Poradna duly
Jana Čurdová
@zatimAnonym
to už ně na krev, ale na ultrazvuk ně? zvláštní pohled dr.
mé by to neuspokojilo ![]()
Ahojte holky.
Tak to já jsem asi jediná, co spala celou noc.
kíííído bych spala do obeda, když bych nemusela vstavat. Ale teda ty sny… šílené sny se mi zdají
![]()
@štěpánka11 s tou pletí je to šílené. Občas se mi nekde vynořil nejaky pupinek, ale jak vypadam ted…
![]()
@Kytičkaaa píše:
@Anonym05 ahojtak to nejsi jediná, taky mám děsné sny
@Leni112 co používá za prohlížeč? V mozzile je to v možnostech - zabezpečení - pamatovat si na serverech hesla… ![]()
@Sofieee
tak teď jsi mě vážně pobavila
no, ono na mojí gyndě je to prostě tak, že tak do 8 tt se s tebou o tom ani nikdo nebaví…
sama mi řekla, že teď jsem v období, kdy buď to bude silný jedinec, který přežije a nebo bude,,slabej, hluchej" atd, kterej prostě nepřežije. jsem jí řekla, jestli mi nemůže něco píchnout pro udržení, když minule to dopadlo špatně, tak říkala, že by musela dávat každou těhotnou do skleníku a že mi nic nedá. je takovej ten zastánce, že buď to vyjde a nebo ne. taky jsem ji říkala, že jsem teď v celkem stresovém období, jestli to nemůže něco ovlivnit a třeba napomoct potratu. tak mi na to v podstatě řekla to samé, se silným jedincem… asi mi to ale stejně nedá a tak příští týden si skočím na odběr krve, kterej si teda budu muset zase zaplatit. mám jen strach, že když tam bude klesající hodnota a já s tím půjdu za doktorkou, tak mi akorát řekne, že je to asi ten slabej jedinec a dál nic… ![]()
@Kytičkaaa Já už na to přišla!!
Mám Chrome, tam jsem klikla na Nastavení - Historie - Vymazat údaje o prohlížení - Automatické vyplňování formulářů - Vymazat… ![]()
@Anonym05 já taky a děsně mě to neba, nemohu se kolikrát vykopat z postele a už mě chytají křeče ![]()
@Anonym05 Já jo, chodím do fitka na trenažer a chodím hodně na procházky. Ale ten trenažer jak kdy.. Minulý týden nebyl čas, takže sem tam byla jednou a předminulý snad 3×, prostě jak kdy.. Chtěla bych pak začít chodit na cvičení pro těhotné… A ty?
@Miranda1 Díky, právě jsem četla radu jak píšeš, ale nenašla jsem u sebe nikde zabezpečení, hold to má každej prohlížeč jinak. ![]()
@Leni112 No super, díky… Já teda nepoužívám co ty, ale zkusím to podle toho nějak najít ![]()
@zatimAnonym No tak to je pěkna krava,.. okamžitě bych změnila doktora..!! jako v kolikatym jsi..?? ja jsem byla poprvé v 6tt.. a dělal mi UZ.. a všechno.. takže bych opravdu zašla třeba i na pohotovost.. at víš presně jak na tom jsi.. a třeba ti tam i něco oni daji.. ![]()