Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1735
25.8.15 11:31

@bobina12 taky bych si radši zašla k dr. Držím palecky ať je vše v poradku
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bobina12
25.8.15 11:35

No bylo to jako když začínám špinit a jen jednou ted už nic když jdu čůrat, čisto, je to divný hned ve 3 pojedu, a břicho bolí pořád stejně, jak kdybych to měla dostat ale to mě tolik neděsí, budu teď jenom sedět než budu mít padla v práci achjooo

• Citovat
  • Upravit
1698
25.8.15 11:42

@Miranda1 a ty jsi v kolikátém??? No můj se taky bojí, takže jsme taky ok. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
25.8.15 11:44

@bobina12 Mě pořád bolí na levé straně, tak doufám, že budeme ok obě. Držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
25.8.15 11:46

@bobina12 odpoledne si skoc určité k dr.snad to nic nebude :hug:mě to taky vždy vyleka, když objevim něco jiného než bych měla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
25.8.15 11:53

@karafiát Já vím a máš pravdu, ale já jsem nedočkavej tvor a je to pro mě poprvé, možná to po druhé budu taky vnímat jinak :) A už víš kdy jdeš k dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
25.8.15 11:54

@bobina12 Držím palce ať vše dopadne dobře :kytka: Dej vědět a určitě si k dr skoč :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bobina12
25.8.15 11:59

Děkuju holky dám vědět hned jak půjdu od doktora :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1735
25.8.15 12:05

@Kytičkaaa tak to chápu, to je jasné u prvního jsem tam taky byla hned. Člověk neví do čeho jde, všechno je pro něj nové ale je to nádherné Uzivej si to!!!První těhotenství jsem si užila nejvíc..U druhého nemáš tolik času sledovat sebe, když té zaměstnává prcek. Mě už zaměstnávají dva, do toho práce a teď nad čeká první skolacek, takže krome nevolností Nestíháme moc těhotenství vnímat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
25.8.15 12:08

@bobina12 držím palce ať je to v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
25.8.15 12:17

Ahoj holky, mě vychází TP dle kalkulaček na 31.3. či 1.4. - asi záleží, jestli počítají s přestupným 29. únorem, nebo ne. Když jsme to datum s mužem viděli, tak nás oba napadlo to samé - tak to bude na apríla… takže jsem zvědavá :)

Jinak už mám doma ročního prvorozeného, co se právě učí chodit, takže ranní nevolnosti v kombinaci se stále ubrečeným miminem, co furt padá, jo to je paráda - zlaté první těhotenství, které jsem sice problila až do 4. měsíce, ale kolegové měli pro mé rychlé úprky na wc pochopení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6431
25.8.15 12:22
@Leni112 píše:
@Anonym05 Jj, to jsem normálně byla, ale oni to maj nějak na těch 180 dní nebo co a to mi asi nevyjde..

NEsmí tě 180dní před nástupem na mateřskou vyhodit nebo ti skoncit smlouva a odpracováno musís mít 270dní za poslední 2roky :) a pak nárok mít budeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
25.8.15 12:24

:cert: :cert: zase mají být vedra :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
25.8.15 12:26

@bobina12 Vím, že se to hůř udělá, než řekne, ale snaž se být v klidu. Může jít „jen“ o drobný hematom a vše bude ok. Já takhle v prvním těhotenství taky zakrvácela a vystrašeně jsem jela na pohotovost o půl 1 ráno, ale tam mi dr. jen pogratulovala k bijícímu srdíčku a řekla, že se mám hlavně uklidnit, že to miminu prospěje nejvíc. Hematom byl sice o trochu větší než mimino, ale časem zmizel. Dostala jsem na podporu těhotenství utrogestan a bylo mi z něj pěkně zle, ale teď mi tu běhá roční rošťák. Trocha krve ještě nemusí znamenat katastrofický scénář ;)

A špinění či drobné píchání v břiše je v těhotenství naprosto normální - špinění je nejčastěji proto, že je překrvený čípek, a píchání je nejčastěji způsobeno rostoucí dělohou. Někdy je prostě lepší zaměstnat se něčím jiným tolik se nepozorovat a zbytečně se nestresovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
25.8.15 12:30

@zatimAnonym utrogestan je progesteron-na udržení těhotenství.. Má ho teď snad každá druhá.. Tva dr. má hhodně zastaralý názory.. Udělej ještě jinej test a zítra skoc na krev a uvidis, snad to bude OK..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí