Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2488
25.8.15 10:32
@Anonym05 píše:
@Leni112 My doděláváme barák a do toho řešíme svatbu, teď těhu… Vzali jsme si toho na triko víc než dost, ale zase si říkam, aspoň to bude všechno zaraz za nama :think: :lol: potom možná to třetí… můj chce.. :mrgreen:

páni tak toho máte fakt hodně :) ale bude to krásné překvapení na svatbě :potlesk:

@Leni112 taky jsem říkala že druhé ne! po tom co jsem prožívala s dcerkou když jsem jí čekala :poblion: Dlouho se nedařilo, pak bylo ZT a teď když jsem získala brigádu úklid baráků se to podařilo… ikdyž mi manžel pomáhá jak může prostě uklízet musím! Nejhorší jsou výtahy je tam hroznej vzduch :poblion: DOkud budu moct budu to dělat, pak holt musí manžel :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
25.8.15 10:40

@Sofieee já nemám na sex vůbec chuť :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
25.8.15 10:43

Ahoj holky..takže na dotazy: moje sny v prvním těhotenství byly taky bizarní..například jsem kojila babiččina psa…skrz cvičení - já cvičím jen s naší malou, kterou musím pořád někam tahat nebo ji nahánět..takže jako sport mi to stačí, nicméně asi od října začnu chodit na cvičení pro těhotné na balónech. je to hrozně fajn. no sex provozujeme i nadále (jako v prvním těh.) jinak já jsem teď zase na praxi, dokonce mě nechali samotnou v ordinaci, tak dělám veškeré měření úplně sama atd. :-) už celkem i něco zvládám. A dopoledne mi vůbec nebývá špatně, i skrz jídlo jsem při chuti..no už se netěším až se to zas přehoupne na odpoledne…včera večer jsem myslela pči čtení pohádky že malé pozvracím knížku :roll:

• Citovat
  • Upravit
1698
25.8.15 10:43
**„@Bjoucik.15“

Akorát si myslím, že to na mě každý pozná dřív… :mrgreen: Samozdřejmě mamka o tom bude vědět ;)

Příspěvek upraven 25.08.15 v 10:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bobina12
25.8.15 10:44

Holky nějak mě dnes bolí břicho, první kontrola až 16.9, myslíte že mám někam zajít? :think: Naštěstí ani nešpinim ani nekrvácim

• Citovat
  • Upravit
1698
25.8.15 10:47

@Kytičkaaa pozjištujiurčitě. Vzdát se toho nechci úplně. Jsem zvědavá, jak na tom budu po porodu :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
25.8.15 10:48

@bobina12 pokud dtě bolí pořad v kuse.. raději bych pro jistotu zašla..;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
25.8.15 10:49
@bobina12
@bobina12 píše:
Holky nějak mě dnes bolí břicho, první kontrola až 16.9, myslíte že mám někam zajít? :think: Naštěstí ani nešpinim ani nekrvácim

Mě pobolívá pořád, tak se to snažím neřešit. prý je to normální. Jde spíš o to, jak moc Tě bolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
25.8.15 10:58
@bobina12 píše:

Dokud to nejsou křeče, ale spíš tlak tak by to mělo být v poho, hlavně dokud nespinis tedy… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
25.8.15 11:00
@Anonym05 píše:
@Sofieee já nemám na sex vůbec chuť :oops:

Taky vůbec nemám chuť a můj se i boji aby jsme tím něco nezpůsobilo, takže jsme v pohodě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
25.8.15 11:08
@bobina12 píše:

pokud je to takové to pobolívání jako u ms, tak neřešit..to jsem měla snad do půlky těhotenství..hold děloha a hormony pracují…taky mě občas pobolívá, někdy píchne..

• Citovat
  • Upravit
bobina12
25.8.15 11:09

Tak jsem našla krev na toaleťáku :(

• Citovat
  • Upravit
bobina12
25.8.15 11:14

@verulicek je to jako kdybych měla dostat MS vždycky to je chvíli a pak nic a pak zas, ale ta krev mě děsí, nebylo to vůbec hodně ale byla tam, jsem v práci do 3 tak pak zajedu na pohotovost, snad bude vše ok ale moc tomu nevěřím :(

• Citovat
  • Upravit
3155
25.8.15 11:21

@bobina12 ouou pojedes na pohotovost? Červená nebo hnědá? :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
25.8.15 11:29
@bobina12 píše:
Tak jsem našla krev na toaleťáku :(