letěla… nemusí to nic znamenat pokud málo krve jen se ti více prokrvil čípek, to se stává ale zašla bych si…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
25.8.15 12:44

@Květušík náhadou Apríl je krásný datum :-) Vím o čem mluvím ;) a všichni mi říkají že jsem prostě Aprílová :mrgreen: Rychle se naštvu a rychle zchladnu :pankac:

@Ginuš píše: :cert: :cert: zase mají být vedra :roll:

FUJ :? ale už poslední ne? pak už má přijít podzim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
25.8.15 12:50

@Bjoucik.15 no doufám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
25.8.15 12:50

@zatimAnonym Utrogestan má opravdu nepříznivé vedlejší účinky - já třeba ztrácela vidění, motala se mi hlava. Dr. nevěřil, že prý to nemůže být z toho, ale každopádně mi doporučil, ať jej neberu orálně, ale vaginálně, a tyto příznaky opravdu přestaly.

Být tebou bych si zašla na další krevní testy hned zítra, protože jedno HCG samo o sobě nemá vypovídající hodnotu (obzvlášť, pokud míváš nepravidelné cykly a nevíš, který DPO jsi a kolik by tudíž hodnota měla být). Až když můžeš porovnat dvě čísla, tak vidíš, jestli to stoupá tak, jak má, a pak je s největší pravděpodobností vše ok, nebo ne, a pak bych šla natvrdo na pohotovost s tím, že mě strašně bolí břicho (subjektivní bolest ti nikdo nemůže vyvrátit), aby mi konečně někdo udělal utz a potvrdil, zda se nejedná o mimoděložní těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
25.8.15 12:58
@zatimAnonym píše:
@gargamelinka teď jsem se vrátila od doktorky. říkala, že hladina hcg je v normálu a že na další odběr mám přijít až 15.9. To mi příjde celkem pozdě, no..ale tak, uvidíme. ptala jsem se taky na ty testy, proč nesílí. to říkala, že je taky normální, že je moc brzy a v tomto období bývají jen slabé čárky, které moc nesílí. taky jsem se jí ptala, jestli je normální, že na gyndě v nemocnici mi napsali, že je děloha v normálním stavu a normální velikosti. tak na to mi taky řekla, že je to normální a je ještě brzo… :?

konečně jsem to našla… :) co je to za dr??? :pocitac: opravdu ti řekla věci, tak jako obecně, jako by nevěděla která bije? Co to je vzít ti krev na první hodnotu teď a další za 20dní??? to je nesmysl a zbytečnost! Nechceš jít na krev jako samoplátce ať víš, na čem jsi?? Říkala ti tu hodnotu hCG?? a určitě by děloha měla být trochu zvětšená i na začátku! Ach bože to je doktorka. Kam chodíš, jestli se smím zeptat?? A k těm čárkám, já mám tedy dálnice jak do Vídně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
25.8.15 13:02

@Květušík Utrogestan už bych nechtěla! Mě po něm bylo taak špatně a tak se mi motala hlava..Fuj! a stejně mi nepomohl, akorát jsem nepotratila samovolně ale utrogestan mi tam ten gestační váček držel a nepustil tak jsem musela na revizi! Věřím, že kdybych utrouš nebrala odejde to samo a nemusela bych na výškrab!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
25.8.15 13:11

@AngeliikaGina Odpracováno mám 5 let, ale dala jsem výpověď vůči stěhování, takže jsem tam od července a tudíž nárok mít nebudu. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
25.8.15 13:14

Tak moje nechutenství je asi pryč, šla jsem kolem řeznictví a dostala jsem neskutečnou chuť na maso. Koupila jsem alespoň párky a málem je jedla cestou dom, jak to vonělo. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
25.8.15 13:16

@Leni112 mnááám no já v nemocnici měla chuť na tatarák :roll:. No ten si nedám hodně dlouho… Ale kus masa bych si dala taky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
25.8.15 13:23

@bobina12 jestli jsi jednorázově zašpinila, tak neboj..prostě jen nějaký hematom. já jsem špinila den a půl ze začátku..a břicho mě pobolívá nepříjemně někdy i teď

• Citovat
  • Upravit
8671
25.8.15 13:23

@Ginuš Jj, ten se nějakou chvilku ještě nedáš. ;) Ale tohle jsem nasála a ještě ani nevěděla, že řeznictví bude. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
25.8.15 13:26

@Leni112 já jsem právě s klidem poobědvala vaječný řízek s chlebem :-) ale na večer se netěšííím

• Citovat
  • Upravit
1698
25.8.15 13:26

@AngeliikaGina Jojo… Narok mám… :lol: Jeste tech 180vydržet :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
25.8.15 13:28

@Leni112 no máš čich jak pes :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
25.8.15 13:28

@verulicek Ten bych si dala asi taky. :) Já mám připravený řízky k obědu, tak jsem zvědavá, jestli to půjde nebo nepůjde… :) Ale večer je jasnej i u mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí