Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8671
25.8.15 13:30

@Ginuš Jj, ale to jsem měla vždy. Přítel mi říká, že bych mohla dělat na hranicích čichacího psa. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
25.8.15 13:39

Holky, ty chutě vám závidím, já nemám chuť vůbec na nic a ještě mi je zle z hladu, je to hnus!!! :poblion: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
25.8.15 13:42

@Anonym82 U mě je to teď první po 2 týdnech nechutenství a hladovění…Dneska končím 8tt, jak jsem říkala, každý tt přinese něco jiného. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
25.8.15 13:43

@Anonym82 to mám jen večer naštěstí - přes den můžu jíst vše :dance:. Snad se Ti to brzy urovná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
25.8.15 13:53

@Bjoucik.15 ale svůj účel splnil.. Těhotenství udržel..si ho asi nezavadela, že? když ti po něm bylo zlé.. Mě po něm naštěstí nic není a já dekuju, že ten lék existuje.. :lol: já bych bez něj měla hrozny strach, ale je to tím, že jsem těhotná po 4.a vždy s problémy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
25.8.15 13:59

@gargamelinka Taky beru Utrouš a když jsem ho polykala, byla jsem šíleně unavená, když zavádím, tak jsem v pohodě;) Utrouš je po IUI či IVF standartka, snad nám přinese štěstí! :palec: Jinak těsně po transferu jsem píchala každý den do prcky Agolutin, to teprve byl hnus, jak se to blbě píchlo, tak bolela celá noha, byla jsem ráda, že jsem mohla přejít na Utrouš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
25.8.15 14:31

@Leni112 Včera jsem se taky cpala párkama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6431
25.8.15 14:38

@Leni112 @Ginuš fuj,mluvite o párkách a mase a me se zveda kybl :poblion: ovoce zelenina mňam :) ted jsem mela dve blumy :palec:

@Leni112 píše:
@AngeliikaGina Odpracováno mám 5 let, ale dala jsem výpověď vůči stěhování, takže jsem tam od července a tudíž nárok mít nebudu. :?

A ty tam chces skoncit kdy? Jak jsi tam od cervence, nechapu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.15 14:53

@gargamelinka ahoj,děkuju, snad bude. ale jsem už ze všeho tak vynervená, že mě pořád bolí břicho… :( a tím, žedělohu mám teda v klidu a normální velikosti, se bojím toho nejhoršího.. to já vím, co to je. jen jsem chtěla vědět, jestli jsou teda nějaká kritéria pro to, kdy ho teda nasadit, když mně ho dát nechtěla. jestli třeba více předchozích potratů nebo krvácení v pokročilejším těhotenství nebo proč mi ho nechce do háje dát.. :( :zed: koukám se na internet, jestli jde doktor teda nějak obejít a dá se sehnat bez předpisu, protože pochybuju, že mi ho jen tak napíše jiný doktor… :roll: a to přitom je to celkem mladá ženská. tak kolem 40 bych řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.15 15:00

@Květušík jojo,zítra si zase zajdu. na pohotovost doufám nebudu muset. už jen kvůli tomu, že tam se se mnou taky moc nepárali. zeptali se, proč vůbec chci vyšetření, když jsem teprve cca 4+2 tt od poslední MS.. tak jsem řekla, že mám velké bolesti břicha (což je pravda) a že takové bolesti jsem měla i u předchozího těhotenství, které nedopadlo ok, tak se chci raději přesvědčit. budu doufat, že to bylo nedělí a doktorovi se prostě v neděli nechtělo makat a přes týden snad budou ochotnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.15 15:06

@Bjoucik.15 však jako samoplátce jsem si zašla i na tu první krev. to bylo včera. měla jsem hodnotu 314 jednotek. zajdu si jako samoplátce i zítra. a jestli bude hodnota vyšší, tak to asi pak nechám až na toho 15.9. a budu se,,kontrolovat''jen těhotenskýma testama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6431
25.8.15 15:07

Holky, já vám tady děsně nestíhám :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie