Poradna duly
Jana Čurdová
@štěpánka11 no tak to ja zas takhle hodne teda asi nemam ze bych se nevešla do kalhot.. ale to přijde no..:D
@Ailen Já to mám taky tak…jsem na přítele asi fakt hnusná, ale on mě pořád rozčiluje
a ještě k tomu jsem ted strašná cíťa…no měla bych se nějak krotit… @MishkaL Vítej mě vychází termín jen o den dřív ![]()
@novomamina
taky jsem doma docela ošklivá, ale je to nervama no ![]()
@Sofieee ja doufám, že je to jenom od nafouknutí
jinak mám i hrozne ošklivou pleť a vlasy ![]()
@novomamina ja jsem taky protivna, ale doufám, že to nebude jako u syna, to jsem nesnesla nikoho krom přítele ![]()
@štěpánka11 Fakt..? no tak to vypada na holčičku..:)
jeee ja bych tak moc chtěla holčičku..:) mame doma 2leteho chlapečka tak chceme pareček..:D
Holky dotaz mimo, dokázala by mi tady některá poradit, jak smazat z pc uživatelská jména? Je to jako když se u mě někdo přihlásil na fb nebo email a zůstalo to v nabídce…Díky. ![]()
@štěpánka11 @Ginuš
Minulý týden k nám přišla neohlášeně přítelova babička, a vybrala si fakt nevhodnou chvílí bylo mi zle a opět špatná nálada…do toho malá byla umrčená
no já jsem myslela že to nedám..asi jsem na ni byla fakt nepříjemná, ale snažila jsem se to ustát..Přítele bych zas někdy nejradši vyfackovala…no fakt jsem hnusná, ale v tu chvíli je to mocnejší něž já
snad to přejde ![]()
@gargamelinka teď jsem se vrátila od doktorky. říkala, že hladina hcg je v normálu a že na další odběr mám přijít až 15.9. To mi příjde celkem pozdě, no..ale tak, uvidíme. ptala jsem se taky na ty testy, proč nesílí. to říkala, že je taky normální, že je moc brzy a v tomto období bývají jen slabé čárky, které moc nesílí. taky jsem se jí ptala, jestli je normální, že na gyndě v nemocnici mi napsali, že je děloha v normálním stavu a normální velikosti. tak na to mi taky řekla, že je to normální a je ještě brzo… ![]()
@gargamelinka Tak aspoň nějaká pozitivní zpráva, doufám, že zmizí úplně a mimi bude v pořádku, moc ti držím palce ![]()
@Leni112 já taky vůbec nevím jak tohle smazat, taky jich mám dost a docela by se to hodilo ![]()
@zatimAnonym To mi přijde jako by ta Dr.. nic nevěděla a řikala jen že je to normalní..
ale třeba je opravdu moc brzo.. ja si dělala taky testy a naposledy mi čarka zeslabla o dost.. tak jsem rději jela na pohotovost..a všechno bylo v pořadku..:) a když jsem se ptala primaře jak to že slabne tak on že testum u vubec nevěří že od doby kdy to nechali počurat kolegu a vyšlo mu že je těhotnej na ně zanevřel..
![]()