Poradna duly
Jana Čurdová
@Anonym05 noo tak mám nařízený klid na lůžku, takže musí dělat vše on.. Dělá to pro miminko ![]()
@verulicek no zatím se přítel drží a zvládá to, ale teda sem tam nadává jak nestíhá.
mě teď přítel dělá rizoto
![]()
@Ginuš jo takhleeeee… tak to by taky lítal sám od sebe
a ty jsi v kolikátém???
@Leni112 nooo nebudu to svádět na malou, já moc pořádkumilník nejsem..priority mám trochu jinde
ale hlavně se mi náš byt nelíbí (já jsem se sem přistěhovala za mojim před osmi lety) ale letos začínáme stavět, takže to opravdové „naše“ hnízdo si budu asi víc hýčkat
@Anonym05 a s chutěma na to moc nevěřím, nicméně mám holčičku
- další chutě, provázející celé mé těhotenství bylo sushi a pivo…(sladké vůbec, čokoládu vůbec..)
@Anonym05 7+5 a lítá od KETu a ještě minimálně do 12tt nic dělat nebudu. Pak snad.. Pokud nebudou komplikace.
Hej holky já se dorvu…už asi 4. deníček, kde se v komentářích pod ním někdo zmiňuje o mém „vaginálním“ deníčku. Asi nebyl tak špatný, když si ho pamatuje půlka emimina
a zajímavé je, že mi tam stále přibývají komentáře, přesto že už je několik týdnů starý (a vemsměs jsou pozitivní) nooo reklama se dělá sama ![]()
@verulicek to mas recht
v baráku bude víc místa na uklizeneni a ty to budeš mít taky, to se zblázníme ![]()
@verulicek Tak to bych to už vůbec neřešila, vědět, že budu stavět.
My tady taky nezůstaneme navždy, víc by se nás sem opravdu nevešlo, takže jsem taky trošku laxní, ale i tak jsem šílenec do úklidu. ![]()
@Leni112 právě taky řeším, jak to zvládnem..s druhým to bude mazec a snad se brzy po šestinedělí popakujeme..chceme právě ještě pak to třetí ![]()
@Leni112 píše:
@Kytičkaaa To víme všechny.Jinak cola chutná!
![]()
Já ujíždím na kofole no ![]()
Holky co máte k večeři? Když na nic nemáte chuť? Nevím co si dát ![]()
@Ginuš https://www.emimino.cz/…ginou-12316/ ale nutno podotknout, že pár dní po vydání deníčku jsem reklamu v telce přestala vídat ![]()