Poradna duly
Jana Čurdová
@Anonym82 jeje to na redeni krve..mé po těch potratech dělali vyšetření a přišli mí na mutaci MTHFR homozygot a protilátky proti annexinu, takže je lepší si pichat pry ![]()
@Sandra 1988 píše:
@AngeliikaGina Podle stejných chutí
A jaky, ze holky mate? Nestiham cist ![]()
@Anonym82 jojo je to na ředění krve. Taky jsem brala Euthyrox, ale teď mám štítku v pořádku, tak jsem ráda, že mi aspoň nějaké léky odpadly
Holky blbá otázka, ale nezkousely jste ten test s tou sodou na určení pohlaví? je mí jasný, že fungovat to nebude, ale celkem mě to láká
![]()
@gargamelinka já ne. Vím jaké má miminko pohlaví kvůli PGS - ale zatím to neříkám, až po screeningu ![]()
@Ginuš a nechceš to zkusit, když víš, co cekas, zda to fungovalo správně? pohlavi nám neříkej..jen jestli to funguje
@gargamelinka to bych mohla
. Tak si to jdu najít a kouknu jestli máme jedlou sodu ![]()
@gargamelinka no ze začátku zaváděla, ale pak jsem krvácela a musela jsem je začít polykat…
Těhotná jsem zatím po 3, a doufám že naposledy… U tebe to bude dobré, jen odpočívej a nic nedělej ![]()
@Bjoucik.15 zlatí jsem těhulka po 5té a děti ještě nemám, musíme bojovat a věřit
![]()
Tak jsem zkoušela prstýnkovou metodu a vychází mě kluk, tak jak jsem o tom přesvědčená ![]()
@kiwa prstýnkovou jsem nezkoušela
. No nemám řetízek a prstýnky mám v krabičce, tak nevím, asi by to nefungovalo ![]()
@Ginuš Zkus to
stačí i niť a prstýnek… vzala jsem si na to řetízek s přívěškem…
Jůůů to mám taky ráda
. Mě honí mlsná na čočku
jsem včera vařila, ale jaksi se celá snědla…tak si dám klasicky polívku…nebo si udělám znovu čočku
mám dilema
@kiwa jjá čočku vůbec nemůžu a ani zelí - mě to nadýmá a bolí mě břuch